Manuali i përdorimit të masazhuesit të qafës dhe shpinës COMFIER CF-2307A-DE

Përfitoni një përvojë masazhi të ngjashme me spa në shtëpi me masazhuesin e qafës dhe shpinës COMFIER CF-2307A-DE. Kjo karrige e lëvizshme masazhi kombinon veçoritë Shiatsu, Zierje, Rrotullim, Vibrim dhe Nxehtësi për të lehtësuar lodhjen, stresin dhe tendosjen muskulare. Me masazhet e tij qetësuese për qafën, shpatullat, shpinën, belin dhe kofshët, kjo karrige masazhi lehtëson me sukses lodhjen, stresin dhe parehatinë. Shikoni manualin e përdorimit për më shumë informacion mbi këtë model.