Manuali i Pronësisë së Apple Mobilebeacon iPad Mini

Mësoni se si të përfitoni sa më shumë nga iPad Mini juaj (Generata e 6-të, 256 GB) me këtë udhëzues referimi gjithëpërfshirës. Zbuloni veçoritë e tij të fuqishme, të tilla si çipi A15 Bionic, kamerat e avancuara dhe Touch ID, dhe merrni këshilla se si të përdorni aksesorët si Apple Pencil dhe Magic Tastiera. E përkryer për punë në distancë, mësim në distancë dhe për të qëndruar i lidhur me të dashurit.