Ora Smart Sweex me Termometër Trupi

nga afër një orë

Vërejtje e Përgjithshme

Ju lutemi lexoni manualin para përdorimit.
Informacioni në këtë dokument nuk do të modifikohet ose zgjatet në përputhje me çdo njoftim.
Ora duhet të karikohet 2 orë të paktën para përdorimit.

I papërshkueshëm nga uji dhe i papërshkueshëm nga pluhuri

Ora mbështet i papërshkueshëm nga uji dhe i papërshkueshëm nga pluhuri.
Ju lutemi ndiqni udhëzimet më poshtë për të ruajtur funksionin i papërshkueshëm nga uji dhe i pluhurosur.
Mos e përdorni orën nën presion të fortë të ujit.
Mos përdorni orë kur zhyteni, përdorni snorkeling ose sporte të tjera në ujë të trazuar.
Thani duart ose shikoni plotësisht para se të operoni.
Kur ekspozoheni ndaj ujit, ju lutemi thajeni plotësisht me leckë të butë. Nëse është i ekspozuar ndaj lëngjeve të tjera (të tilla si ujë i kripur, ujë pishine, ujë me sapun, vaj, parfum, krem ​​dielli, pastrues dore) ose kimikate (të tilla si Ora mbështet i papërshkueshëm nga uji dhe i papërshkueshëm nga pluhuri.
Ju lutemi ndiqni udhëzimet më poshtë për të ruajtur funksionin i papërshkueshëm nga uji dhe i pluhurosur.
Mos e përdorni orën nën presion të fortë të ujit.
Mos përdorni orë kur zhyteni, përdorni snorkeling ose sporte të tjera në ujë të trazuar.
Thani duart ose shikoni plotësisht para se të operoni.
Kur ekspozoheni ndaj ujit, ju lutemi thajeni plotësisht me leckë të butë. Nëse është i ekspozuar ndaj lëngjeve të tjera (të tilla si ujë i kripur, ujë pishine, ujë me sapun, vaj, parfum, krem ​​dielli, pastrues dore) ose kimikate (të tilla si produkte kozmetikë), ju lutemi lajeni me ujë të pastër dhe thajeni plotësisht me leckë të butë.
Duke rënë ose dëmtuar orën, funksioni i papërshkueshëm nga uji dhe pluhuri do të dëmtohet.
Mos e çmontoni orën, funksioni i papërshkueshëm nga uji dhe i papërshkueshëm nga pluhuri do të dëmtohet.
Mos e përdorni orën në temperatura jashtëzakonisht të larta ose të ulëta
Mos përdorni ventilator dhe pajisje të tjera ngrohëse për të tharë orën.
Mos e përdorni në sauna ose dhoma me avull.

Pastrimi dhe menaxhimi

Mbroni orën nga pluhuri, djersa, boja, vaji dhe produktet kimike (produkte kozmetikë, spraj antibakterialë, pastrues dore, detergjentë dhe insekticide) pjesët e brendshme dhe të jashtme mund të dëmtohen.
Pastrimi SWSW00l BK, mos përdorni sapun, detergjent, materiale gërryese, ajër të kompresuar, valë tejzanor ose burime të jashtme të nxehtësisë. Sapuni, detergjenti, pastruesi i duarve ose mbetjet e detergjentit mund të shkaktojnë acarim të lëkurës.
Pas ushtrimeve ose djersitjes, ju lutemi pastroni kyçin dhe rripin tuaj. Përdorni ujë për të pastruar dhe tharë plotësisht para përdorimit.

