Novlistve-logo

Novlistve 880788509328 Kufje me valë kufje Bluetooth

TË DHËNAT

 • BRAND Novlistve
 • EMRI MODEL 880788509328
 • COLOR e bardhë
 • FAKTOR FORMË Në vesh
 • TEKNOLOGJIA E LIDHJES Pa tel
 • PERMASAT PAKETA 69 x 4.21 x 1.34 inç
 • PJESA E PIKS Ons 39
 • VERSION BLUETOOTH 0

ÇFARS INSHT N THE KUTI

 • Kufje pa tela

CIFTIMI AUTOMATIK ME NJË HAPI

Pas çiftimit të parë kufjet çiftohen automatikisht me telefonin tuaj gjatë hapjes së kasës

Novlistve-880788509328-Bluetooth-5.0-Wireless-Earbuds-fig-1

Ju lutemi çiftoni dy kufjet në të njëjtën kohë, përndryshe kufja tjetër nuk do të ketë zë.

IPX6 I THELLË I NDËRPRERSHËM ndaj ujit

Pa frikë nga shiu, vraponi djersë, shpëlajeni pastër. Mund të bëni edhe një banjë me të

SMART TOUCH CO Kontroll

Hyni në funksione të ndryshme duke Shtrydhur kërcellin

Novlistve-880788509328-Bluetooth-5.0-Wireless-Earbuds-fig-2

ANULIM I RI INTELIGENT I ZHURMAVE

Motori inteligjent i anulimit të zhurmës kryen anulimin e kundërt të zhurmës sipas zhurmës së poshtme të burimit të zërit dhe zgjidh plotësisht problemin e zhurmës së poshtme të Bluetooth.

Novlistve-880788509328-Bluetooth-5.0-Wireless-Earbuds-fig-3

LIRE PËR TË DËGJUAR

Dizajni i vërtetë wireless i ndarë majtas dhe djathtas sjell një përvojë të re dëgjimi të sinkronizimit binaural të muzikës dhe thirrjeve

PËRSHKRIM I pRODUKTIT

 • THIRRAT KRISTALORE TLE QART
  Mikrofonat MEMS të integruara me kufje me Bluetooth dhe një algoritëm për reduktimin e zhurmës marrin zërin tuaj dhe filtrojnë zhurmën e sfondit. Regjistroni me saktësi zërin tuaj në kohë reale, ideale për telefonata, biseda me video, takime në internet dhe më shumë.
 • TINGULL STEREO SUPERIOR
  Kufjet Bluetooth të integruara, altoparlantët e fuqishëm 13 mm do të rrisin basin me 43%, duke siguruar një lidhje të qëndrueshme dhe cilësi të pastër zëri. Shtimi i dizajnit të përbërë të membranës vibruese për të shmangur shtrembërimin e zërit. Falas për të telefonuar dhe dëgjuar muzikë dhe për të luajtur lojëra!
 • CIFTIMI AUTOMATIK ME NJË HAPI
  Kufje Bluetooth "Pro" me teknologjinë e çiftimit me një prekje. Hiqni kufjet Bluetooth nga kutia e karikimit, ato mund të çiftohen automatikisht me pajisjen e fundit të lidhur përsëri shpejt.Novlistve-880788509328-Bluetooth-5.0-Wireless-Earbuds-fig-4
 • KOHOTË DHE TË QËNDRUESHME PËR TË VESHUR
  Ne kemi ndërtuar një bazë të dhënash me përvojën e mijëra njerëzve të përdorimit të kufjeve tona për më shumë se 12 orë në ditë. Njerëzit me forma të ndryshme veshësh thanë se nuk do të ndjenin presion edhe nëse do ta mbanin për një ditë të tërë. Ndjenja me presion të ulët të dizajnit të thjeshtë të kufjeve Bluetooth me valë me dizajn 45 ° në vesh më të lehtë dhe të rehatshëm. Pa dhimbje në vesh, bëjini veshët të lumtur gjatë gjithë ditës!
 • PORTABLE PËR JETËN E PËRDITSHME
  Madhësia e kutisë së karikimit është e lëvizshme si çelësi i makinës, peshon vetëm 35 g. Ndërtuar për lehtësinë tuaj për të mbajtur kufjet me valë dhe për t'i karikuar kudo.
 • Pajtueshmëria univerzale
  Kufjet mund të jenë të pajtueshme me shumicën e luajtësve të muzikës Bluetooth, si iPhone, Samsung, PC dhe Mac, iPad, Android, IOS.

Novlistve-880788509328-Bluetooth-5.0-Wireless-Earbuds-fig-5

KARAKTERISTIKA

 • KOHOTE DHE E LEHTA PËR TË VESHUR Ne kemi ndërtuar një bazë të dhënash me përvojën e mijëra njerëzve të përdorimit të kufjeve tona për më shumë se 12 orë në ditë. Njerëzit me forma të ndryshme veshësh thanë se nuk do të ndjenin presion edhe nëse do ta mbanin për një ditë të tërë. Ndjenja me presion të ulët të dizajnit të thjeshtë të kufjeve Bluetooth me valë me dizajn 45 ° në vesh më të lehtë dhe të rehatshëm. Pa dhimbje në vesh, bëjini veshët të lumtur gjatë gjithë ditës!
 • CIFTIMI AUTOMATIK ME NJË HAPI DHE PATAKTUESHMËRIA UNIVERSAL Kufje Bluetooth "Pro" me teknologjinë e çiftimit me një prekje. Hiqni kufjet Bluetooth nga kutia e karikimit, ato mund të çiftohen automatikisht me pajisjen e fundit të lidhur përsëri shpejt. Dhe, është i pajtueshëm me shumicën e luajtësve të muzikës Bluetooth, si iPhone, Samsung, PC dhe Mac, iPad, Android, IOS.
 • 36 ORË KOHA LOJËSORE Me teknologjinë e kursimit të energjisë dhe karikimin e shpejtë, kufjet me valë marrin vetëm 1 orë për t'u karikuar plotësisht. Kufjet Bluetooth me valë funksionojnë për 6 orë me një karikim të vetëm, deri në 30 orë me një kuti karikimi. Kutia e karikimit mund të karikohet 5 herë.
 • TINGULL STEREO SUPERIOR Kufjet Bluetooth të integruara, altoparlantët e fuqishëm 13 mm do të rrisin basin me 43%, duke siguruar një lidhje të qëndrueshme dhe cilësi të pastër zëri. Shtimi i dizajnit të përbërë të membranës vibruese për të shmangur shtrembërimin e zërit. Falas për të telefonuar dhe dëgjuar muzikë dhe për të luajtur lojëra!
 • KONTROLL I NDËRPAUSHËM DHE INTELIGENT NË PREK Me kontrollin inteligjent me prekje, mund të luani dhe të ndaloni muzikën, të rregulloni volumin, të kapërceni këngët, t'u përgjigjeni dhe mbyllni telefonatat dhe të aktivizoni Siri vetëm me një prekje të kufjeve me valë Bluetooth. E bërë nga nano-shtresë e papërshkueshme nga uji me cilësi të lartë, "i12" mund të izolojë djersën dhe shiun, funksionon në mënyrë perfekte në mjedise të ndryshme. Do të jetë një zgjedhje ideale për sportet në natyrë dhe jetën e përditshme. Le të shijojmë muzikë me cilësi të lartë në çdo kohë, kudo!

FAQs

Keni nevojë për Novlistve Bluetooth 5.0 për kufje me valë?

Jo, jo në atë mënyrë. Na vjen keq t'ju zhgënjejmë nëse shpresonit se kufjet Bluetooth 5.0 do të kenë cilësi të përmirësuar të audios: Cilësia e audios në vetvete nuk është përmirësuar me Bluetooth 5.0.

Si e dini nëse kufjet Novlistve Bluetooth janë plotësisht të ngarkuara?

Kur bateria është duke u ngarkuar, drita treguese do të ndizet. Drita nuk do të ndizet për një minutë. Drita treguese do të fiket pasi bateria e kufjeve të jetë plotësisht e ngarkuar, gjë që kërkon afërsisht 2-3 orë.

Çfarë do të thotë 5.0 në kufjet Novlistve?

Shpejtësia: 5.0 udhëton dy herë më shpejt se 4.2. (ka dyfishin e gjerësisë së brezit) Gama: 5.0 ka një gamë që është katër herë më e madhe se 4.2, në rreth 120 m kur nuk ka pengesa. Lidhje të dyfishta: Një pajisje 5.0 mund të mbështesë dy lidhje, por një pajisje 4.2 nuk mundet.

