Manuali i udhëzimeve për masazhuesin e trupit HYPERICE Venom Go

Manuali i përdorimit të masazhuesit të trupit HYPERICE 2AWQY-VENOMGO ofron udhëzime të rëndësishme sigurie për përdorimin e pajisjes, duke përfshirë paralajmërime për të reduktuar rrezikun e goditjes elektrike dhe dëmtimit personal. Lexoni këtë manual përpara se të përdorni 2AWQYVENOMGO.

COMFIER CF-FE-0124 Cordless Body Massager Percussion Manuali i Përdorimit

Ky manual përdorimi ofron masa paraprake dhe udhëzime të rëndësishme sigurie për Masazhuesin Trupi Cordless Percussion FE-0124H nga COMFIER. Mësoni se si të përdorni masazhuesin pa tel CF-FE-0124 në mënyrë të sigurt dhe efektive me këtë udhëzues informues.

Manuali i përdorimit MEDIC THERAPEUTICS 004-946 Double Barrel Total Body Massager

Zbuloni se si të përdorni në mënyrë të sigurtë dhe efektive masazhuesin e trupit MEDIC THERAPEUTICS 004-946 Double Barrel Total Body me këtë manual përdorimi. Mësoni rreth udhëzimeve të rëndësishme të sigurisë dhe artikujve të përfshirë në paketim. Mbani veten dhe të tjerët të sigurt ndërsa shijoni përfitimet e këtij masazhuesi të fuqishëm dhe të gjithanshëm të trupit.

Manuali i përdoruesit për masazhues trupi me dy fuçi me karikues HOMEDICS SP-180J-EU2

Mësoni se si të përdorni masazhuesin trupi të rikarikueshëm me dy fuçi pa tela SP-180J-EU2 me këto udhëzime të thjeshta për t'u ndjekur. Ky masazhues i gjithanshëm mund të përdoret në qafë, shpatulla, shpinë, këmbë, krahë dhe këmbë. Vjen me një garanci 3-vjeçare dhe rripa të shkëputshëm për komoditet të shtuar. Koha e karikimit është 5 orë me deri në 2 orë përdorim me një karikim të plotë.

Manuali i Manualit të Udhëzimit të Manualit të Homedics HHP-110-THP me Manualin e Dorëzimit Perfect Reach dhe Informacionin e Garancisë

Ky manual udhëzimi për masazhuesin e trupit HoMedics me dorezë për arritje të përsosur përfshin informacione të rëndësishme të sigurisë dhe detaje të garancisë. Lexoni para përdorimit për të siguruar përdorimin dhe kujdesin e duhur të produktit. Konsultohuni me një mjek përpara përdorimit nëse jeni shtatzënë ose keni shqetësime shëndetësore.