Manuali i përdorimit të bllokut të karikimit me valë anko 43277223

Zbuloni bllokun e karikimit me valë 43277223 nga Anko. Ky manual përdorimi ofron udhëzime dhe specifikime të hollësishme për performancën optimale të karikimit. Siguroni përdorim të sigurt dhe maksimizoni efikasitetin e karikimit me valë me këtë bllokues kompakt dhe të lehtë. Garancia e përfshirë.

anko 43277209 Manuali i përdorimit të jastëkut të karikimit me valë Bamboo

Zbuloni manualin e përdorimit 43277209 Bamboo Wireless Charging Pad. Merrni informacion të detajuar për produktin, udhëzimet e përdorimit, treguesit e ngjyrave LED dhe mbulimin e garancisë. Siguroni karikim efikas dhe shmangni problemet e zakonshme me këtë bllok karikimi me cilësi të lartë. Eksploroni veçoritë dhe dimensionet e kësaj jastëke karikimi bambu miqësore me mjedisin për një përvojë të pandërprerë karikimi me valë.

Manuali i përdorimit të bllokut të karikimit me valë Jabra BCE-5190004

Zbuloni se si të përdorni bllokun e karikimit me valë BCE-5190004 me këtë manual përdorimi gjithëpërfshirës. Mësoni se si të konfiguroni dhe përdorni bllokun e karikimit për energji të përshtatshme dhe pa kabllo. Eksploroni udhëzime të hollësishme për BCE-5190004 dhe optimizoni përvojën tuaj të karikimit pa tel pa mundim.

Udhëzime manhattan 406024 Fast Wireless Charging Pad-15W

Mësoni se si të përdorni 406024 Fast Wireless Charging Pad-15W me këtë manual përdorimi. Merrni informacionin e produktit, udhëzimet e përdorimit dhe udhëzimet për asgjësimin. Regjistrohuni për garanci në kodin QR të dhënë.

Manuali i Udhëzimeve për Mbushjen e Karikimit me valë GEM GROUP 101790 Auden Aluminium

Mësoni se si të përdorni Auden Aluminium Wireless Charging Pad me këtë manual udhëzues gjithëpërfshirës. Ky karikues me valë i certifikuar nga Qi ka një numër IC prej 21530-101790 dhe një ID FCC prej 2AGR4-101790. Treguesi i tij LED dhe efikasiteti prej 75% e bëjnë atë të lehtë për t'u përdorur, ndërsa madhësia e tij prej 100*10.5 mm e bën të përshtatshëm për t'u mbajtur.

Manuali i Udhëzimeve për Mbajtjen e Karikimit me valë të katrorit PCNA SM-2830

Mësoni se si të përdorni bllokun e karikimit me valë SM-2830 katror me këto udhëzime të thjeshta. Kjo pajisje në përputhje me FCC dhe IC ngarkon telefonat celularë me valë. Qëndroni të sigurt me masat paraprake të përfshira dhe siguroni përdorimin e duhur me informacionin e dhënë të produktit.

Manuali i përdorimit të bllokut të karikimit me valë të shpejtë SPARX S11908

Manuali i përdorimit për S11908 Fast Wireless Charging Pad nga SPARX është tani i disponueshëm. Zbuloni të gjitha veçoritë dhe specifikimet e këtij modeli të bllokut të karikimit me valë dhe mësoni se si ta përdorni siç duhet me këtë udhëzues informues. Shkarkoni PDF-në tani!

Udhëzuesi i përdorimit të bllokut të karikimit me valë QUICKLINK POWERBASE

Mësoni se si të përdorni POWERBASE Wireless Charging Pad me këtë udhëzues për fillimin e shpejtë. Mbushja e karikimit vjen me 2 kabllo karikimi Type-C dhe ka një fuqi dalëse 10 W. Lidheni me lehtësi pajisjen tuaj dhe filloni të karikoni me treguesin e dritës LED. Çertifikuar nga FCC, RoHS dhe Qi.

Udhëzues përdorimi i bllokut të karikimit me valë QUIKCELL PWERFLIP-BLK 2-në-1

Udhëzuesi i Nisjes së Shpejtë të PWERFLIP-BLK 2-në-1 për karikimin me valë ofron udhëzime dhe specifikime për bllokun e karikimit të certifikuar nga FCC dhe Qi. Me një mbështetëse të integruar, portin e karikimit Type-C dhe dritën LED, POWER FLIPTM mund të karikojë pa tel pajisjet deri në 15 W. Udhëzuesi përfshin informacione për pajtueshmërinë, distancën e karikimit, llojin e kabllit dhe peshën.

TEKNOLOGJIA SHENZHEN LINGHANG H1 3 në 1 Tabela Lamp me altoparlant Bluetooth dhe udhëzime për karikimin me valë

Mësoni si të përdorni tabelën H1 3 në 1 Lamp me altoparlant Bluetooth dhe bllok karikimi me valë me këtë manual përdorimi gjithëpërfshirës nga SHENZHEN LINGHANG TECHNOLOGY. Ky l multifunksionalamp ka një version Bluetooth të V 5.3, 7 drita të bardha, 7 drita të ngrohta dhe një bllok karikimi me valë të pajtueshme me telefona si IPHONE8. Ndiqni udhëzimet e thjeshta për t'u përdorur për të përdorur lamp si një dritë pilot me çelës me prekje, një altoparlant Bluetooth ose një bllok karikimi me valë.