Philips

PHILIPS TAB7207 Soundbar 2.1 Kanal me Subwoofer me valë

PHILIPS-TAB7207 2.1-Channel-Soundbar-Wireless-Subwoofer

Tingull i pasur për çdo detaj

Ky shirit zanor fantastik 2.1 kanalesh me subwoofer që lidhet me valë sjell tingullin e vërtetë të kinemasë në dhomën tuaj të ndenjes. Dolby Digital Plus jep tinguj të jashtëzakonshëm rrethues dhe dy cicërima shtesë ju lejojnë të zgjeroni tingujttage edhe më tej.

Përvojë gjithëpërfshirëse në kinema 

 • Dolby Digital Plus jep tingull rrethues kinemaje
 • 2.1 kanale. Subwoofer me valë 8" për bas më të thellë
 • Dy altoparlantë me kënd për zë më të gjerë

Lidhshmëria dhe komoditeti

 • Lidhni me lehtësi të gjitha burimet tuaja të preferuara
 • Lidhu nëpërmjet HDMI ARC, Optical in, BT, Audio in ose USB
 • Modaliteti EQ i stadiumit. Sillni stadiumin në shtëpi
 • HDMI ARC. Kontrolloni shiritin e zërit me telekomandën e televizorit tuaj
 • Roku TV Ready™. Konfigurim i thjeshtë. Një pamje dalluese në distancë. Kontroll i lehtë
 • Dizajn gjeometrik dallues. Vendosje e lehtë
 • Veproni me anë të kontrolleve me prekje në shiritin e zërit
 • Vendoseni në tryezën tuaj të TV, në mur ose në ndonjë sipërfaqe të sheshtë
 • Philips Easylink për kontroll të përshtatshëm

Pikat kryesore

2.1 kanale. Subwoofer 8 inçPHILIPS-TAB7207 2.1-Channel-Soundbar-Wireless-Subwoofer-1

Kanalet 2.1 të këtij shiriti zanor dhe subwoofer 8 inç që lidhet me valë, ju vendosin në qendër të aksionit, duke ju rrethuar me një tingull të pasur dhe virtual rrethues, pavarësisht se çfarë jeni duke parë apo dëgjuar. Zgjidh çdo detaj dhe humbe veten në përzierje!

Dolby Digital Plus
Virtualizoni përvojën e kinemasë në shtëpinë tuaj. Ky shirit zanor përdor teknologjinë Dolby Digital Plus për t'ju zhytur në valët e tingullit rrethues virtual. Qartësia kristal dhe detajet e shkëlqyera do të thotë që ju mund të angazhoheni me median tuaj si kurrë më parë.

Tinguj më të gjerëtagePHILIPS-TAB7207 2.1-Channel-Soundbar-Wireless-Subwoofer-2

Zgjero tingullin! Dy altoparlantë shtesë tweeter në të dy skajet e shiritit të zërit zgjerojnë audion për t'ju dhënë një ndarje të qartë të instrumenteve. Zgjidhini ato lehtësisht dhe dëgjoni çdo instrument në orkestër sikur jeni vërtet në sallë!

Modaliteti EQ i stadiumit
Përjetoni eksitimin e sporteve të drejtpërdrejta, pikërisht aty në dhomën tuaj të ndenjes. Modaliteti EQ i Stadiumit të zhyt në zhurmën e turmës së ambientit, ashtu si ishe ulur në stadium! Jini të emocionuar nga çdo moment vendimtar dhe prapë dëgjoni komente të qarta kristal.

Lidhni burimet tuaja të preferuara
Transmetoni listat e luajtjes nga pajisja juaj celulare përmes Bluetooth. Media juaj tingëllon më e pasur, më e thellë dhe më e qartë përmes këtij shiriti zanor dhe nënvuferit fenomenal. Mund të lidheni gjithashtu nëpërmjet Audio-in, Optical-In, HDMI ARC ose të përdorni një disk USB për muzikë.

Roku TV Ready™PHILIPS-TAB7207 2.1-Channel-Soundbar-Wireless-Subwoofer-3

Ky Soundbar i Philips është i certifikuar nga Roku TV Ready. Kjo do të thotë që do të shijoni një konfigurim të thjeshtë, një telekomandë dhe cilësime të shpejta kur e çiftoni me një televizor Roku. Roku, logoja Roku, Roku TV, Roku TV Ready dhe logoja Roku TV Ready janë marka tregtare dhe/ose marka të regjistruara të Roku, Inc. Ky produkt është i mbështetur nga Roku TV Ready në Shtetet e Bashkuara, Kanada, Meksikë, Shtetet e Bashkuara Mbretëria dhe Brazili. Vendet janë subjekt i ndryshimeve. Për listën më aktuale të vendeve në të cilat ky produkt mbështetet nga Roku TV Ready, ju lutemi dërgoni email
rokutvready@roku.com.

Philips Easylink
Ky shirit fantastik i zërit përmban teknologjinë Philips Easylink për lehtësi dhe komoditet maksimal. Pavarësisht nëse dëshironi të rregulloni modalitetet EQ, basin, trefishin, cilësimet e volumit në pajisjen tuaj ose shiritin e zërit, nevojitet vetëm një telekomandë!

Shiriti i zërit 2.1 me nën-vufer wireless
Subwoofer pa tel 520W Max 2.1 CH, Dolby Digital Plus, HDMI ARC

specifikimet

altoparlantëve 

 • Numri i kanaleve të zërit: 2.1
 • Drejtuesit e përparmë: 2 gamë të plotë (L + R), 2 postues në Twitter (L + R)
 • Gama e frekuencave të shiritit të zërit: 150 – 20 k Hz
 • Rezistenca e shiritit të zërit: 8 ohm
 • Lloji i nënwoferit: Subwoofer aktiv, pa tel
 • Numri i vuferëve: 1
 • Diametri i vuferit: 8″
 • Rrethimi i subwooferit të jashtëm: Refleksi i basit
 • Gama e frekuencave të nënvuferit: 35 – 150 Hz
 • Rezistenca e nënvuferit: 3 ohm

Lidhshmëria 

 • Bluetooth: Marrësi
 • Versioni Bluetooth: 5.0
 • Bluetooth profiles: A2DP, AVRCP, Mbështetje me shumë pika (Multipair), Formati i transmetimit: SBC
 • EasyLink (HDMI-CEC)
 • Dalje HDMI (ARC) x 1
 • Hyrja optike x 1
 • Audio në: 1x3.5 mm
 • Rishikimi USB
 • Lidhja e altoparlantëve me valë: Subwoofer
 • Standardi DLNA: Jo
 • Home Smart: Asnjë

Zë 

 • Fuqia dalëse e sistemit të altoparlantëve: 520 W max / 260 W RMS
 • Shtrembërimi total harmonik: <=10%
 • Cilësimet e barazimit: Film, Muzikë, Zër, Stadium
 • Përmirësimi i zërit: Kontrolli i trefishtë dhe i basit

Format e mbështetura audio 

 • HDMI ARC: Dolby Digital, Dolby Digital plus, LPCM 2ch
 • Optik: Dolby Digital, LPCM 2ch
 • Bluetooth: SBC
 • USB: MP3, WAV, FLAC

Komoditet 

 • EasyLink (HDMI-CEC): Kanali i kthimit të audios, Hartimi automatik i hyrjes audio, gatishmëria me një prekje
 • Mënyra e natës: Jo
 • Remote Control

Projektimi 

 • Ngjyra: E zezë
 • Montimi ne mur

Fuqija 

 • Në gatishmëri automatike
 • Furnizimi me energji i njësisë kryesore: 100-240V AC, 50/60 Hz
 • Fuqia e gatishmërisë së njësisë kryesore: <0.5 W
 • Furnizimi me energji subwoofer: 100-240V AC, 50/60 Hz
 • Fuqia e gatishmërisë së nënvuferit: <0.5 W

aksesorë 

 • Aksesorët e përfshirë: Kordoni elektrik, Telekomanda (me bateri), Kllapa për montim në mur, Udhëzues për fillimin e shpejtë, fletëpalosje e garancisë botërore

përmasat 

 • Njësia Kryesore (Gj x L x Th): 800 x 65 x 106 mm
 • Pesha e njësisë kryesore: 2.1 kg
 • Nën-vuofer (Gj x H x Th): 150 x 400 x 300 mm
 • Pesha e nënvuferit: 4.74 kg

Dimensionet e paketimit 

 • UPC: 8 40063 ​​20261 0
 • Përmasat e paketimit (Gj x H x D): 18.1 x 7.3 x 38.2 inç
 • Dimensionet e paketimit (Gj x L x Th): 46 x 18.5 x 97 cm
 • Pesha bruto: 8.64 kg
 • Pesha bruto: 19.048 lb
 • Pesha neto: 7.139 kg
 • Pesha neto: 15.739 lb
 • Pesha e tare: 1.501 kg
 • Pesha e tare: 3.309 lb
 • Lloji i paketimit: Kartoni
 • Lloji i vendosjes së raftit: Shtrimi
 • Numri i produkteve të përfshira: 1

Kartoni i jashtëm 

 • GTIN: 1 08 40063 20261 7
 • Numri i paketimeve të konsumatorëve: 2

© 2022 Koninklijke Philips NV
Të gjitha të drejtat e rezervuara.
Specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim. Markat tregtare janë pronë e Koninklijke Philips NV ose pronarëve të tyre përkatës. www.philips.com

Dokumentet / Burimet

PHILIPS TAB7207 Soundbar 2.1 Kanal me Subwoofer me valë [pdf] Udhëzues përdorimi
TAB7207, Soundbar 2.1 Kanal me Subwoofer me valë, TAB7207 Soundbar 2.1 Kanal me Subwoofer Wireless, Soundbar 2.1 Kanal, Soundbar

Referencat

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *