Udhëzues përdorimi i JBL BAR1300 Soundbar 11.1.4 Kanal me altoparlantë rrethues të shkëputshëm

Përjetoni tingullin më të fundit rrethues 3D me shiritin e zërit BAR1300 11.1.4 Kanal të JBL me altoparlantë rrethues të shkëputshëm, me teknologji Dolby Atmos dhe DTS:X. Shijoni dialogun e qartë, opsionet e transmetimit dhe tingullin e fuqishëm stereo me altoparlantët e shkëputshëm. Zbuloni më shumë në udhëzuesin tonë të përdoruesit.