Specifikim produkti

Model SWSW00lBK
CPU RTL8762C ARM Cortex-MO 53 MHz
kujtim RAM 128Kb + ROM 64M
capacitive ekran touch IPS 1.3 ″ 240 * 240 pixel
Versioni Bluetooth 5.0
funksion Temperatura, Shkalla e Zemrës, Push Dial, mos shqetësoni, Aktiviteti ditor, Gjumi, Njoftimi (G-mail, Facebook, Skype, WhatsApp dhe kështu o
Bateri Jon-litium 3.7V / 240mAh

Detajet e funksionimit dhe produktit

 1. Aktivizimi: Shtypni dhe mbani të shtypur butonin A të energjisë për pesë sekonda për ta ndezur. Ekrani bazë i orës do të shfaqet pas nisjes.
 2. Funksionimi i ekranit me prekje: Nga ekrani bazë, rrëshqitni në të djathtë në ekranin e menusë, më pas prekni ikonën e funksionit për të hyrë në nën-menunë përkatëse.
 3. Ndriçimi i ekranit: Kur ora është në gjendjen e ekranit të interesit, mund të prekni opsionin e ndriçimit të ekranit.
 4. Kur butoni i kontrollit të gjestit është i ndezur në APP, përdoruesi gjithashtu mund të zgjojë ekranin duke kthyer doren.
 5. Mbyllja: Klikoni në ikonën Vendosja, klikoni Sistemi - Mbyllni, "klikoni" për t'u mbyllur.
Udhëzues për prezantimin e shpejtë të produkteve
 1. Shtypni gjatë ndërfaqen kryesore për të hyrë në tablonë e faqes kryesore.
 2. Rrëshqitni në të djathtë: shfaqni listën e funksioneve->
  Aktiviteti ditor, Temperatura, Sportet, rrahjet e zemrës, Gjumi, Numërimi mbrapsht, Kohëmatësi, Muzikë, Moti, Mesazh, Gjeni telefonin, Vendosni relaksin. Rrëshqitni lart e poshtë për të lundruar në listë dhe prekni një funksion për të zgjedhur.
 3. Rrëshqitni poshtë: Koha e Shfaqjes, Lidhja Bluetooth, bateria, Modaliteti "Mos shqetëso", cilësimi, gjeni telefonin, informacionin e sistemit, cilësimet e ndriçimit.
 4. Rrëshqitni lart: informacioni i ruajtjes
 5. Rrëshqitni në të majtë: shfaqni Aktivitetin e Përditshëm, Përzemërimin, Gjumin, Motin.
Metoda e vendosjes

Pushtet mbi. Kur ora të shikojë në modalitetin e orës, ju lutemi shtypni gjatë në ekranin e mesëm dhe vendosni ndërfaqe të ndryshme të orës nëse dëshironi duke rrëshqitur djathtas. Vini re se cilësimi i ngushtë mund të ndryshohet në aplikacionin në telefon.

Shkarkoni dhe instaloni

ikonëShkarkoni dhe instaloni aplikacionin "Hit Fit Pro" nga APP Store ose Google Play Store:

njoftim

Ju lutemi mos e mbyllni shërbimin e njoftimit Bluetooth kur jeni duke pastruar softuerin nga sfondi ose mbyllni programin e aplikimit në sfond. Do të ndikojë në funksionin e sinkronizimit midis orës dhe telefonit nëse e mbyllni atë.

Lidhja Bluetooth për Android

Hapni Aplikacionin HitFit Pro-> Klikoni "Pajisja" në pjesën e poshtme -> "Lidhja e Pajisjes" -> Kërkimi i Pajisjes.
Kliko në rregull dhe kliko te "Çifto" për të lidhur shikimin si më poshtë.
Hapni "HitFit Pro" -> shiritin e menusë së rrëshqitjes majtas rrëshqitni majtas - Pajisja - zgjidhni ikonën përkatëse të pajisjes - kërkoni për çiftimin përkatës të adresës Bluetooth
ndërfaqe grafike të përdoruesit

Lidhja Bluetooth për iOS

Hapi 1: Hapni aplikacionin "HitFit Pro", "Shto pajisje" në ekranin "Unë" për të kërkuar pajisjet Bluetooth afër, gjeni emrin e orës SWSW00lBK dhe e çiftëzoi në aplikacion. Sapo SWSW00l BK të lidhet do të shfaqet në ekranin e menusë Bluetooth të telefonit si më poshtë fotografitë.

