logo novopal

novopal Pure Sine Wave 2000 Watt Konverter i inverterit te fuqise se makinave DC 12V në 120V AC

novopal Pure Sine Wave 2000 Watt Konverter i inverterit te fuqise se makinave DC 12V në 120V AC

Si të tokëzoni një inverter?

Argumentim

Inverteri i rrymës ka një terminal në panelin e pasmë të shënuar "Tokëzim" ose " ".
Kjo përdoret për të lidhur shasinë e inverterit të energjisë me tokën.
Terminali i tokëzimit tashmë është lidhur me telin e tokëzimit të prizës së daljes AC përmes telit të brendshëm lidhës. Terminali i tokëzimit duhet të lidhet me telin e tokëzimit, i cili do të ndryshojë në varësi të vendit ku është instaluar inverteri i energjisë.

1 、 Në disa pozicione të disponueshme fikse Lidhni terminalin e tokës me tokën
2, Kushtet e brendshme A. Lidhuni me tubacionet metalike të ujit të shtëpisë, kornizat metalike (kornizat e dyerve, kornizat e dritareve) të lidhura me tokën

B. Lidheni me gozhdat në mur ose në tokë që kontaktojnë me tokën

C. Lidheni me sistemin e tokëzimit të rrjetit elektrik i cili është i lidhur me telin e tokëzimit të prizës (Shënim: kjo

lidhja duhet të kryhet nga një elektricist profesionist)

3, Kushtet e jashtme Lidhni njërin skaj të telit të tokëzimit me terminalin e tokëzimit të inverterit,

skajin tjetër në gozhdë dhe futeni në tokë.

4, Në një automjet, varkë ose

anije

Lidhu me shasinë e mjetit ose sistemin e tokëzimit të varkës, anijes.

Warning:

  • Për të siguruar qëndrueshmërinë e lidhjes. Teli i tokëzimit duhet të jetë 14AWG (2.08mm2) ose edhe më i madh
  • Mos e përdorni inverterin e energjisë pa u lidhur me tokën. Mund të ketë rrezik nga goditja elektrike.

Dokumentet / Burimet

novopal Pure Sine Wave 2000 Watt Konverter i inverterit te fuqise se makinave DC 12V në 120V AC [pdf] Udhëzime
Pure Sine Wave 2000 Watt Konverter i inverterit te fuqise se makinave DC 12V ne 120V AC

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.