Mbushja e karikimit Mous A669 me udhëzime MagSafe

Mësoni se si të përdorni në mënyrë të sigurtë dhe të duhur Mbushjen e Karikimit Mous A669 me MagSafe® në këtë manual përdorimi. Siguroni pajtueshmërinë dhe shmangni ndërhyrjet me objektet metalike për performancë optimale të karikimit. Përfshin bllokun e karikimit dhe kabllon USB-C.