Hapni "HitFit Pro" -> shiritin e majtë të menusë me rrëshqitje-> Pajisja - zgjidhni ikonën e pajisjes përkatëse - kërkoni për çiftimin përkatës të adresës Bluetooth.

Lidhni hapin 2: Tani ndërfaqja e menusë Bluetooth shfaq SWSW00l BK e lidhur me sukses siç tregon figura më poshtë.

Sinkronizimi i të dhënave

Çiftoni orën tuaj me aplikacionin "Hitfit Pro", shtypni ikonë për të sinkronizuar të dhënat tuaja. Të dhënat e orës do të shfaqen në App në përputhje me rrethanat.
ndërfaqja grafike e përdoruesit, aplikacioni

Funksionet themelore

logo Aktivitet i perditshemtë dhënat 'lëvizje'.

 1. Ora do të shfaqë numrin e përgjithshëm të hapave të përdoruesit ditën, distancën në këmbë, kaloritë e djegura. Të dhënat do të pastrohen në mesnatë çdo ditë.
 2. Udhëzimet e funksionimit: Në ndërfaqen kryesore rrëshqitni majtas dhe / ose djathtas dhe klikoni të dhënat e lëvizjes për të kaluar në ndërfaqen e hapësit. Pas asnjë operacioni për 5 sekonda, ekrani fiket automatikisht.

një nga afër e një logo temperaturë

 1. Prezantimi i funksionit: Ora do të masë temperaturën e përdoruesit nën ndërfaqen e matjes së temperaturës. Pas përfundimit të provës, dridhja do të shfaqë rezultatin. Pas asnjë operacioni, ekrani do të fiket automatikisht.
 2. Udhëzimet e funksionimit: Rrëshqitni majtas në ndërfaqen kryesore dhe klikoni në ikonën statike të temperaturës për të kaluar në ndërfaqen e matjes së temperaturës. Sapo të futet ndërfaqja, matja do të fillojë. Të dhënat e majta janë për temperaturën e sipërfaqes së trupit, ato ndryshohen në kohë reale. Të dhënat e duhura janë për temperaturën e trupit, duke matur vitet 60 për të përfunduar matjen. Gjatë matjes, vlera e ndërfaqes do të tregohet ”–.- ~ Pasi të ketë përfunduar matja, vlera do të shfaqet. Vërejtje: Gjatë testimit të temperaturës së trupit, temperatura e mjedisit kërkon brenda 18-30 ° C.
  diagramë

 Sportiv

Në modalitetin sportiv: ikona e funksionit në një pikë ju lejon të futni mënyra sportive si Ecja, Vrapimi, Ngjitja, Kalërimi dhe Basketbolli.

 Shkalla e zemrës

 1. Prezantimi i funksionit: Ora do të masë rrahjet e zemrës së përdoruesit nën ndërfaqen e matjes së rrahjeve të zemrës. Pas përfundimit të provës, dridhja do të shfaqë rezultatin. Pas asnjë operacioni, ekrani do të fiket automatikisht.
 2. Udhëzimet e funksionimit: Rrëshqitni majtas në ndërfaqen kryesore dhe klikoni në ikonën statike të rrahjeve të zemrës për të kaluar në ndërfaqen e matjes së rrahjeve të zemrës. Sapo të futet ndërfaqja, matja do të fillojë. Gjatë matjes, vlera e ndërfaqes do të jetë zero. Pasi të ketë përfunduar matja, vlera do të shfaqet. Nëse rezultati nuk mund të zbulohet, ai gjithmonë do të shfaqet.

 Fle

 1. Prezantimi i funksionit: Ora do të shfaq kohën e gjumit të përdoruesit një natë më parë. (Koha e matjes së gjumit 21: 30 - 12:00 të nesërmen)
 2. Udhëzimet e funksionimit: Rrëshqitni ndërfaqen kryesore majtas dhe djathtas, klikoni gjumin për të kaluar në ndërfaqen e gjumit, mundeni view koha e gjumit të ditës së mëparshme.

 Countdown
Zgjidhni 1 min, 5 min, 10 min, ose caktoni çdo kohë që dëshironi të përdorni funksionin e numërimit.

 Kohëmatës
Gjatë kohës, mund të filloni / ndaloni / ndaloni / rivendosni kalimin me një prekje të vetme.

ikonë Muzikë
Pasi të jeni lidhur me Bluetooth, mund të manipuloni Mobile për të luajtur muzikë dhe për të rregulluar volumin, zëri do të dalë nga telefoni celular.

ikonë mot
Kur të lidhet me aplikacionin HitFit Pro, ora do të tregojë motin lokal.

logo mesazh
Kur lidheni me Bluetooth, njoftimet i dërgohen orës suaj. (Hapni ndërprerësin në cilësimet e aplikacionit në njoftimet shtytëse)

Kodi QR Gjeni telefonin
Kur lidhet me telefonin, telefoni dridhet dhe bie kur klikoni në ikonën "Gjeni Telefonin".

 Relax
Rregulloni frymëmarrjen tuaj dhe relaksohuni.

 Menuja e vendosjes

 Ekran i ndritshëm: Përfshi çelësin e thirrjes, Ndriçimin, kohën e ekranit, cilësimin e zgjimit të kyçit të dorës.

 Intensiteti i vibrimit: Vendosni intensitetin e dridhjeve.

 Gjuha: Përfshirë gjuhë të ndryshme që mund të zgjidhni.

 sistem: Përfshirë Rreth, Mbyllni, Rivendosni cilësimin.

Dokumentet / Burimet

Ora Smart Sweex me Termometër Trupi [pdf] Manuali i përdoruesit
SWSW001, SWSW001BK

Join Conversation

2 Comments

 1. Softueri HitFitPro mori një azhurnim të ri në fillim të gusht-shtatorit. Pas kësaj, dhëmbi blu nuk do të bashkohet. Përpara emri i pajisjes ishte SWSW001BK dhe pas azhurnimit emri është HSWSW001BK-81. Po, telefoni im raporton se emri i pajisjes së fundit është çiftuar, por softueri përditëson vetëm hapat, kaloritë dhe distancën e përshkuar, dhe ora dridhet kur vibron orën ose telefonin e telefonit, por jo pulsimet, nxehtësinë. pa dridhje kur bie telefoni ose mbërrijnë mesazhe. mesazhet gjithashtu nuk mund të lexohen më nga ora. Unë do të doja ndihmë me këtë problem.
  HitFitPro ohjelmistoon tuli uusi päivitys elo-syyskuun vaihteessa. Sen jälkeen dhëmbi blu është yhdisty. Ennen laitteen nimi oli SWSW001BK dhe päivityksen jälkeen nimi në HSWSW001BK-81. Puhelimeni kyllä ​​ilmoittaa, dhe kështu ju viimeksi tullut laitenimi on liitetty pariksi, mutta ohjelmistoon päivittyy vain askeleet, kalorit ja kuljettu matka, sekä kello värisee, kun gjeni shikoni tai gjeni telefonin tuaj në vhelinrisee, mutta. ei värinää puhelimen soidessa tai viestien saapuessa. viestejä ei myöskään enää voi lukea kellosta. Toivoisin apua tähän ongelmaan.

 2. Pyetja ime e mëparshme është pjesërisht e pabazuar, përveç pulsit dhe nxehtësisë që do të rifreskojë. Pastaj një program tjetër do të shpallet. Kjo "lëreni programin të funksionojë në sfond". Si mund të veprohet kështu?
  Edellinen kysymykseni në osittain aiheeton, paitsi pulssia ja lämpöä se päivitä. Ulur vielä ohjelma ilmoittaa.että “anna ohjelman toimia taustalla”. Miten se saadaan toimimaan siten?

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.