USER MANUAL

Imazhi më i mprehtë Veshjet me valë të vërteta

Imazhi më i mprehtë Veshjet me valë të vërteta
Modeli: XO-9656-2

Perpara se te fillosh…

Kujdes
Për të siguruar përdorim të sigurt dhe të duhur, lexoni të gjitha informacionet e sigurisë para se të përdorni pajisjen. Përdorni vetëm me bateri, karikues, pajisje dhe pajisje të aprovuara nga prodhuesi.

 • Kjo pajisje nuk është lodër, NUK lejoni që fëmijët ose kafshët shtëpiake të përdorin ose të luajnë me këtë pajisje.
 • Mos e çmontoni, modifikoni ose riparoni pajisjen.
 • Mos u zhytni në ujë.
 • Bateria e ulët mund të shkaktojë lidhje të dobët Bluetooth ose shtrembërim të zërit.
 • Mos mbingarkoni baterinë.
 • Mos e ekspozoni njësinë në temperatura ekstreme (nxehtësi ose të ftohtë), flakë të hapura, lagështirë ose kushte të lagështa.
 • Mos lejoni që portat USB, foleja e rrymës ose hyrjet e tjera të pajisjes të ekspozohen ndaj pluhurit ose ujit, ose të bien në kontakt me ndonjë material përcjellës të tillë si lëngje, pluhurat metalikë, etj.

Informacion për jetën e baterisë
Testimi i kryer nga Southern Telecom në Shkurt 2019 zbuloi se këto kufje, të çiftëzuara me shumicën e telefonave, me vëllim të vendosur në 50%, zgjatën për afërsisht 3 orë muzikë dhe 2 orë kohë bisede. Ky test u krye me një grup plotësisht të ngarkuar të earbuds , përdoret për të zbrazur plotësisht baterinë. Jetëgjatësia e baterisë do të ndryshojë me cilësimet e pajisjes, mjedisin dhe faktorë të tjerë.

Pyetje & Mbështetje për Klientin
Për pyetje, zgjidhje të problemeve ose ndonjë ndihmë tjetër, ju lutemi vizitoni faqen tonë të internetit në SouthernTelecom.com dhe klikoni në Ndihmën e Produktit.

Në kutinë

 • STBT303 - True Wireless Earbuds Plus (xl)
 • Kutia e karikimit (x1)
 • Kabllo karikimi USB (xl)
 • Manuali i përdorimit (x1)

Vendndodhja e kontrolleve

Vendndodhja e kontrolleve
Vendndodhja e kontrolleve

Si T'ia Fillohet
Karikimi i kutisë Lidhni lidhësin e vogël të kabllos së furnizuar USB të karikimit në hyrjen e USB-së në pjesën e poshtme të kutisë. Vendosni lidhësin e madh në portën USB në një kompjuter, një pajisje karikimi USB ose adaptor 5V USB (nuk përfshihet) dhe futeni në një prizë muri.

Treguesi LED në pjesën e poshtme të kutisë do të vezullojë KUQ ndërsa po mbushet kutia, dhe do të kthehet i ngurtë në KUQ kur kutia është plotësisht e ngarkuar.

Duke ngarkuar kufjet e veshit
Hapni kapakun e kutisë së karikimit dhe rrëshqisni kufjet në portet e karikimit të kutisë së veshit. Veshjet e veshit automatikisht do të fillojnë të karikohen. Treguesit LED të kufjeve do të kthehen në të kuqe të ngurtë kur karikohen dhe do të fiken kur janë plotësisht të ngarkuar.

SHËNIM: Kur kufjet e energjisë janë të ulët, do të dëgjohet një zë që tregon se duhet të karikohen.

Ndezja ON / OFF

 • Hiqni kufjet nga kutia e karikimit për t'i ndezur.
 • Shtypni dhe mbani të dy butonat e dëgjuesit1Multh për-34 sekonda për të ndezur manualisht pajisjet e dëgjimit.
 • Vendosni kufjet në kutinë e karikimit për t'i fikur automatikisht dhe për të filluar karikimin.

Çiftimi i Earbuds

 1. Ndezni kufjet, duke i hequr nga kutia e karikimit ose duke shtypur dhe mbajtur butonin [Shumë].
 2. Pas një çasti, do të dëgjohet një zë, që tregon se 2 kufjet janë të lidhura me njëra-tjetrën. Një earbud do të ndezë të kuqe dhe blu, tjetri do të ndezë blu me ndërprerje.
 3. Aktivizoni Bluetooth në pajisjen tuaj dhe shkoni në menunë Bluetooth të pajisjes suaj, Zgjidhni STBT303 kur të shfaqet.
 4. Pasi të çiftëzohet me sukses me pajisjen tuaj, një zë do të dëgjohet dhe të dy kufjet do të vezullojnë BLUE.

