Harley Benton 521996 Udhëzuesi i përdorimit të pedalit me efekt të dyfishtë të agjentit

Mësoni se si të përdorni në mënyrë të sigurt pedalin e efektit të agjentit të dyfishtë Harley Benton 521996 me këtë udhëzues për fillimin e shpejtë. Veçoritë përfshijnë çelsat e këmbëve LED dhe përdorimin e njëkohshëm të moduleve të efektit A dhe B. E përkryer për entuziastët e kitarës elektrike.