logo skc

Sensor SKC 769-3003 PERMEA-TEC për izocianatet alifatike

Sensor SKC 769-3003 PERMEA-TEC për izocianatet alifatike

Sensori PERMEA-TEC për izocianatet alifatike

Mace. Nr 769-3003

Metoda e kontrollit kolorimetrik të sensorit PERMEA-TEC përcakton efektivitetin e dorezave dhe veshjeve mbrojtëse kimike në kushtet aktuale të përdorimit. Treguesi i zbulimit të mikrokapsulimit të CLI ndryshon ngjyrën, duke treguar përshkueshmërinë e shumë izocianateve të zakonshme alifatike. Rezultatet u mundësojnë profesionistëve të zgjedhin dorezat/veshjet më të përshtatshme për mbrojtje, pranim dhe kosto-efektivitet. Sensorët PERMEA-TEC të lehtë për t'u përdorur ngjiten në lëkurën e punëtorit në pikat e kontaktit dhe gërryerjes më të madhe përpara se të mbulohen me doreza ose të mbulohen dhe vëzhgohen për ndryshimin e ngjyrës në intervale kohore.

Udhëzime për përdorim

Për të përcaktuar një periudhë kohore të sigurt për përdoruesin për dorezën e caktuar, rekomandohet dorëzimi i dyfishtë.

  1. Vendosni sensorët PERMEA-TEC në gishtin e madh, gishtin e mesit dhe pëllëmbën e dorës në pjesën e jashtme të dorezës që po visheni aktualisht. Vendoseni dorezën që do të vlerësohet mbi dorezën e parë.
  2.  Pas një ore, hiqni dorezën e jashtme dhe sensorët e poshtëm PERMEA-TEC.
  3. Vlerësoni sensorët për zbulim. Një tregues pozitiv i zbulimit rezulton në një ndryshim të ngjyrës në të kuqe-portokalli.
  4.  Nëse nuk tregohet ndonjë përparim, aplikoni sensorë të freskët PERMEA-TEC dhe vazhdoni të vishni dorezën e jashtme për një orë tjetër. Ndiqni hapat 2 dhe 3 për të përcaktuar nëse ka ndodhur përparim.
  5. Përsëritni hapat 3 dhe 4 për të përcaktuar një periudhë kohore të sigurt për përdoruesit për doreza.

Sensorë të tjerë PERMEA-TEC janë në dispozicion për:

  • Aminat aromatike: MDA, aniline, o-toluidine, metilen-bis(2-kloroaniline) (MOCA)
  • Izocianat aromatike: TDI, MDI
  • Aminat alifatike: N,N-dimetil ciklohekzilaminë, trietanolaminë, minierë hanola dietike dhe trietilendiaminë
  • Acid/Bazë: HCI, HF, HSO dhe NH,
  • Tretës të fenoleve: Bisfenol A

SKC Garancia e Kufizuar dhe Politika e Kthimit
Produktet e SKC-së i nënshtrohen Politikës së Garancisë dhe Kthimit të Kufizuar të SKC, e cila siguron përgjegjësinë e vetme të SKC-së dhe mjetin ekskluziv të blerësit. te view Politika e plotë e Garancisë dhe Kthimit të Kufizuar SKC, shkoni te skcinc.com/garanty.

Dokumentet / Burimet

Sensor SKC 769-3003 PERMEA-TEC për izocianatet alifatike [pdf] Manuali i udhëzimeve
769-3003 Sensori PERMEA-TEC për izocianatet alifatike, 769-3003, sensori PERMEA-TEC për izocianatet alifatike

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *