Monster Clarity 101 Airlinks kufje të vërtetë pa tel Bluetooth

Specifikim produkti

Numri i produktit: Qartësia e përbindëshit 101 Linjat ajrore
Njësia e makinës : Spirale lëvizëse 6 mm
Versioni i Bluetooth: 5.0
Koeficienti i papërshkueshëm nga uji: IPX5
Dekodimi audio: SBC 、 SHKSH
Performanca e karikimit të dhomës së karikimit: DC 5.0V
Qëndresa: Rreth orëve të 6
Numri i herë që hapësira e karikimit rimbush kufjet: Rreth 4-të
Koha tarifimit : Përafërsisht 1 orë për kufje, 1.5 orë për kutinë e karikimit
peshë : 58g

Udhëzime

Pairiftimi i Bluetooth

 1. Nxirrni kufjet majtas dhe djathtas në të njëjtën kohë
 2. Kur të dëgjoni kërkesën e "çiftimit" (drita blu e treguesit po ndizet), ndizni Bluetooth-in e pajisjes që do të lidhet dhe lidheni me "Monster Clarity 101 Airlinks"
 3. Nëse lidhja është e suksesshme, do të dëgjoni kërkesën "e lidhur" (treguesi blu pulson një herë në 6 sekonda)
 4. Modaliteti i veshit të vetëm: nuk ka nevojë të çiftëzohet përsëri

Metoda e rivendosjes

 1. Ju lutemi fshini së pari regjistrin e lidhjes Bluetooth në telefon
 2. Ju lutemi nxirrni kufjet, shtypni të dyja anët njëkohësisht për 8 sekonda, kufjet do të tingëllojnë si Power Off, ejani përsëri do të ketë dy bip dhe kufjet do të pastrojnë automatikisht të gjitha informacionet e çiftimit.

Udhëzime

 1. Ndezja / fikja: Nxirrni / vendosni përsëri kutinë e karikimit
 2. Rregulloni nivelin e volumit: trokitni lehtë mbi veshin e majtë 2 herë (poshtë) / në veshin e djathtë 2 herë (lart)
 3. Ndërroni gjurmët: Trokitni dhe mbani veshin e majtë për 2 sekonda (sipër) / veshin e djathtë për 2 sekonda (poshtë)
 4. Luaj / pauzë, përgjigju / mbyll telefonin: trokit një herë në veshin e majtë / të djathtë
 5. Asistent zëri (jo gjatë riprodhimit të muzikës): trokitni lehtë dy herë në veshin e majtë / të djathtë
 6. Refuzoni telefonatën: Shtypni gjatë veshin majtas / djathtas për 2 sekonda për ta refuzuar telefonatën

Manuali i përdorimit Monster Clarity 101 Linjat ajrore - Shkarkoni [optimizuar]
Manuali i përdorimit Monster Clarity 101 Linjat ajrore - Shkarko

Join Conversation

2 Comments

 1. Kam humbur pjesën e veshit të majtë dhe bazuar në këto udhëzime, nuk mund ta bashkoj kufjen e djathtë me asgjë?
  A ka dikush ndonjë punë përreth?

 2. Kufja e majtë nuk do të çiftohet dhe duket se është shkëputur nga e djathta. Provova duke ndjekur udhëzimet, por nuk kam pasur sukses në rivendosjen ose riparimin e tyre. Çdo ndihmë do të vlerësohej.

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.