mjellmë
Kamera e Sigurisë së Jashtme në Vëmendje
User Guide

SWIFI-SPOTCAM

KAMERA PVERRFUNDIMVIEW

KAMERA PVERRFUNDIMVIEW

POWER KAMERA

Lidhni kamerën me adaptorin e rrymës duke përdorur kabllon e energjisë dhe ethernet, pastaj lidhni adaptorin e energjisë në një prizë, siç tregohet më poshtë. Sigurohuni që kamera të jetë brenda rrezes së rrjetit Wi-Fi me të cilin dëshironi të lidheni.

POWER KAMERA

MERR APLIKIMIN E SIGURIS S SW SWANN

  1. Shkarkoni versionin më të fundit të Siguria e Swann app aplikacioni nga Apple App Store® ose Google Play ™ Store në pajisjen tuaj iOS ose Android. Thjesht kërkoni për "Swann Security".
  2. Hapni aplikacionin dhe krijoni llogarinë tuaj të Sigurisë Swann. Do të duhet të aktivizoni llogarinë tuaj duke konfirmuar emailin e dërguar në llogarinë e regjistruar të postës elektronike para se të mund të identifikoheni.

APLIKIMI SIGURIA SWANN

VENDOS KAMERN

Hapni aplikacionin Swann Security dhe identifikohuni. Trokitni lehtë mbi butonin Pair Device në ekran (ose hapni Menunë) Menyja dhe zgjidhni Pajisjen e Çiftimit) dhe ndiqni udhëzimet brenda aplikacionit për të konfiguruar kamerën tuaj të re. Para se të filloni, jini afër routerit ose pikës së hyrjes dhe keni informacionin e rrjetit tuaj Wi-Fi (përfshirë fjalëkalimin). Ju lutemi vini re se kamera mund të lidhet vetëm me një rrjet Wi-Fi 2.4GHz.

VENDOS KAMERN

MOUNT KAMERA

Kamera mund të montohet në një sipërfaqe të sheshtë duke përdorur vidat e përfshira (dhe prizat e murit). Për një performancë më të mirë, sigurohuni që vendndodhja e kamerës të ketë pritje të mirë dhe të besueshme Wi-Fi. Përdorni aplikacionin, provoni të transmetoni drejtpërdrejt video nga kamera atje. Nëse nuk përjetoni ndonjë problem transmetimi (buffering, etj), keni gjetur një vend të mirë për pajisjen tuaj. Si rregull i përgjithshëm, sa më afër kamerës të jetë me routerin tënd Wi-Fi, aq më e mirë është cilësia e lidhjes pa tela. Ju mund të rritni mbulimin Wi-Fi të rrjetit tuaj ekzistues duke instaluar një zgjatues të intervalit Wi-Fi.

diagramMONTA KAMERA

TIPS

Zbulimi Motion

Sensori i lëvizjes PIR i kamerës zbulon nënshkrimet e nxehtësisë të objekteve në lëvizje. Në përgjithësi do të merrni rezultate të mira të zbulimit duke drejtuar kamerën poshtë në një kënd ku njerëzit do të lëvizin nëpër zonën e mbulimit përpara se të drejtohen drejt kameras.

Udhëzues tregues LED

Drita LED në pjesën e përparme të kamerës suaj ju ndihmon të informoni se çfarë po ndodh me pajisjen.

  • E kuqe e ngurtë:  Transmetim i drejtpërdrejtë / Regjistrim lëvizjeje
  • Blu e ngadaltë e ndezur:  Modaliteti i çiftimit Wi-Fi
  • Blu e ndezur e shpejtë:  Po lidhet me Wi-Fi

Keni pyetje?
Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar! Vizitoni Qendrën tonë të Mbështetjes në support.swann.com. Ju mund ta regjistroni produktin tuaj për mbështetje teknike të dedikuar, të gjeni përgjigje për pyetjet e bëra zakonisht, dhe më shumë. Ju gjithashtu mund të na dërgoni me email në çdo kohë përmes: [email mbrojtur]

Dokumentet / Burimet

Kamera e sigurisë Swann Spotlight në natyrë [pdf] Udhëzues përdorimi
Kamera e Sigurisë në natyrë Spotlight, SWIFI-SPOTCAM

Referencat

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.