A duhet t'i mbaj kufjet Novlistve në rast se po ngarkoj?

Mbyllni kapakun e kutisë së karikimit pasi të keni vendosur kufjet brenda. LED i baterisë brenda kutisë së karikimit është i kuq, i verdhë ose jeshil kur kapaku është i hapur për të treguar gjendjen aktuale të baterisë së kufjeve. Kufjeve u duhen rreth dy orë për t'u rimbushur plotësisht.

Si ta kontrolloj baterinë e kufjeve të mia Novlistve?

Telefoni juaj Android dhe një pajisje Bluetooth duhet të çiftohen dhe lidhen. 2. Hapni aplikacionin Settings dhe zgjidhni "Connect Devices". Hapi 3: Prekni "Bluetooth" në vend të çelësit pranë tij view një listë e plotë e të gjitha pajisjeve të lidhura dhe nivelet e baterisë së tyre.

A ndikon madhësia e kufjeve Novlistve në cilësinë e zërit?

Diametri i drejtuesit - Madhësia e diafragmës në një kufje ndikon shumë në cilësinë e zërit; sa më i madh diametri i drejtuesit, aq më i mirë është zakonisht cilësia e zërit. Shumica e drejtuesve të kufjeve kanë një diametër prej 13.5-15.4 mm, ndërsa drejtuesit e telefonit në kanal kanë një diametër prej 8.8-12.5 mm.

Si të rivendosni kufjet me valë Novlistve Bluetooth 5.0?

Hiqni kufjet nga lista e pajisjeve të lidhura në telefonin tuaj celular. Fikni plotësisht telefonin tuaj pasi të keni fshirë diçka dhe më pas ndizeni përsëri. Kjo pastron pirgun Bluetooth në softuerin Bluetooth të telefonit. Ri-çiftoni telefonin dhe kufjet tuaja.

Si i karikoni kufjet me valë Novlistve?

Mbyllni kapakun e kutisë së karikimit pasi të keni vendosur kufjet brenda. LED i baterisë brenda kutisë së karikimit është i kuq, i verdhë ose jeshil kur kapaku është i hapur për të treguar gjendjen aktuale të baterisë së kufjeve. Kufjeve u duhen rreth dy orë për t'u rimbushur plotësisht.

Cila është diapazoni i kufjeve Novlistve Bluetooth?

Gama e lidhjes Bluetooth® është afërsisht 30 këmbë. Megjithatë, në varësi të pengesave (njerëz, metal, mure, etj.) ose mjedis elektromagnetik, diapazoni maksimal i komunikimit mund të ndryshojë.

A mund t'i karikoj kufjet e mia Novlistve gjatë natës?

Për të parandaluar mbingarkimin, bateritë e litiumit kanë një veçori të integruar automatike që aktivizohet kur arrihet një karikim i plotë. Niveli i baterisë do të duhet të bjerë nën një nivel të caktuar, edhe kur është ende në prizë, në mënyrë që të fillojë karikimi edhe një herë.

Çfarë ndodh nëse i mbingarkoni kufjet me valë Novlistve?

Jo, nuk është e mundur të mbingarkosh kufjet. Me çdo produkt me jon litium, ky nuk duhet të jetë problem.

Sa kohë duhen karikimi i kufjeve Novlistve?

Kufjeve u duhen rreth dy orë për t'u rimbushur plotësisht. Nëse bateria është e ulët, mund ta zgjatni jetën e saj deri në një orë duke e karikuar për 10 deri në 20 minuta në kutinë e karikimit.

Sa kohë qëndrojnë të karikuara kufjet me valë Novlistve?

AirPods dhe Galaxy Buds Pro, dy modele të njohura të kufjeve me valë, ofrojnë 5 deri në 6 orë kohë dëgjimi me një karikim të vetëm. Jetëgjatësia gjysmë ditore e baterisë mendohet të jetë mjaft e mirë për tregun aktual duke pasur parasysh veçoritë e shtuara dhe cilësinë më të mirë të zërit.

Çfarë vëllimi duhet të përdor për kufjet Novlistve?

Ekspertët këshillojnë kufizimin e niveleve të zërit në mes 60 dhe 85 decibel për të pakësuar dëmin që i bëhet veshëve tuaj.

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *