Manuali i përdorimit të sistemit DVR të mundësuar nga Swann Wi-Fi

Udhëzuesi i fillimit të shpejtë të magjistarit të fillimit

  1. Përfundoi "Udhëzuesi i Fillimit të Shpejtë të Hardware" (udhëzuesi me ngjyrë blu).
  2. Në gjendje të përdorë lehtësisht modemin ose Wi-Fi tuaj.
  3. DVR-ja juaj është e lidhur me televizorin tuaj dhe të dyja janë të ndezura dhe të dukshme.
  4. Hyrja në një kompjuter për të krijuar një llogari të re email për DVR-në tuaj. Të dy Gmail dhe Outlook mbështeten.

Logoja e Swann

Hapi 1

Swann Wi-Fi i mundësuar nga sistemi DVR - Hapi 1

  1. Gjëja e parë që do të shihni në televizorin tuaj është ekrani i përzgjedhjes së gjuhës. Klikoni në menunë zbritëse për të zgjedhur gjuhën tuaj të preferuar, pastaj klikoni "Tjetra" për të vazhduar.
  2. Nëse DVR-ja juaj është e lidhur me televizorin tuaj duke përdorur kabllon HDMI, në ekran do të shfaqet një njoftim që tregon se është zbuluar një ekran që mbështet rezolucionin maksimal të televizorit tuaj. Klikoni "OK" për të vazhduar (nëse nuk e shihni këtë mesazh, mund të zgjidhni një rezolucion të ekranit në hapin tre).
  3. Pas një momenti të shkurtër, rezoluta do të ndryshojë. Klikoni "OK" për të konfirmuar. Do të shfaqet një ekran i mirëpritur që shpjegon opsionet që mund të vendosni brenda Startup Wizard.

Klikoni "Next" për të vazhduar.

Hapi 2

Swann Wi-Fi i mundësuar nga sistemi DVR - Hapi 2

Fjalëkalimin: Ky hap është shumë i drejtë përpara, ju thjesht duhet t'i jepni një fjalëkalimi DVR-së tuaj. Fjalëkalimi duhet të jetë minimumi gjashtë karaktere dhe mund të përmbajë një përzierje numrash dhe shkronjash.

Përdorni një fjalëkalim me të cilin jeni njohur, por nuk dihet lehtë nga të tjerët. Shkruani fjalëkalimin tuaj në hapësirën e dhënë më poshtë për ruajtje të sigurt.

Kutia e zgjedhjes "Shfaq fjalëkalimin" është aktivizuar për të zbuluar fjalëkalimin tuaj.

Konfirmoj: Vendosni përsëri fjalëkalimin tuaj për ta konfirmuar.

Mos harroni të shkruani fjalëkalimin tuaj: ________________________

Email: Vendosni një adresë emaili që mund të përdoret për të marrë njoftime me email dhe një kod rivendosje në rast se keni humbur ose harruar fjalëkalimin e DVR-së. Klikoni "Next" për të vazhduar.

Hapi 3

Swann Wi-Fi i mundësuar nga sistemi DVR - Hapi 3

Gjuhe: Shumë gjuhë janë në dispozicion, konfirmoni zgjedhjen tuaj.

Format Video: Zgjidhni standardin e saktë të videos për vendin tuaj. SHBA dhe Kanada janë NTSC. MB, Australia dhe Zelanda e Re janë PAL.

zgjidhje: Zgjidhni një rezolucion të ekranit që është i përshtatshëm për televizorin tuaj.

Time Zone: Zgjidhni një zonë kohore përkatëse për rajonin ose qytetin tuaj.

Formatii datës: Zgjidhni një format të preferuar të shfaqjes.

Formati i kohës: Zgjidhni një format 12-orësh ose 24-orësh për shfaqje.

Device Emri: Jepni DVR tuaj një emër përkatës ose lini emrin të shfaqet.

Kodi P2P i ID & QR: Ky është një kod unik ID për DVR-në tuaj. Mund të skanoni kodin QR (në ekran ose ngjitësen në DVR) kur konfiguroni aplikacionin Swann Security në pajisjen tuaj celular.

Klikoni "Next" për të vazhduar.

Hapi 4

Swann Wi-Fi i mundësuar nga sistemi DVR - Hapi 4

Email: Lëreni të aktivizuar për të marrë njoftime me email.

Setup: Lëreni këtë në cilësimin e paracaktuar (ju lutemi konsultohuni me manualin e udhëzimeve se si të konfiguroni cilësimin "Manual").

Dërgues: Futni një emër dërguesi ose lini të shfaqet emri.

Marrësi 1/2/3: Adresa e postës elektronike që keni futur në hapin 1 do të shfaqet këtu. Mund të futni dy adresa shtesë të postës elektronike për të dërguar paralajmërime me email tek një email i një pune ose anëtarit të familjes.

Interval: Gjatësia e kohës që duhet të kalojë pasi DVR-ja juaj të dërgojë një paralajmërim me email para se të dërgojë një tjetër. Rregulloni në përputhje me rrethanat.

Email-i i provës: Klikoni për të verifikuar që email-et që keni futur janë / janë të sakta.

Klikoni "Next" për të vazhduar.

Hapi 5

Swann Wi-Fi i mundësuar nga sistemi DVR - Hapi 5

Funksioni NTP (Network Time Protocol) i jep DVR-së tuaj aftësinë për të sinkronizuar automatikisht orën e tij me një server kohë. Kjo siguron që data dhe ora të jenë gjithmonë të sakta (DVR-ja juaj do të sinkronizojë periodikisht kohën automatikisht). Padyshim që kjo është shumë e rëndësishme për një sistem sigurie dhe është një funksion integral i DVR-së tuaj.

  1. Klikoni në butonin "Azhurno tani" për të sinkronizuar automatikisht orën e brendshme të DVR-së tuaj me serverin e kohës menjëherë.
  2. Në ekran do të shfaqet një mesazh që tregon se koha është azhurnuar me sukses. Klikoni "OK" për të vazhduar.

Klikoni "Next" për të vazhduar.

Hapi 6

Swann Wi-Fi i mundësuar nga sistemi DVR - Hapi 6

Nëse Kursimi i dritës së diellit nuk zbatohet për vendndodhjen tuaj, klikoni në butonin "Mbaro" pastaj klikoni "OK" për të përfunduar Magjistarin e Fillimit.

STD: Klikoni "Aktivizo" për të aplikuar Kursimin e Dritës në vendndodhjen tuaj.

Kompensimi i kohës: Zgjidhni sasinë e kohës që Kursimi i Diellit është rritur në zonën tuaj kohore. Kjo i referohet ndryshimit në minuta, midis Koha Universale e Koordinuar (UTC) dhe kohës lokale.

Modaliteti DST: Lëreni këtë në cilësimin e paracaktuar (ju lutemi konsultohuni me manualin e udhëzimeve për informacion mbi mënyrën "Data").

Koha e Fillimit / Koha e Fundit: Vendosni kur fillon dhe mbaron Kursimi i Ditës, për shembullampnë 2 të mëngjesit të Dielën e parë të një muaji të caktuar.

Klikoni "Finish" pastaj klikoni "OK" për të përfunduar Startup Wizard.

Menyja kryesore

Swann Wi-Fi Sistemi DVR i aktivizuar - Menuja kryesore

Mbështetje.swann.com

Dokumentet / Burimet

Sistemi DVR i aktivizuar me Wi-Fi Swann [pdf] Manuali i përdoruesit
490 NVR, QW_OS5_GLOBAL_REV2

Referencat

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.