Manuali i përdorimit të Pastruesit të Tapeteve Upright Bissell ProHeat 2X 8960

Manuali i përdorimit të pastrues qilimash Bissell ProHeat 2X 8960 Upright Faleminderit që bletë një BISSELL ProHeat 2X Ne jemi të kënaqur që keni blerë një pastrues të thellë me formulë me ngrohje BISSELL ProHeat 2X. Gjithçka që dimë për kujdesin e dyshemesë shkoi në projektimin dhe ndërtimin e këtij sistemi të plotë pastrimi të shtëpisë me teknologji të lartë. ProHeat 2X juaj është bërë mirë dhe ne…

Manuali i përdorimit të BISSELL ProHeat 2X Revolution

Pastrues tapetesh BISSELL ProHeat 2X Revolution UDHËZIME TË RËNDËSISHME TË SIGURISË LEXO TË GJITHA UDHËZIMET PARA SE TË PËRDORNI PASTRIMIN TUAJ TË THELLË. Kur përdorni një pajisje elektrike, duhet të respektohen masat paraprake themelore, duke përfshirë PARALAJMËRIM Për të zvogëluar rrezikun e zjarrit, goditjes elektrike ose dëmtimit Hiqeni prizën nga priza kur nuk është në përdorim dhe përpara se të pastroni, mirëmbani ose servisoni…

STAINMASTER LB034-12-L001 Bold Selection II Udhëzuesi i përdorimit të tapetit të brendshëm me teksturë Dakota Land

GARANCI TË KUFIZUARA TË CARPET UDHËZUES PËR GARANCI TË KUFIZUARA ME NJË VËSHTRIM Për të parë se cilat garanci të kufizuara zbatohen për tapetin që keni blerë, ju lutemi referojuni tabelës më poshtë. Këto garanci të kufizuara zbatohen për tapetin STAINMASTER® të blerë për instalim të brendshëm nga pronari për një banesë të zotëruar nga pronari, më ose pas datës 7 mars 2022. "Periudha e garancisë" do të jetë i) ...

Trafiku Master H2038-803-1200 Sand Indoor 12 ft. Texture Beige Carpet Manual i përdorimit

trafikMaster H2038-803-1200 Sand Indoor 12 ft. Tapet me teksturë ngjyrë bezhë UDHËZIME TË MBYLLJEVE EMRI STILI: Cay STYLE NO. H2038 DATA: 9 DATA E RISHIKIMIT: SHKRIME ANËSORE Fotografia A tregon dy fije me ngjyra të lehta, Fotografia B tregon rezultatet e bashkimit të dy ngjyrave të lehta së bashku, një vijë të lehtë. Fotografia C tregon dy fije me ngjyra të errëta, Foto D tregon…

Trafiku Master TMCSBRN4212CTL Udhëzues për instalimin e tapetit me bar artificial të gjelbër

trafikMaster TMCSBRN4212CTL Udhëzuesi i instalimit të tapetit me bar artificial të gjelbër Udhëzuesi i instalimit të barit artificial Përgatitja e bazës së vendit të punës Hiqni 2-3 inç petë dhe/ose papastërti ekzistuese. Kapakun dhe/ose hiqni çdo spërkatës. Sigurohuni që të vendosni një shkallë të përafërt për kullimin. Tokë natyrale kompakte. Vendosni 2-3 inç të materialit bazë. (Materiali mund të ndryshojë sipas rajonit; megjithatë, është si…

Manuali i Përdoruesit BLERJA E qilimave në shtëpi

BLERJA E qilimave Homedepot 5 HAPA TË LEHTË PËR TË BLERINI qilim në depon e shtëpisë Blerja e tapeteve është tani më e lehtë se kurrë me udhëzuesin 5 hapash të Home Depot. HAPI 1: ZGJIDHNI qilimën tuaj Home Depot ka një gamë të gjerë zgjedhjesh tapetesh për t'iu përshtatur çdo dhome, stili jetese, buxheti dhe afati kohor. Ne ofrojmë asortimentin më të mirë me…

Udhëzues përdorimi i Tapetit të Leshit Nature s 80498

80498 Udhëzuesi i përdorimit të tapetit të leshit Udhëzues për kujdesin dhe mirëmbajtjen e tapetit të leshit Pse të zgjidhni leshin? Leshi është një fibër natyrale – e butë dhe e ngrohtë Nuk mund të mohohet se preferenca e konsumatorëve për produkte natyrale elegante dhe cilësore mund të shihet në të gjitha fushat e dizajnit të brendshëm. Leshi vendos shiritin për të gjitha tapetet e tjera dhe ka advantages…

BISSELL 48F3E Big Green Carpet & Tapicer Cleaner

BIG GREEN® Pastrues qilimash dhe tapiceri MODEL 48F3E UDHËZUES PËR PËRDORIM 48F3E Pastrues i madh i gjelbër për tapet dhe tapiceri SHPJEGIM SIMBOLI Kujdes. Lexoni manualin e operatorit. Rrezik zjarri. Rrezik për goditje elektrike. Vetëm për përdorim të brendshëm. Përdorni vetëm formulat e pastrimit BISSELL® të destinuara për përdorim me këtë makinë. Shkëputni energjinë përpara se të kryeni shërbimin. Rreziku i një nisje automatike. …

Manuali i Udhëzimeve për Tapetin e Dezinfektimit të Virusit DE HYGIENIQUE

Udhëzime për përdorimin e tapetit të dezinfektimit me viruse Hapi 1 Fillimisht, vendosni një qilim kundër rrëshqitjes në dysheme. Hapi 2 Vendosni një tapet që thith ujin në tapetin kundër rrëshqitjes në anën e djathtë. Hapi 3 Vendosni një jastëk pastrues sfungjeri pranë dhe mbylleni së bashku. Hapi 4 Mbushni 0.5 deri në 1 litër zgjidhje dezinfektimi me virus në pastruesin e sfungjerit…