Logoja e Soul Electronics

Altoparlanti i konferencës Soul Electronics SCL04-01 Sync

KOMFERENCA SYNCRONIZUESE, oeoker me mikrofon ofron tingull të pastër kristal në të dy skajet e telefonit për takime efikase.

Soul Electronics SCL04-01 Sync Conference Speaker fig2

Duke çiftuar Bluetoon Devic11 me altoparlantin tuaj
Në (Ndërsa për të çiftuar pajisjen tuaj audio Bluetooth me altoparlantin celular Bluetooth për herë të parë, ndiqni hapat e mëposhtëm:

 1. Sigurohuni që burimi juaj i audios Bluetooth të mbahet brenda tre metrave nga altoparlanti juaj.
 2. Rrëshqitni ON/OFF në altoparlantin tuaj në pozicionin ON (thirreni atë në të djathtë). Drita LED do të pulsojë blu për të treguar që keni hyrë
 3. Shkoni te "Menaxheri Bluetooth" i burimit tuaj të audios Bluetooth. Ju lutemi referojuni manualit të përdoruesit të burimit tuaj audio Bluetooth për më shumë informacion.
 4. Kërkoni pajisjet Bluetooth dhe zgjidhni altoparlantin tuaj për të filluar lidhjen. Shikoni emrin "SYNC SCL04".
 5. Pasi të çiftohet, drita blu LEO do të jetë e fortë dhe ju mund të përdorni altoparlantin tuaj për të dëgjuar audio nga burimi juaj i zërit Bluetooth.

Shkyçja e Bluetooth-it
Shtypni dhe mbani shtypur Soul Electronics SCL04-01 Sync Conference Speaker fig6butonin e telefonit për të shkëputur modalitetin Bluetooth.
Përdorimi i funksionit pa duar
Kur një iPhone ose një telefon tjetër inteligjent është i lidhur me altoparlantin tuaj, ndiqni hapat e mëposhtëm për të kryer thirrjet pa dhoma.

 1. shtyp Soul Electronics SCL04-01 Sync Conference Speaker fig6"Butoni i telefonit l'l1 për të 1Përfunduar thirrjen.
 2. Shtypni dhe mbani shtypur Soul Electronics SCL04-01 Sync Conference Speaker fig6butonin e telefonit për 2 sekonda për të refuzuar thirrjen.
 3. Gjatë një telefonate, ShtypniSoul Electronics SCL04-01 Sync Conference Speaker fig6 Butoni i telefonit x1 për të heshtur/çaktivizuar mikrofonin.
 4. Gjatë një telefonate: Shtypni dhe mbani shtypur Soul Electronics SCL04-01 Sync Conference Speaker fig6butonin e telefonit për 2 sekonda për të përfunduar thirrjen.

Stereo Macia e vërtetë me valë
Nëse keni dy pjesë të SYNC KONFERENCE SPEAKERS, ju mund të përdorni TWS për të arritur muzikë të kombinuar stereo me valë.

 1. Sigurohuni që të ketë dy SYNC FOLTORËT KONFERENCE pa ndonjë lidhje Bluetooth
 2. z. Ndizni të dy altoparlantët dhe shtypni butonin TWS në njërin nga altoparlantët, të dy altoparlantët do të lidhen automatikisht me tone të veçanta. Kur LED blu pulsojnë në njërin altoparlant dhe LED blu qëndron i fortë në tjetrin, kjo do të thotë se lidhja TWS është e suksesshme.
 3. 3. Më pas mund të kërkoni pajisjen Blueloolh dhe të zgjidhni 'SYNC SCL04'.
  Shkëputja Bluetooth: Shtypni TWS për të shkëputur Bluetooth Macie.

Modaliteti me shumë pika

 1. Duke u ndezur, atëherë dy telefona celularë mund të lidhen me altoparlantin në të njëjtën kohë.
 2. 2. Shtypni butonin luaj/pauzë për të luajtur. Nëse kaloni me telefon, duhet të ndaloni njërin telefon përpara se telefoni tjetër të luajë:

Soul Electronics SCL04-01 Sync Conference Speaker fig5Soul Electronics SCL04-01 Sync Conference Speaker fig4

GARANCIA KUFIZUAR

SYNCLABCO (“Coml)any•) ofron një garanci të kufizuar për blerësin origjinal me pakicë të këtij produkti që produkti ose ndonjë pjesë e tij është vërtetuar me defekt në material ose në punim brenda 1 viti nga data e blerjes origjinale, defekte të tilla do të riparohen ose zëvendësohen , sipas dëshirës së Kompanisë, pa pagesë për pjesët ose punën.
Vetëm për Bashkimin Evropian, Kompania do të japë një Garanci të Kufizuar prej 2 vjetësh për këtë produkt. për të view garancinë e plotë, ju lutemi vizitoni www.synclab.c:o.

Dokumentet / Burimet

Altoparlanti i konferencës Soul Electronics SCL04-01 Sync [pdf] Manuali i përdoruesit
SCL04, 2AAWE-SCL04, 2AAWESCL04, SCL04-01 Altoparlant i konferencës, Kryetari i konferencës, SCL04-01 Sinkronizuesi i konferencës, Kryetari i konferencës sinkronizuese

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *