MAJORCOM CD 5000-B Cd Player Mp3 Usb Sd And Tuner Rds Bluetooth User Manual

Learn how to operate the versatile CD 5000-B Cd Player Mp3 Usb Sd And Tuner Rds Bluetooth. This user manual covers radio and RDS functions, as well as CD player, USB, SD card, and Bluetooth features. Get a comprehensive guide on controls, memorizing tracks, and more.

Manuali i përdorimit të radios Lenco DAR-017 DAB FM me Bluetooth

Zbuloni manualin e përdorimit të radios DAR-017 DAB FM me Bluetooth. Merrni udhëzime të hollësishme, masa paraprake dhe hapa bazë të funksionimit për këtë model Lenco. Zbuloni se si të lidheni, të skanoni stacionet dhe të përfitoni sa më shumë nga veçoritë e tij. Mbajeni pajisjen tuaj të sigurt dhe shijoni audio me cilësi të lartë me këtë radio të gjithanshme.

VYRVE AUDIO MIZAR Active PA Speaker Set Bluetooth User Manual

Discover the features and setup instructions for the MIZAR Active PA Speaker Set Bluetooth. Explore the various modes and controls of this compact PA system. Get the detailed user manual for the MIZAR model type and enjoy its powerful 250W output power and Bluetooth connectivity.

SHARP HT-SB140(MT) Soundbar 150W Udhëzime të hollë Bluetooth me valë

Manuali i përdorimit të HT-SB140(MT) Soundbar 150W Slim Wireless Bluetooth ofron udhëzime të hollësishme për konfigurimin dhe funksionimin e këtij shiriti zanor elegant Sharp. Zbuloni veçoritë e tij, duke përfshirë ekranin e burimit LED, cilësimet e shumëfishta të barazimit dhe sisteme të ndryshme hyrje/dalje. Me një dizajn elegant që përmban një grilë të përparme plastike dhe metalike, ky shirit zanor i zi përmirëson përvojën tuaj audio. Lidhuni me lehtësi nëpërmjet Bluetooth-it ose lidhjeve me tela, rregulloni volumin dhe shijoni cilësi superiore të zërit për filma, muzikë dhe lajme. E përkryer për televizorë 43 inç e më të mëdhenj.

Manuali i përdorimit të orës me alarm radio ADLER EUROPE AD 1192W

Zbuloni orën me alarm radio AD 1192W me Bluetooth nga Adler Europe. Ky manual përdorimi ofron udhëzime hap pas hapi për konfigurimin, funksionimin dhe mirëmbajtjen e orës. Zbuloni se si të personalizoni orën, të vendosni alarmet, të rregulloni volumin dhe më shumë.

Aiwa GBTUR-120MKII Udhëzues përdorimi i Bluetooth-it për tavolinë rrotulluese prej druri

Zbuloni se si të përdorni Bluetooth-in e rrotullës prej druri GBTUR-120MKII me këtë manual përdorimi të detajuar. Mësoni rreth aksesorëve, opsioneve të lidhjes, zgjedhjes së shpejtësisë, mënyrave të riprodhimit të muzikës, lidhjes me Bluetooth dhe më shumë. Regjistroni audio vinyl ose Bluetooth në MP3 pa mundim. E përkryer për të shijuar muzikën tuaj të preferuar me zë me cilësi të lartë.

Manuali i përdorimit të luajtësit MP09 Hommie A3X me Bluetooth

Zbuloni manualin e përdorimit të A09X MP3 Player me Bluetooth, i cili përmban udhëzime të thjeshta për t'u ndjekur për pajisjen tuaj HOMMIE. Mësoni se si të lundroni në luajtësin, të lidheni me Bluetooth dhe të shijoni muzikën tuaj të preferuar me valë. Përmirësoni përvojën tuaj audio me këtë luajtës MP3 të gjithanshëm.

WALKER S GWP-NHE-BT RAZOR XV me udhëzime Bluetooth

Zbuloni manualin e përdorimit të GWP-NHE-BT RAZOR XV me Bluetooth. Mësoni rreth NRR pasive të pajisjes, funksionalitetin Bluetooth dhe garancinë e kufizuar. Ndiqni udhëzimet për marrjen optimale të sinjalit Bluetooth dhe pajtueshmërinë me rregullat e FCC. Kontaktoni Shërbimin e Klientit për ndihmë garancie.

Udhëzime Bluetooth me bateri litium PROJECTA LB100-BT 12V 100AH

Zbuloni gjithçka që duhet të dini për Bluetooth-in e baterisë litium LB100-BT 12V 100AH ​​në këtë manual përdorimi gjithëpërfshirës. Mësoni për specifikimet e tij, udhëzimet e përdorimit dhe detajet e garancisë. Siguroni performancë optimale duke ndjekur udhëzimet e rekomanduara të karikimit dhe shkarkimit. Merrni informacione për asistencën dhe kërkesat e garancisë nga mbështetja jonë e besueshme e klientit.