SOUNDBOKS-=Go-Portable-Bluetooth-Performance-Speaker-Splashproof-Shockproof-and-Powerful-LOGO

SOUNDBOKS Go – Performanca portative Bluetooth Speak $er, rezistente ndaj spërkatjeve, rezistente ndaj goditjeve dhe e fuqishme

SOUNDBOKS-=Go-Portable-Bluetooth-Performance-Speaker-Splashproof-Shockproof-and-Powerful-img

specifikimet

 • Paketa Përmasat 
  21.26 x 15.75 x 13.78 inç
 • pika Pesha 
  £ 20
 • Bateritë 
  Kërkohen 1 bateri litium-jon
 • Teknologjia e Lidhshmërisë 
  Bluetooth
 • Burimi i energjisë 
  Bateria e aktivizuar
 • Metoda e Kontrollit 
  App
 • Lloji i altoparlantit 
  woofer
 • Njësia e drejtuesit
  Woofer 1 × 10 inç
 • Markë 
  SB

Prezantimi

Ky është një version më i vogël i altoparlantit të performancës Bluetooth. Me baterinë dhe tingullin e tij të shkëlqyeshëm të shkëmbyeshëm që sfidon të voglin e tij, ai është ende i fuqishëm, i qëndrueshëm dhe me të vërtetë i lëvizshëm. Ky altoparlant është i mbushur me surpriza, mundësi dhe aftësi për të bërë gjithçka që e bën një SOUNDBOKS një SOUNDBOKS. Team Up ju lejon të lidhni altoparlantë shtesë SOUNDBOKS (Zan. 3) për një përvojë gjithëpërfshirëse muzikore me valë. Lidhu me aplikacionin SOU NDBOKS për të fituar akses në një sërë veçorish, duke përfshirë përditësime të performancës për tinguj të rinj, kontrolle dhe siguri, ndër të tjera.

Përjetoni tingullin e nivelit të koncertit me qartësi mahnitëse, trefish të mprehtë, + bas të thellë në një gamë frekuencash efektive prej 40 Hz – 20 kHz—me dy 72 Watt të vazhdueshme – Klasa D amplifiers, një woofer 10" dhe një Tweeter me kupolë mëndafshi 1'. Me një kohë luajtjeje 40 orë dhe një rimbushje 3.5 orë, bateria mund të ndërrohet lehtësisht. Të gjitha produktet SOUNDBOKS janë të pajtueshme. Përdorni aplikacionin tonë falas për të lidhur altoparlantin tuaj me çdo pajisje Bluetooth—si dhe deri në 5 altoparlantë SOUNDBOKS—për një sistem tingulli jashtëzakonisht të fuqishëm.

TRANSPORTUESHMËRIA E TË GJITHËS

E paketueshme, e lëkundur, e lëkundur dhe e rrotullueshme janë të gjitha fjalë që vijnë në mendje kur mendohet për këtë artikull. Go është ndryshe nga çdo SOUNDBOK tjetër për sa i përket transportueshmërisë, pasi përshtatet në sediljen e pasme, në një raft biçiklete dhe mbi supe. As çanta e shpinës nuk kërkohet.

Cilësia e zërit është e shkëlqyer.

Tingëllon jashtëzakonisht e qetë kur e luani fillimisht me një cilësim të volumit të ulët. Kjo vazhdon derisa të arrijë gjysmën e volumit, në atë moment bëhet i zhurmshëm, por kam dëgjuar vëllime ekuivalente nga altoparlantët shumë më të vegjël. Gjërat bëhen shumë të zhurmshme dhe shumë shpejt pasi arrini 50%. Ndjehet më shumë si një rritje logaritmike sesa një rritje lineare. Çdo seksion LED ka dy rritje të zërit, dhe qëndrimi përballë altoparlantit duke e përdorur atë, dëmton veshët tuaj në kohën kur arrini në 7/11. Pastaj do të dëshironi të qëndroni pas tij, të ndizni muzikën dhe të vraponi… Mund të lidhni stereo dy prej tyre për të dëgjuar muzikë nga një gjendje e veçantë. Ju mund të lidhni me valë pesë prej tyre për të dëgjuar nga një vend tjetër.

PERGJITHSHME + APLIKACION

Aktivizo Bass+, cakto përgjegjësi stereo në modalitetin TeamUP, telefono tingujt dhe më shumë duke përdorur aplikacionin. Plus, merrni përmirësime të performancës së firmuerit që transformojnë plotësisht SOUNDBOK-ët tuaj nga brenda jashtë.

ÇFARË PËRMBANET BRENDA APPLIKACIONIT?

 • DIREKT është pjesë e një vale të re të përvojave dëgjimore që nuk kontrollohen nga algoritmet (E disponueshme vetëm në iOS). Kjo platformë u mundëson pronarëve të SOUNDBOKS Gen. 3 dhe SOUNDBOKS Go akses të pashembullt në pistat e vallëzimit dhe tavolinat rrotulluese në të gjithë botën. Nuk është sipas kërkesës, por është gjithmonë gati për festë.
 • Ju do të jeni në gjendje të hapni aplikacionin SOUNDBOKS në çdo mbrëmje të së premtes ose të së shtunës dhe të transmetoni grupe të fundjavës nga disa prej artistëve tanë të preferuar - drejtpërdrejt nga kuvertat në klube dhe studio rreth Kopenhagës, Barcelonës, Londrës, LA dhe më gjerë.
 • Secila prej etiketave, klubeve dhe artistëve me të cilët po bashkëpunojmë për të sjellë në jetë DIREKT do t'u ofrojë folësve tuaj një gamë të larmishme zhanresh, tempos, dekadash dhe origjinash.

Pyetjet e bëra më shpesh

 • Cili altoparlant Bluetooth është më i fuqishmi për para?
  SOUNDBOKS Go – Altoparlant portativ me performancë Bluetooth, rezistent ndaj spërkatjeve, rezistent ndaj goditjeve dhe i fuqishëm është një rezultat imazhi për SOUNDBOKS Go – Altoparlant portativ i performancës Bluetooth, rezistent ndaj spërkatjes, rezistent ndaj goditjeve dhe i fuqishëm. Altoparlanti Bluetooth SOUNDBOKS (Zan. 3) është më i zhurmshmi që kemi testuar. Për shkak se ky altoparlant i madh i partisë funksionon me bateri, mund ta mbani jashtë pa pasur nevojë ta lidhni në prizë.
 • Cili është saktësisht ndryshimi midis Soundboks 2 dhe Soundboks 3?
  SOUNDBOKS (Zan. 3) mund të arrijnë një nivel volumi prej 126 dB, që është një rritje prej 4 dB në krahasim me SOUNDBOKS (Zan. 2). (Zan. 2). Vlera maksimale e një sinjali të zhurmës rozë të marrë në një distancë prej 1 metër përdoret për të bërë matjen (e peshuar në C).
 • A është Soundboks rezistent ndaj ujit?
  Një nga pyetjet më të shpeshta që bëjmë është nëse SOUNDBOKS është një altoparlant Bluetooth i papërshkueshëm nga uji. Dhe, ndërsa përgjigjja e thjeshtë është se SOUNDBOKS nuk janë të papërshkueshëm nga uji, ka shumë më tepër se kaq. Pra, le të thellohemi pak për të parë nëse mund të hedhim dritë mbi situatën.

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.