Udhëzues përdorimi i kufjeve të vërtetë të anulimit të zhurmës me valë JBL REFLECT AERO

Kufje JBL REFLECT AERO True Wireless Noise Canceling Headphones ÇFARË KA NË APLIKACION KUTI Si të vishni Herën e parë Përdorni energjinë ndizni dhe LIDHJENI DUAL CONNECT + KONTROLLET E LIDHJES SË SHUMË PIKËSORE Luaje automatikisht/Ndalo INTERNET ZËRI FIKUR NJË FABRIKE VENDOSJA KONTROLLI Bëj më shumë në lëvizje. Thuaj "Ok Google" për të…

Udhëzues përdorimi i kufjeve JBL JBREFLCTAERU Reflect Aero True Wireless për anulimin e zhurmës

TRUE WIRELESS NOISE CANCELLING ACTIVE EARBUDS REFLECTAERO ANC RUGGED ANC (RBA) JBREFLCTAERU Reflect Aero True Wireless Noise Cancelling Headphones IP68 TRUE ADAPTIVE NOISE CANCELLING PERFECT CALLS VOICE PROMPTS MESSAGES VOCAUX SPRACHANSAGEN   The Bluetooth® word mark and logos are registered trademarks owned by Bluetooth SIG, Inc. and any use of such marks by HARMAN International …