Honeywell i kanalizuar dixhital të klasit A ​​dhe të klasës B bi-drejtues Amplifiers Manuali i Pronarit

Mësoni rreth Honeywell's Channelized Digital Class A dhe Class B Bi-Directional Amplifiers për aplikimet ERCES. Këta përforcues sinjalesh ofrojnë superioritet amplification dhe mund të personalizohet për të përmbushur të gjitha brezat e frekuencave të sigurisë publike. Zbuloni dizajnin e tyre inovativ dhe performancën e besueshme në mjedise sfiduese RF.