Logoja e SUNFORCE

SUNFORCE 82193 Udhëzues për instalimin e Dritës së Sigurisë së Aktivizuar të Lëvizjes Solar

SUNFORCE 82193 Dritë sigurie e aktivizuar me lëvizje diellore

FIG 1 SUNFORCE 82193 Dritë sigurie e aktivizuar me lëvizje diellore

FIG 2 SUNFORCE 82193 Dritë sigurie e aktivizuar me lëvizje diellore

* Për t'u përdorur për montim në sipërfaqe të zakonshme si druri, muri i thatë, tulla, etj. Për çdo opsion tjetër montimi, ju lutemi vizitoni dyqanin tuaj lokal të pajisjeve.

E RANTNDSISHME, RUAJ P FORR REFERENCN E ARDHMES: LEXO ME KUJDES

Pyetje, probleme, pjesë që mungojnë?
Për ndihmë me montimin ose udhëzimet, pjesët dhe shërbimin ndaj klientit, telefononi:
Vetëm në SHBA dhe Kanada: 1-888-478-6435
(Shërbimet në gjuhën angleze/franceze/spanjolle).
8:30 - 5:XNUMX e hënë-e premte,
Koha standarde lindore
ose email: [email mbrojtur]
www.sunforceproducts.com

 

ikonë paralajmëruese KUJDES: INFORMACION PËR SIGURINË

 • Drita juaj e lëvizjes nuk është një lodër. Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve të vegjël.
 • Drita juaj e lëvizjes dhe paneli diellor janë të dyja rezistente ndaj motit. . Mund ta montoni dritën tuaj të lëvizjes brenda, por paneli juaj diellor duhet të instalohet jashtë për të marrë dritë nga dielli.
 • Nëse përdorni një shkallë, mund të kërkoni një person të dytë për të ndihmuar në instalimin e dritës së lëvizjes diellore.
 • Para instalimit, përcaktoni të gjithë përbërësit për t'u siguruar që ato korrespondojnë me diagramin e pjesëve në faqen e parë.
 • Asnjëherë mos shikoni drejtpërdrejt në dritën e lëvizjes diellore kur ndizet.

 

KUJDES: UDHËZIME PËR BATERINË

 • PËRDORNI VETËM BATERI TË RIKARKUESHME.
 • Bleni gjithmonë madhësinë dhe klasën e duhur të baterisë më të përshtatshme për përdorimin e synuar: për këtë produkt përdorni dy bateri të ringarkueshme 18650 litium-jon 3.7V.
 • Gjithmonë zëvendësoni të gjithë grupin e baterive në të njëjtën kohë, duke pasur kujdes që të mos përzieni ato të vjetrat me ato të reja, ose bateri të llojeve të ndryshme.
 • Pastroni kontaktet e baterisë dhe gjithashtu ato të pajisjes përpara instalimit të baterisë.
 • Sigurohuni që bateritë janë instaluar saktë në lidhje me polaritetin (+ dhe -).
 • Hiqni bateritë nga pajisjet që nuk duhet të përdoren për një periudhë të gjatë kohore.
 • Hiqni menjëherë çdo bateri të dëmtuar ose 'të vdekur' dhe zëvendësojeni.

Për riciklimin dhe asgjësimin e baterive për të mbrojtur mjedisin, ju lutemi kontrolloni internetin ose drejtorinë e telefonit tuaj lokal për qendrat lokale të riciklimit dhe/ose ndiqni rregulloret e qeverisjes vendore. Për më shumë informacion mbi strehimin dhe vendndodhjen e baterisë, referojuni Hapit 7 në faqen 3.

 

KUJDESI & MIRTMBAJTJA

 • Herë pas here, sigurohuni që spina ndërmjet panelit diellor dhe dritës të jetë e lidhur mirë.
 • Këshillohet që të rregulloni këndin e panelit diellor për të optimizuar ekspozimin e diellit gjatë muajve të dimrit.
 • Paneli diellor duhet të pastrohet me reklamëamp leckë pambuku në mënyrë të rregullt. Kjo do të sigurojë performancë optimale dhe karikim të baterisë. Periodikisht, përdorni të njëjtën teknikë për të pastruar lentet nga drita e lëvizjes.
 • Asnjëherë mos lejoni që asnjë material gërryes të bjerë në kontakt me panelin diellor.

