Udhëzime për montimin e karikimit të pajtueshëm me Mous A-555 MagSafe

Mësoni se si të përdorni në mënyrë të sigurt montimin e karikimit të përputhshëm MagSafe® (modelet A-532, A-554, A-555) me këtë broshurë udhëzimi. Hyrja varion nga 5V-3A në 12-V1.67A dhe dalja varion nga 5W në 15W. E përkryer për përdorim në makinën tuaj ose në një sipërfaqe të sheshtë. ID-ja e FCC: 2AN72-A532, IC: 26279-A532.