Rregullimi i Luajtjes
Pasi të jeni çiftuar me kufje, mund të rregulloni riprodhimin dhe vëllimin me kontrollet në pajisjen tuaj të çiftuar, ose me kontrollet e veshit më poshtë.

 • Shtypni butonin [Shumë] për të ndaluar. Shtypni përsëri për të rifilluar.
 • Shtypni dy herë butonin [Multi] në gishtin e djathtë për të kaluar në pistën tjetër.
 • Shtypni dy herë butonin [Multi] në gishtin e majtë për të kaluar në pjesën e mëparshme.

Aktivizimi i "Asistentit zanor"
Për të aktivizuar asistentin e zërit, kufjet e TW5 duhet të çiftohen M një pajisje që ka një asistent zëri, të tilla si SW ose Google Assistant. Për nënën në përdorimin e ndihmësit të zërit, ju lutemi konsultohuni me materialet udhëzuese për to në internet. • Shtypni dhe mbani shtypur butonin [Multi] për 3 sekonda për të aktivizuar funksionin e ndihmësit të zërit të pajisjes suaj.

Thirrjet telefonike

 • Shtypni butonin [Shumë] për t'iu përgjigjur një thirrjeje hyrëse
 • Shtypni përsëri butonin [Multi] për të përfunduar telefonatën.
 • Shtypni dy herë ose butonin [Shumë] për të refuzuar një telefonatë hyrëse.

PARALAJMRIM FCC
Çdo ndryshim ose modifikim që nuk miratohet shprehimisht nga pala përgjegjëse
sepse pajtueshmëria mund të shfuqizojë autoritetin e përdoruesit për të operuar pajisjet. Kjo pajisje përputhet me pjesën 15 të Rregullave të FCC. Operacioni i nënshtrohet dy kushteve të mëposhtme:

(1) Kjo pajisje mund të mos shkaktojë ndërhyrje të dëmshme dhe

(2) kjo pajisje duhet të pranojë çdo ndërhyrje të marrë, përfshirë ndërhyrjet që mund të shkaktojnë operacion të padëshiruar.

Markat tregtare në pronësi të Sharper Image

Pyetje rreth Manualit tuaj? Posto në komente!

Join Conversation

13 Comments

 1. Unë nuk mund të çiftëzohem me iPhone 7 tim
  Kufjet e veshit nuk shfaqen në listën time të pajisjeve Bluetooth

  1. Në Cilësimet provo ta fikësh Bluetooth-in për disa sekonda dhe përsëri ta aktivizosh. duhet të shfaqet në pjesën e poshtme të pajisjeve të listuara të çiftuara Bluetooth.

  2. Edhe mua kjo më ndodhi. Kështu që unë përsëri i vendos kufjet e veshit. Kur i tërhoqa përsëri, ato u shfaqën në menunë time Bluetooth. Cilësi e bukur e zërit!

 2. Sythat janë çiftuar dhe unë mund të dëgjoj muzikë dhe YouTube në telefonin tim mirë, por nuk mund t'i dëgjoj telefonatat e mia në Samsung Galaxy S7. Aplikacioni i telefonit thotë se Bluetooth është bashkangjitur, por asgjë nuk kalon nëpër sythe. Mendime?

 3. Sytë e veshit tim fiken rastësisht dhe fillojnë muzikën pa i prekur ata. Nuk është të dyja herë @ 1 por më shumë e djathta ose e majta. E duhura është më e keqja. Ndonjë mendim pse?

 4. Ndihem sikur veshët e mi ishin një blerje e keqe dhe nuk do të blej kurrë më asgjë nga imazhi më i mprehtë. Ata kanë punuar mbase tre herë.

 5. Çfarë ndodh nëse mbingarkoni shumë? Për shkak se unë lashë ngarkimin tim gjatë gjithë ditës dhe tani ata nuk do të ndizen

 6. Këto kufje nuk janë shumë të mira. Unë mund t'i karikoj, të lidhem me laptopin tim dhe të punojnë mirë për 10 minuta. Pastaj, e drejta do të fiket. Shtyp / mbaj në pjesën e djathtë të veshit, ai do të ndizet përsëri në 3 sekonda… mirë për ndoshta 1 minutë, pastaj fiket përsëri. Treguesi im i baterisë tregon karikim 90%.

 7. Si e ulni volumin? Jo, kontrollet në televizorin tim ose zjarrin nuk funksionojnë. Faleminderit paraprakisht

Bëj një pyetje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.