Manuali i Udhëzimit të Karrigeve të Lounge 44868132 lowes

lowes 44868132 Manuali i udhëzimeve të karriges së dhomës PARA INSTALLIMIT Ju lutemi renditni të gjitha pjesët si më poshtë fillimisht për të kontrolluar nëse mungon ndonjë pjesë dhe për ta bërë montimin më të lehtë. Kini kujdes që disa pjesë të jenë të rënda dhe të mprehta. Ju lutemi ndiqni hapat e montimit për të instaluar produktin, nëse gjeni pjesë këmbimi të mbetura, mos u shqetësoni,…