Logoja e Paul-Neuhaus

Dritë LED në tavan Paul Neuhaus 6991-55 Q-AMY

Paul-Neuhaus-6991-55-Q-AMY-Ceiling-Light-LED-Product

Timtage/ montim

Si drita e tavanitPaul-Neuhaus-6991-55-Q-AMY-Ceiling-Light-LED-fig-1

Lidhje elektrike

230 VëlltagLidhja e / 50 HzPaul-Neuhaus-6991-55-Q-AMY-Ceiling-Light-LED-fig-2

Mësoni telekomandën

Shihni manualin e telekomandës OPaul-Neuhaus-6991-55-Q-AMY-Ceiling-Light-LED-fig-3

Reset

Rivendos lamp, fabrika e rePaul-Neuhaus-6991-55-Q-AMY-Ceiling-Light-LED-fig-4

Kjo pajisje plotëson kërkesat themelore të Direktivës 2014/53/EU (Direktiva për Pajisjet Radio) të Parlamentit Evropian dhe Këshillit të Bashkimit Evropian datë 16.04.2014 për artikujt e pajisjeve radio dhe njohjen reciproke të konformitetit të tyre. Deklarata e plotë e konformitetit mund të kërkohet në adresën e dhënë më poshtë. Kur ngrini ndonjë pyetje teknike, ju lutemi citoni numrin e grupit (XXXX-XX-XX-XXXXX-XXX). Do ta gjeni në pllakën e tipit Q light ttings.

Specifikim

Paul-Neuhaus-6991-55-Q-AMY-Ceiling-Light-LED-fig-6

Zëvendësimi i baterisë

Paul-Neuhaus-6991-55-Q-AMY-Ceiling-Light-LED-fig-5

Adresa:

Paul Neuhaus GmbH
Olakenweg 36 D-59457 Werl
telefon: + 49 (0) 2922-9721-0 + 49 (0) 2922-9721-9120
info@neuhaus-group.de
E-mail: www.neuhaus-group.de

Dokumentet / Burimet

Dritë LED në tavan Paul Neuhaus 6991-55 Q-AMY [pdf] Manuali i udhëzimeve
6991-55, Q-AMY Dritë tavani LED, 6991-55 Q-AMY Dritë LED, Dritë tavani LED, Dritë LED, LED

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *