Manuali i përdorimit të COMFIER BD-2205 Shtojcë bidet për sediljen e tualetit

Mësoni se si të instaloni me lehtësi COMFIER BD-2205 Shtojcën Bidet për sediljen e tualetit me këto udhëzime hap pas hapi. Nuk kërkohet energji elektrike apo bateri! Përfshinë të gjitha pjesët dhe mjetet e nevojshme për instalim. Grykë të dyfishta me vetëpastrim dhe presion të rregullueshëm të ujit. E përkryer për të përmirësuar ndenjësen tuaj të tualetit.

COMFIER BD-2202 Shtojcë Bidet për Udhëzimet e sediljeve të tualetit

Mësoni si të instaloni dhe përdorni me lehtësi shtojcën e bidetit COMFIER BD-2202 për sediljet e tualetit. Ndiqni udhëzimet hap pas hapi dhe zgjidhni çdo problem. Zbuloni emrat dhe funksionet e aksesorëve të tillë si kllapat rrethore të montimit, përshtatës dhe zorrë fleksibël. Mbani parasysh këshillat e dobishme të instalimit dhe informacionin e garancisë.