Urime për blerjen e produkteve të Sunforce. Ky produkt është krijuar sipas specifikimeve dhe standardeve më të larta teknike. Do të ofrojë vite përdorimi pa mirëmbajtje. Ju lutemi lexoni këto udhëzime tërësisht para instalimit, pastaj ruani në një vend të sigurt për referencë në të ardhmen. Nëse në çdo kohë jeni të paqartë në lidhje me këtë produkt ose kërkoni ndihmë të mëtejshme, mos hezitoni të kontaktoni profesionistët tanë të trajnuar që operojnë në linjën e mbështetjes së klientit në numrin 1-888-478-6435. Nga e hëna në të premte, 8:30 e mëngjesit deri në 5:00 pasdite (Ora Standarde Lindore), Montreal Kanada ose na dërgoni me email [email mbrojtur].

Drita juaj diellore e varur me telekomandë është zgjidhja ideale për oborret, gazebot dhe verandat. Dizajni shumë-funksional lejon operimin 'muzg deri në agim', dytage intensiteti i ndriçimit dhe telekomandë e plotë. Ngarkoni baterinë e brendshme të përfshirë gjatë ditës me panelin diellor dhe përdorni dritën për të ndriçuar çdo hapësirë ​​pa instalime elektrike të komplikuara.

Pjesë Lista:

  • Drita LED e varur diellore me kabllo zinxhiri të integruar
  • Remote Control
  • Paneli diellor me prizë
  • 3 bateri AA 1500 mAh 1.2V (të para-instaluara)

Paneli Diellor

Një panel diellor ngarkon një paketë baterie duke përdorur fuqinë e diellit. Kjo do të thotë që nuk keni nevojë të lidheni me furnizimin me energji shtëpiake. Sunforce përdor teknologjinë moderne diellore për t'ju sjellë një panel që madje mund të karikohet në kushte indirekte të dritës. Ende duhet të bëni çdo përpjekje për të gjetur panelin për të marrë ekspozimin maksimal të diellit.

SUNFORCE Drita diellore e varur

Instalimi dhe rregullimi i panelit diellor
Duke përdorur pajisjen e montimit të furnizuar, bashkoni panelin diellor në sipërfaqen e zgjedhur.
Këndi i panelit diellor mund të rregullohet duke përdorur pikën e boshtit ku paneli ngjitet në kllapa. Kjo ju lejon të maksimizoni ekspozimin në diell

SUNFORCE Drita e Varur Diellore - e afërt

Instalimi i Diagramit të Montimit të Tavanit
Vidhosni montuesin e tavanit me një zinxhir të integruar në sipërfaqen tuaj të zgjedhur duke përdorur vidhat e montimit të ofruara. Sigurohuni që kjo pjesë të jetë e papenguar pasi mund të kufizojë aftësinë e telekomandës për të punuar. Sigurohuni që zinxhiri dhe kabllo të bien lirshëm poshtë

SUNFORCE Drita diellore e varur - montim

Lidhja e Diagramit të Panelit Diellor

SUNFORCE Solar Hanging Light - lidheni
Paneli juaj diellor lidhet me 'prizën e vogël' të vendosur në anën e montuesit të tavanit. Sigurohuni që kjo lidhje të jetë e ngushtë dhe e sigurt.

Përdorimi i dritës suaj të varur diellore
Zhvidhosni kupolën e xhamit që mbulon dritat LED. Ju duhet të vini re një ndërrim. Ky çelës në lidhje me telekomandën tuaj do t'ju japë kontroll të dritës tuaj të varur. Çelësi ka 3 pozicione:
ON, Ky funksion ndez dritën, tani mund të kontrolloni intensitetin dhe funksionimin e dritës me telekomandën tuaj.
OFF, Kjo anashkalon telekomandën. Ky funksion duhet të përdoret për të përfunduar një periudhë fillestare të ngarkimit prej 2 ditësh.
AUTO, Ky funksion do të lejojë që sensori i integruar të ndezë dritën gjatë natës. Në këtë cilësim, ju mund të kontrolloni intensitetin e dritës, por nuk mund ta fikni dritën me telekomandë.

SUNFORCE Drita e Varur Diellore - dritë

Zëvendësimi i baterisë

SUNFORCE Light Solar Hanging Light - bateri
Nëse keni nevojë të zëvendësoni baterinë tuaj, thjesht hiqni kupolën e xhamit. Pastaj do të keni qasje në 4 vida rreth buzës së dritës. Pasi të keni hequr dhe hequr montimin e dritës LED, do të shihni bateritë.
KUJTONI GJITHMON SE ZGJEDHJE BATERIA E ZEPVENDSIMIT ME SPECIFIKIMET E NDRYSHIMIT.

Mirëmbajtje

Kontrolloni periodikisht lidhjet tuaja, midis montimit të tavanit dhe panelit diellor. Sigurohuni që priza është futur saktë.
Disa rregullime sezonale të panelit diellor mund të kërkohen për të kompensuar ditët më të shkurtra të ngarkimit në dimër. Pastroni panelin tuaj diellor me reklamaamp leckë. Asnjëherë mos përdorni kimikate gërryese ose sipërfaqe për këtë mirëmbajtje. Sigurohuni që paneli diellor të jetë pa pengesa, siç janë pemët ose ndërtesat.
FAQ
Pyetje: Pse drita ime nuk ndizet natën? Përgjigje: sigurohuni që keni zgjedhur AUTO në çelësin e vogël brenda kupolës së xhamit.
Pyetje: Drita në telekomandën time nuk ndizet kur shtyp butonin. Çfarë nuk shkon? Përgjigje: Nuk ka dritë në telekomandë. Llamba e vogël thjesht lëshon një sinjal.
Pyetje: Pse ka një skedë të vogël letre që del nga telekomanda ime? Përgjigje: Kjo skedë duhet të tërhiqet plotësisht nga telekomanda për të lejuar funksionimin e telekomandës.
Ky produkt është i mbuluar me një garanci të kufizuar njëvjeçare. Sunforce Products Inc i garanton blerësit origjinal se ky produkt është pa defekte në materiale dhe mjeshtëri për një periudhë garancie njëvjeçare nga data e blerjes. Bateria e përfshirë nuk mbulohet nga kjo garanci.
Për të marrë shërbimin e garancisë, ju lutemi kontaktoni Produktet Sunforce për udhëzime të mëtejshme me email në info (@sunforceoroducts.comMe Dëshmia e blerjes duke përfshirë datën dhe shpjegimin e ankesës kërkohet për shërbimin e garancisë.

Dokumentet / Burimet

SUNFORCE Drita diellore e varur [pdf] Manuali i udhëzimeve
Drita e Varur Diellore, SUNFORCE

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.