 

Veçoritë e produktit

 • Cilësimet e ndriçimit të dyfishtë
 • LED të bardhë super të shndritshëm • Sensori i rregullueshëm i lëvizjes • Lente me brymë
 • Cilësimet e rregullueshme të kohës dhe distancës • Paneli diellor me tela 4.5 m/ 14.7 ft • Zgjidhje e lehtë për montim

 

PARAINSTALIMI

 • TEST lejon që drita e lëvizjes të funksionojë në dritën e ditës. Përpara instalimit zgjidhni testin dhe drita do të ndizet dhe më pas do të fiket. Kjo eshte normale. Pasi drita të jetë fikur, tundni dorën përpara sensorit të lëvizjes dhe drita duhet të aktivizohet përsëri. Drita funksionon dhe mund të vazhdoni me instalimin.
 • Mbani mend se është e rëndësishme të siguroheni që drita të jetë vetëm në modalitetin TEST gjatë instalimit fillestar ose gjatë zgjidhjes së problemeve.
 • REFEROHET HAPI 6.

 

INSTALIMI

FIG 3 INSTALIMI

FIG 4 INSTALIMI

FIG 5 INSTALIMI

FIG 6 INSTALIMI

 

PYETJE MË TË SHPESHTA

1. Ku duhet të montohet paneli diellor?

Montoni panelin tuaj diellor në një pozicion që do të mundësojë thithjen e sasisë më të madhe të dritës (referojuni Hapit 1 në faqen 2). Në Hemisferën Veriore kjo është zakonisht me drejtim jug.

2. A kërkon paneli diellor direkt nga dielli për t'u ngarkuar?

Paneli diellor mund të ngarkojë bateritë e brendshme në dritë direkte dhe indirekte. Për rezultate më të mira, përpiquni të optimizoni ekspozimin ndaj diellit të panelit tuaj diellor.

3. A mund të blihet kabllo shtesë ose e zgjatur për panelin diellor?

Në këtë pikë nuk ka zgjerime të disponueshme për kabllon që lidh dritën me panelin diellor.

4. Pse drita e lëvizjes diellore duket se "strobe" ose pulson?

Një dritë që pulson me shpejtësi shkaktohet nga bateritë e ngarkuara më pak. Kthejeni dritën e lëvizjes diellore në pozicionin "OFF" dhe karikoni për dy ditë të plota me diell për të ngarkuar plotësisht bateritë.

5. A do të kenë efekt dritat dekorative apo të rrugës në aftësinë e sensorit të lëvizjes për të vepruar?

Po, sensori i dritës së lëvizjes diellore është i ndjeshëm ndaj dritës. Për përdorim natën, sigurohuni që asnjë dritë tjetër të mos ndërhyjë me sensorin e lëvizjes.

6. Çfarë lloj baterie kërkon drita ime e lëvizjes diellore për të funksionuar?

Për performancë optimale, drita juaj e lëvizjes diellore kërkon përdorimin e dy baterive litium-jon të ringarkueshme 3.7 V.

7. A mund të përdoret kjo dritë për të ndezur automatikisht në muzg dhe për të fikur në mëngjes?

Jo, kjo dritë e lëvizjes diellore aktivizohet vetëm nga lëvizja, nuk ka veçori muzg deri në agim.

 

FIG 7 Distributor

FIG 8 Distributor

MADE N CH KINA

 

Lexoni më shumë rreth këtij manuali & Shkarkoni PDF:

Dokumentet / Burimet

SUNFORCE 82193 Dritë sigurie e aktivizuar me lëvizje diellore [pdf] Udhëzues instalimi
82193, Dritë sigurie e aktivizuar me lëvizje diellore

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.