Logoja e PinolinosPinolino 110032 Krevat Krevati FlorianPinolino 110032 Krevat Krevati Produkt Florian

E RËNDËSISHME

JU LUTEM LEXOJENI ME KUJDES!
Mbani për referencë të ardhmen

Të nderuar klientë,
Jemi të kënaqur që keni zgjedhur këtë produkt premium. Ne, stafi i Pinolino, e kemi prodhuar këtë artikull me kujdesin më të madh. Materialet e përdorura janë miqësore me mjedisin dhe janë në përputhje me standardet strikte evropiane të sigurisë.
Për t'ju kursyer përpjekjet e panevojshme, së pari lexoni me kujdes udhëzimet e montimit. Kontrolloni nëse i keni të gjitha pjesët dhe studioni me kujdes ilustrimet përpara se të filloni montimin. Trajtimi ose montimi jo i duhur dhe veçanërisht ndryshimet e ndërtimit do të anulojnë të gjitha pretendimet për garancinë.
Shufra të lëvizshme:
Një nga krevatet ka tre shufra të lëvizshme, të cilat mund të shkëputen. Për të nxjerrë shufrat e lëvizshme, fillimisht shtyjini lart dhe më pas nxirrni nga një anë. Montimi bëhet në rend të kundërt. Për të shmangur dimensionet e palejueshme të hapjes, të gjitha shufrat e lëvizshme duhet të hiqen kur hiqet një shirit i lëvizshëm.

Kërkesat e sigurisë

Ju lutemi kontrolloni rregullisht nëse vidhat janë shtrënguar mirë. Vidhat mund të lirohen, duke çuar në pikat e pengesës ose kapjen e objekteve. Mbështetja e dyshekut ka tre pozicione në lartësi. Ju lutemi sigurohuni që mbështetësi i dyshekut të jetë vendosur në pozicionin e duhur, në mënyrë që fëmija të mos bjerë. Pozicioni më i ulët është pozicioni më i sigurt. Sapo fëmija mund të ulet, baza e dyshekut duhet të përdoret vetëm në këtë pozicion.
Ju lutemi përdorni vetëm çelësin gjashtëkëndor të mbyllur dhe një kaçavidë për montim. Për të shmangur dëmtimin e produktit, mos përdorni një kaçavidë elektrike për shtrëngimin e vidave!

Ju lutemi vini re:
Përdorni vetëm aksesorë dhe pjesë këmbimi origjinale nga prodhuesi ose nga ofruesit. Qeset plastike dhe elementet/mbështjelljet e tjera plastike duhet të hiqen menjëherë dhe të mbahen jashtë mundësive të fëmijëve!

Udhëzimet e asamblesë
Ju lutemi vendosni pjesët në një sipërfaqe të barabartë dhe të sheshtë. Sigurohuni që artikulli të mos jetë i prirur.
Rekomandojmë përdorimin e ambalazhit të artikullit si bazë për ta mbrojtur atë dhe pjesën e poshtme të tij.

paralajmërim
Mos e përdorni krevatin nëse mungojnë pjesë të vetme, të thyera ose të grisura. Përdorni vetëm pjesë rezervë origjinale të rekomanduara nga Pinolino.
Për të parandaluar që fëmija të bjerë jashtë, krevati nuk duhet të përdoret më nëse fëmija është në gjendje të ngjitet nga ai.

paralajmërim
Objektet që mund të shërbejnë si bazamente, ose ato që paraqesin rrezik mbytjeje ose mbytjeje, p.sh. dantella, korda perdesh ose perde etj., nuk duhet të lihen brenda krevatit.
Dysheku duhet të zgjidhet në mënyrë që thellësia e krevatit (sipërfaqja e sipërme e dyshekut deri te skaji i sipërm i kornizës së krevatit) të jetë së paku 50 cm në pozicionin më të ulët të mbajtësit të dyshekut dhe të paktën 20 cm në pozicionin e tij më të lartë. Madhësia e dyshekut duhet të jetë 140 cm x 70 cm, ose të paktën 139 cm x 68 cm. Trashësia maksimale e dyshekut për këtë shtrat duhet të jetë 10 cm.Pinolino 110032 Krevat Krevati Florian fig 1paralajmërim
Asnjëherë mos përdorni më shumë se një dyshek në krevat fëmijësh.

paralajmërim
Madhësia e dyshekut duhet të sigurojë që hendeku midis dyshekut dhe skajeve anësore të mos jetë më shumë se 30 mm, megjithatë dysheku është i pozicionuar.

paralajmërim
Sigurohuni që shtrati të mos jetë në afërsi të zjarreve të hapura ose burimeve të forta të nxehtësisë, p.sh. ngrohje elektrike, soba me gaz.
Mbani planin e montimit dhe çelësin gjashtëkëndor për çmontimin ose montimin e ardhshëm.

Mirëmbajtje

Fshijeni me një leckë të pastër dhe të lagur. Gjeni gjithashtu detaje në www.pinolino.de.

Çfarë tjetër duhet të dini
Në prodhimin e mobiljeve dhe lodrave tona ne përdorim vetëm materiale, vajra, llaqe dhe glazura që nuk paraqesin rrezik për shëndetin dhe janë të përshtatshme për mobiljet e fëmijëve. Si rezultat i procesit të prodhimit, mobiljet e reja ndonjëherë mund të mbajnë një erë specifike. Për të kundërshtuar këtë shqetësim të padëmshëm, ne rekomandojmë ventilimin e përsëritur.Pinolino 110032 Krevat Krevati Florian fig 2

PA RIPËRISHTIM TË KËTIJ PLANI TË KUVENDIMIT DHE TË PRANIMIT, ANKESAT E MUNDSHME NUK DO TË MIREN NË KONSIDERIM.

Ju dëshirojmë shumë gëzim me krevatin tuaj Pinolino.
Prodhuar nga:
Pinolino
Kinderträume GmbH
Sprakeler Str. 397
D-48159 Münster
Fax +49-(0)251-23929-88
service@pinolino.de
www.pinolino.de

Dokumentet / Burimet

Pinolino 110032 Krevat Krevati Florian [pdf] Manuali i udhëzimeve
110032, Krevat Krevati Florian, 110032 Krevat Krevati Florian

Referencat

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *