Wal mart garanton këtë produkt kundër defekteve në material ose mjeshtëri për një periudhë prej një (1) viti nga data origjinale e blerjes. Gjatë kësaj periudhe, Walmart do të zëvendësojë një pjesë të dëmtuar me një pjesë të re ose të rinovuar pa ndonjë tarifë për ju. Nëse njësia juaj vlerësohet e pandreqshme, onn do të zëvendësojë njësinë me një njësi të re ose të rinovuar sipas gjykimit të vetëm të Walmart. Konsumatori është përgjegjës për koston e transportit dhe tarifat e sigurimit (nëse aplikohen) te Korporata. Responsibilityshtë përgjegjësia e klientit të mbajë paketimin origjinal ose të sigurojë paketim të tillë, në mënyrë që të lehtësojë procesin e garancisë. Walmart nuk do të ketë asnjë përgjegjësi për të siguruar paketimin e artikujve të garancisë. Nëse produkti dëmtohet për shkak të paketimit të pamjaftueshëm, garancia do të anulohet. Ju duhet të merrni një numër të autorizimit të kthimit (RMA)#) para se të dërgoni njësinë në shërbim. Shërbimi që ofrohet është i garantuar për kohëzgjatjen e garancisë origjinale ose 45 ditë cilado që është më e madhe.

Përgjegjësia juaj

Rekomandohet fuqimisht të bëni një kopje rezervë të përmbajtjes në hard diskun tuaj në rast të dështimit të funksionimit. Wal mart nuk do të mbajë përgjegjësi për përmbajtjen që është në pajisje. Mbani një kopje

të faturës së shitjes për të siguruar provën e blerjes. Garancia shtrihet vetëm për defekte në materiale ose punim siç janë të kufizuara më sipër dhe nuk shtrihet në një ekran të plasaritur, USB ose DC të dëmtuar

port, dëmtime kozmetike, ose ndonjë produkt tjetër, pjesë ose aksesorë që kanë humbur, hedhur, dëmtuar nga keqpërdorimi ose aksidenti, neglizhimi, veprimet e Zotit si rrufeja, vëll.tagrritet në shtëpi,

instalimi i pahijshëm, ose numri serik i bërë i palexueshëm.

 

Ju lutemi kontaktoni Shërbimin e Klientit direkt në 866-618-7888. Orët e operimit janë nga ora 8:00 deri në orën 5:00 pasdite nga e hëna deri të premten. Ju do të udhëzoheni se si do të përpunohet kërkesa juaj, kështu që keni informacion të disponueshëm, duke përfshirë datën e blerjes, numrin serik dhe problemin me produktin. Nëse një problem përcaktohet se është brenda kufijve të garancisë, do t'ju pajiset me një numër autorizimi (RMA) dhe udhëzim. Dëshmia e blerjes duhet të konfirmohet para se të sigurohet ndonjë shërbim garancie. Nëse një kërkesë nuk mbulohet nga garancia e kufizuar, do të pyeteni nëse dëshironi të ofroni shërbim për një tarifë.

Join Conversation

13 Comments

 1. Kam probleme me karikimin e tabletës sime. Si do ta dija nëse është nën garanci?

 2. kunji im në qendër në portin e karikimit ka dalë dhe nuk do të karikohet ... përdoren të gjitha pajisjet origjinale dhe asgjë nuk u detyrua ose u tërhoq. Thjesht shikova dhe u zhduk. blerë 28,2021 Mars XNUMX

 3. Përditësimi i ri në tabletin tim vazhdon të mbyllë aplikacionet dhe të fshijë aplikacionet. Me të vërtetë nuk më pëlqen ky azhurnim

 4. Bleva një tabletë 8 ”dhe e kisha për më shumë se një javë tani. Diçka ndodhi me karikimin
  pjesë brenda dhe unë nuk mund ta karikoj më tabletin tim. Unë e hodha kutinë larg, por unë kam faturën time. Walmart nuk do të më jepte një të ri pa kutinë edhe nëse unë kam faturën dhe numri i tabletës përputhet me # numrin e tabletës në faturën time. Më tha të kontaktoja ONN.

 5. onn time 10.1 tabletë sapo u prenë ndërsa isha në të dhe tani nuk do të kthehet më fare dhe kanë kaluar 2 ditë

 6. Unë kam tabletën onn 10.1 dhe karikuesi im pushoi së punuari. Kështu që unë dola jashtë dhe bleva karikuesin universal të laptopit dhe unë lidha adaptorin e karikimit j, e lidha atë në tabletë dhe drita e karikimit po dridhte e kuqe. Nuk do të karikohet fare.

 7. Unë jam Unë kam një tabletë han që është ngecur në zhbllokim për të gjitha tiparet dhe të dhënat, çfarë do të thotë kjo?

 8. Unë kam një tabletë ONN 19TB007. Problemi im është që më thotë vazhdimisht të heq baterinë sepse është shumë e nxehtë. A mund të blihet një bateri e re apo ka diçka tjetër që duhet të bëj. Unë e mbyll tabletën çdo natë.
  Ju faleminderit,

 9. Tableti im nuk është duke u ngarkuar dhe nuk mund të marr shërbimin ndaj klientit ose të lë një mesazh sepse kutia postare është plot! Kjo është zhgënjyese bleva një garanci shtesë që nuk mund ta përdor sepse mbulohet nga garancia e prodhimit dhe nuk mund të kontaktoj me askënd për të zëvendësuar ose rregulluar tabletin tim!

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.