Manuali i udhëzimeve anko 43-218-028 Alarm Clock with Wireless Charging

Mësoni se si të përdorni orën e alarmit Anko 43-218-028 me karikim me valë përmes manualit të tij të përdorimit. Caktoni orën dhe alarmet, kaloni midis modaliteteve 12 dhe 24 orë dhe karikoni telefonin tuaj me valë me qendrën e karikuesit me valë. E përkryer për një rutinë mëngjesi pa probleme.