Udhëzime për paketën e baterisë Apple A2384 MagSafe iPhone

A2384 iPhone MagSafe Battery Pack Safety and Handling WARNING: Failure to follow these safety instructions could result in fire, electric shock, injury, or damage to the MagSafe Battery Pack or other property. Read all the safety information below before using the MagSafe Battery Pack. Liquid Exposure Keep the MagSafe Battery Pack away from sources of …

Si të përdorni Apple Carkey me portofolin tuaj Apple në iPhone / Apple Watch

Mund të shtoni çelësin e makinës tuaj në aplikacionin "Portofoli" dhe të përdorni iPhone ose Apple Watch për të kyçur, shkyçur dhe ndezur makinën tuaj. Për të shtuar dhe përdorur një çelës makine në iPhone ose Apple Watch, ju nevojitet: Një makinë e përputhshme. Për të zbuluar nëse makina juaj është e përputhshme, kontaktoni prodhuesin ose shitësin tuaj. …

Udhëzues përdorimi i Apple MV7N2 AirPods me këllëf karikimi

Apple MV7N2 AirPods me këllëf karikimi Lidhu me pajisje të tjera Me AirPods në kasë dhe kapakun e hapur, shtypni butonin derisa drita të pulsojë. Më pas shkoni te cilësimet e Bluetooth dhe zgjidhni AirPods. Kontrolloni AirPods Prekni dy herë AirPods për të luajtur ose për të kapërcyer përpara. Thuaj "Hey Siri" për të bërë gjëra të tilla si për të luajtur një këngë, për të bërë një telefonatë ose për të marrë udhëzime. …

Udhëzues përdorimi i Apple AM03404787 AirPods 3GEN

Për t'u lidhur me iPhone ose iPad me softuerin më të fundit, ndiqni hapat 1–2. Për të gjitha pajisjet e tjera, shihni panelin e katërt në këtë anë. Aktivizoni Bluetooth®. Lidhu me Wi-Fi dhe aktivizo Bluetooth. Lidhni AirPods. Hapni kasën dhe mbajeni pranë pajisjes për ta konfiguruar. Pajisjet Apple të identifikuara në iCloud çiftohen automatikisht. …

Udhëzime për smartphone Apple iPhone 13 Pro

MANUAL PËR PËRDORIM Përpara se të përdorni iPhone, riview Udhëzuesi i përdorimit të iPhone në support.apple.com/guide/iphone. Ju gjithashtu mund të përdorni Apple Books për të shkarkuar udhëzuesin (ku është i disponueshëm). Ruani dokumentacionin për referencë në të ardhmen. Siguria dhe trajtimi Shihni “Siguria, trajtimi dhe mbështetja” në Udhëzuesin e Përdoruesit të iPhone. Ekspozimi ndaj frekuencës radio në iPhone, shkoni te Cilësimet > Të përgjithshme > Ligjore…

Udhëzuesi i përdorimit të telefonit inteligjent Apple iPhone 13 Pro Max

Apple iPhone 13 Pro Max Smartphone Përpara se të përdorni iPhone, riview Udhëzuesi i përdorimit të iPhone në support.apple.com/guide/iphone. Ju gjithashtu mund të përdorni Apple Books për të shkarkuar udhëzuesin (ku është i disponueshëm). Ruani dokumentacionin për referencë në të ardhmen. Siguria dhe trajtimi Shihni “Siguria, trajtimi dhe mbështetja” në Udhëzuesin e Përdoruesit të iPhone. Ekspozimi ndaj frekuencës së radios në iPhone, shko te Cilësimet…

Apple AirTag Udhëzimet e Aplikacionit

© 2021 Apple Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Marka dhe logot e fjalës Bluetooth® janë marka tregtare të regjistruara në pronësi të Bluetooth SIG, Inc. dhe përdoren me licencë. Projektuar nga Apple në Kaliforni. Shtypur në Kinë. ZY602-05030-A Përditësimi në iOS ose iPadOS më të fundit. Aktivizoni Bluetooth®, më pas tërhiqni skedën. Realizoni oiOS ose iPadOS më të fundit. …

Manuali i përdorimit të karikuesit të orës Apple WPC05-1MJNB

Mbushës i orës Apple WPC05-1MJNB KLIENT I NDERUAR Faleminderit që keni blerë këtë produkt. Për performancë dhe siguri optimale, ju lutemi lexoni me kujdes këto udhëzime përpara se të lidhni, përdorni ose përdorni këtë produkt. Ju lutemi mbani këtë manual për referencë në të ardhmen. HYRJE Ky produkt është një karikues pa tel me performancë të lartë. Ky produkt është i përshtatshëm për orën e Apple, Lidhni wireless…

Manuali i përdorimit të karikuesit me valë Apple Magsafe

Ngarkues me valë Apple Magsafe, KLIENT I NDERUAR Faleminderit që keni blerë këtë produkt. Për performancë dhe siguri optimale, ju lutemi lexoni me kujdes këto udhëzime përpara se të lidhni, përdorni ose përdorni këtë produkt. Ju lutemi mbani këtë manual për referencë në të ardhmen. HYRJE Ky produkt është një karikues pa tel me performancë të lartë. Ky produkt është i përshtatshëm për Apple iPhone, Lidheni wireless me…

Udhëzues përdorimi i cilësimeve të aplikacionit celular Starkey Livio Edge AI ose aparatet e dëgjimit Livio

Starkey Livio Edge AI ose aparatet e dëgjimit Livio Udhëzuesi i përdorimit të konfigurimit të aplikacionit celular Konfigurimi i aplikacionit tuaj celular Ky udhëzues ju ofron udhëzime hap pas hapi se si të filloni me aplikacionin Thrive Hearing Control Aparatet tuaja të dëgjimit Starkey Livio Edge AI ose Livio mund lidheni nëpërmjet teknologjisë Bluetooth® me një aplikacion të pajtueshëm të quajtur…