Manuali i përdorimit të shpërndarësit automatik të sapunit të përjetshëm Comfort

KOMPONENTET E SHPËRTHIMIT TË DIAGRAMIT TË SIGURISË (JU LUTEM LEXONI ME KUJDES PARA PËRDORIMIT) inspektoni tërësisht njësinë në tërësi për çdo çarje, gërvishtje ose dëmtim që mund të shkaktojë rrjedhje të njësisë. MOS e përdorni nëse konstatohet ndonjë dëmtim. Përdoreni këtë njësi vetëm në përputhje me udhëzimet e dhëna në këtë…

Manuali i Udhëzimeve për Dispenzuesin Automatik të Sapunit BASETech 2348566

Operating Instructions Automatic Soap Dispenser, White Item No. 2348566 Intended use The product is a battery-powered automatic soap dispenser. It is intended for indoor use only. Contact with moisture must be avoided under all circumstances. For safety and approval purposes, you must not rebuild and/ or modify this product. If you use the product for …

Manuali i udhëzimeve për shpërndarësin automatik të sapunit WINCO SDAL-1W

Manuali i udhëzimeve për shpërndarësin automatik të sapunit WINCO SDAL-1W REKOMANDOHET: PËR SHKAK TË NDRYSHIMIT NË TRASHËSITË E SAPUNIVE TË LËNGËT/GEL, POMPA E DISPENZERËS MUND TË DUHET TË NDËRKOHET PRIMET PËR TË FILLUAR: Me enë të hequr nga njësia, mbusheni kapakun. Më pas shtypni pompën me dorë afërsisht 5 herë derisa të dalë sapuni. Instaloni kontejnerin në…

Shpërndarës Automatik i Sapunit Homedics MYB-W10 me Manualin e Udhëzimit të Këngës së Trajnimit dhe Informacionin e Garancisë

Dispenzer automatik i sapunit me këngë trajnimi MYB-W10 Manuali i Udhëzimeve dhe Informacioni i Garancisë 1 vit garanci e kufizuar Urime! Faleminderit për blerjen e shpërndarësit automatik të sapunit MyBaby nga Homedics. Shpërndarësi automatik i sapunit do të angazhojë imagjinatën e fëmijës tuaj duke i ndihmuar ata të mësojnë teknikën e duhur të larjes së duarve. Veçoritë: Punon me çdo lloj sapuni të lëngshëm të duarve…