Udhëzues instalimi i montimit në mur me pozicion fiks INSIGNIA NS-HTVMFAB 19-39 inç për televizorët

UDHËZUES I INSTALIMIT Montimi në mur me pozicion fiks për televizorët 19–39 inç. NS-HTVMFABPara se të përdorni produktin tuaj të ri, ju lutemi lexoni këto udhëzime për të parandaluar ndonjë dëmtim. Informacioni dhe specifikimet e sigurisë KUJDES: UDHËZIME TË RËNDËSISHME PËR SIGURINË – RUAJNI KËTO UDHËZIME – LEXO TË GJITHË MANUALIN PARA TË PËRDORNI Pesha maksimale e televizorit: 35 lbs. (15.8 kg) Madhësia e ekranit: 19 inç deri në 39 ...