Manuali i përdorimit të Navigatorit Profesional të Shark NV70 Series

Shark NV70 Series Navigator Professional

UDHZUAR i shpejtë

Shark Navigator Seria DLX NV70

[ Ju lutemi sigurohuni që të lexoni udhëzuesin e bashkëngjitur të pronarit të Shark® përpara se të përdorni njësinë tuaj. ]

FAR SSHT Brenda

A. Vakum Pod
B. Grykë e motorizuar e dyshemesë
C. Asambleja e dorezës
D. Zorrë fleksibël
E. Shkopi i zgjatjes
F. Mjet për tapiceri
G. Mjeti i çarjes 5.5”.

aksesorë

KUVENDI

KUVENDI

Zbrazja e kupës së pluhurit

Zbrazni kupën e pluhurit pas çdo përdorimi.

KUPI PESH

MIRËMBAJTJA

Filtra

Lani filtrat me shkumë dhe shami çdo 3 muaj dhe filtrin post-motor një herë në vit për të mbajtur thithjen të fortë.
Shpëlajini filtrat vetëm me ujë dhe lërini të thahen plotësisht në ajër. Prekni papastërtitë e lirshme nga filtrat sipas nevojës ndërmjet larjeve.

Rrotull furçe

Pastrimi i Brushroll
1. Shkëputni kapakun nga gryka e dyshemesë.
2. Hiqni çdo bllokim ose grumbullim nga rrugët e frymëmarrjes në grykë.

Prisni me kujdes çdo fije, qime ose fije të mbështjellë rreth rrotullës së furçës. Shmangni dëmtimin ose prerjen e qimeve.

2 M WNYRA P TOR TAN pastruar

PASTRIMI I KATIT

PASTRIMI I KATIT

1. VENDOSJA I
Për pastrimin e dyshemeve të zhveshura ose me aksesorë.

2. VENDOSJA II
Për pastrimin e tapetit me furçë.

PASTRIMI

Për të aktivizuar brushrollin, hapni grykën e dyshemesë dhe kthejeni dorezën prapa.

PASTRIMI Mbi kat

Mbi-kat

1. Për të pastruar zonat mbi dysheme, hiqni zorrën nga shkopi. Ose për më shumë shtrirje, hiqni shkopin nga kutia.

Pastrim

2. Ngjitni mjetin e dëshiruar të pastrimit në zorrë ose shkop.

Për pjesë shtesë dhe pajisje, vizitoni aksesorët e shark.com

Për pyetje ose për të regjistruar produktin tuaj, na vizitoni online në sharkclean.com

© 2019 SharkNinja Operating LLC.

NV70Seria_QSG_26_REV_Mv8


Shkarko

Shark NV70 Series Navigator Professional:

Udhëzues për fillimin e shpejtë - [Shkarko PDF]

Udhëzuesi i pronarit - [Shkarko PDF]


 

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *