Mbushja e karikimit Mous A669 me udhëzime MagSafe

Mësoni se si të përdorni në mënyrë të sigurtë dhe të duhur Mbushjen e Karikimit Mous A669 me MagSafe® në këtë manual përdorimi. Siguroni pajtueshmërinë dhe shmangni ndërhyrjet me objektet metalike për performancë optimale të karikimit. Përfshin bllokun e karikimit dhe kabllon USB-C.

Manuali i përdorimit të Modulit të Karikuesit Apple C222 MagSafe

Mësoni se si të integroni modulin e karikuesit Apple MagSafe në aksesorët për karikim me valë. Ky manual përdorimi përfshin detaje dhe dimensione mekanike për variantet C222, C222x dhe C223. Sigurohuni që aksesori juaj të sigurojë energji dhe të lejon lëvizjen, pa shkaktuar dëmtime ose ndërhyrje me pajisjet.