AO Smith AOSRE50608 Udhëzues Përdorues të Ngrohësve Elektrikë të Ujit të Banimit Komercial

AO Smith AOSRE50608 Ngrohje Elektrike të Ujit Rezidenciale Komerciale Udhëzuesi i Përdorimit PROLINE® ELEMENTET E NGROHJES TAND STANDARDIT TH NDRYSHUAR Dy elemente prej 4500 vat për shërim të shpejtë dhe funksionim të besueshëm* Elementi i poshtëm i çelikut inoks zgjat më shumë se një element standard bakri DYNACLEAN ™ DIFFUSER DIP TUBE Ndihmon në zvogëlimin e gëlqeres dhe grumbullimi i sedimenteve dhe maksimizon daljen e ujit të nxehtë. E prodhuar nga jetëgjatësia…