DL20 
Zhytja e dritës për aktivitetet nënujore

 • Performancë e jashtëzakonshme e papërshkueshme nga uji.
 • E bardhë 6 E kuqe Dalje e dyfishtë
 • ATR (Rregullore e avancuar e temperaturës)

NITECORE Drita Zhytëse për Nënujore

Shërbimi i Garancisë

Të gjitha produktet NITECORER janë të garantuara për cilësi. DOA/produktet me defekt mund të shkëmbehen për zëvendësim përmes një shpërndarësi/tregtari lokal brenda 15 ditëve nga blerja. Pas 15 ditësh, të gjitha produktet me defekt/keqfunksionim të NITECORER do të riparohen falas për një periudhë prej 60 muajsh nga data e blerjes. Pas 60 muajsh, zbatohet një garanci e kufizuar, që mbulon koston e punës dhe mirëmbajtjes, por jo koston e aksesorëve ose pjesëve zëvendësuese.

Garancia anulohet në të gjitha situatat e mëposhtme:

 1. Produkti (et) zbërthehen, rindërtohen dhe/ose modifikohen nga palë të paautorizuara.
 2. Produkti (produktet) dëmtohet nga përdorimi i pahijshëm.
 3. Produkti/produktet/dëmtohen nga rrjedhja e baterive. Për informacionin më të fundit mbi produktet dhe shërbimet e NITECORER, ju lutemi kontaktoni shpërndarësin tuaj kombëtar NITECORER ose dërgoni një email tek service@nitecore.com

Zyrtari NITECORE websiti do të mbizotërojë në rast të ndonjë ndryshimi të të dhënave të produktit.

karakteristika

 • Një dritë zhytjeje e krijuar posaçërisht për aktivitetet nënujore
 • Përdor një LED CREE XP-L HI V3 për të lëshuar një dalje maksimale prej 1,000 lumenësh
 • Drita e kuqe e integruar shërben si një shtesë ndihmëse e dritës për fotografinë nënujore
 • Teknologjia e Veshjes me Kristal e kombinuar me "Teknologjinë Precision Digital Optics" për performancë ekstreme të reflektorit
 • Intensiteti maksimal i rrezes deri në 12,400cd dhe distanca e rrezes deri në 223 metra
 • Pllaka qarkore efikase me efikasitet të lartë siguron një kohëzgjatje maksimale prej 9 orësh
 • Mbrojtje e kundërt e polaritetit
 • Xham i butë ultra-i pastër mineral me veshje kundër gërvishtjeve
 • Ndërtuar nga aliazh alumini i shkallës aero me përfundim të anodizuar fort të shkallës ushtarake
 • Në përputhje me IPX8 dhe 100 metra zhytës
 • Rezistencë ndaj goditjes deri në 1 metër
 • Aftësia e qëndrimit të bishtit

specifikimet

Gjatësia: 133.1 mm (5.24 ″)
Diametri i kokës: 34 mm (1.34 ″)
Diametri i bishtit: 25.4 mm (1)
Pesha: 135.5g (4.78oz) (Bateritë Nuk Përfshihen)

aksesorë

Lanyard, Rezervë 0 Unazë4

Opsionet e baterisë

Tipi Vëllimi nominaltage Pajtueshmëri
18650 Rimbushëse
Li-ion bateri
18650 3.6V / 3.7V Y
(Këshillueshme)
Bateri primare litiumi CR123 3V Y
(Këshillueshme)
Rechargeable
Li-ion
RCR123 3.6V / 3.7V Y
(Këshillueshme)

Te dhena teknike

FL1
STANDARD
Drite e bardhe Drite e kuqe Drite e bardhe
Strobe
i lartë ulët i lartë ulët
NITECORE Diving Light për chanina1 1000
Lumens
385
Lumens
115
Lumens
55
Lumens
1000
Lumens
NITECORE Diving Light për chanina2 * 1h15min 4h 4 hl5 min 9h /
NITECORE Drita e Zhytjes për Underwate3r 223m 148m 25m 18m /
NITECORE Drita Zhytëse për Nënujore2 12400 cd 5500 cd 160 cd 77 cd /
NITECORE Drita Zhytëse për Nënujore21 lm (Rezistenca e Ndikimit)
NITECORE Drita e Zhytjes për Underwate4r IPX8, 100m (i papërshkueshëm nga uji dhe zhytës)

SHËNIM: Të dhënat e mësipërme janë matur në përputhje me standardet ndërkombëtare të testimit të elektrikut elektrik ANSI/NEMA FL1, duke përdorur një bateri 1 x 18650 (3,400mAh) në kushte laboratorike. Të dhënat mund të ndryshojnë në përdorimin e botës reale për shkak të përdorimit të ndryshëm të baterisë ose kushteve mjedisore. * Koha e funksionimit për modalitetin e lartë të dritës së bardhë është rezultati i testimit para fillimit të rregullimit të temperaturës.

Udhëzimet Operative

Instalimi i baterisë

Futni baterinë me shtyllat pozitive të drejtuara përpara siç ilustrohet në diagram.

Warning:

 1. . Sigurohuni që bateritë janë futur me fundin pozitiv (+) që tregon kah koka. DL20 nuk do të funksionojë me bateri të futura gabimisht.
 2.  Shmangni ekspozimin e drejtpërdrejtë të syve.
 3.  Kur DL20 mbahet në një çantë shpine ose lihet e papërdorur për periudha të zgjatura kohe, NITECORE rekomandon parandalimin e aktivizimeve aksidentale të elektrikut elektrik ose rrjedhjen e baterisë.

NDEZUR FIKUR

Ndez: Shtypni gjatë çelësin 1 për të hyrë në modalitetin e lartë të dritës së bardhë. Shtypni gjatë çelësin 2 për të ndezur dritën e kuqe. Drita e bardhë dhe e kuqe mund të ndizen njëkohësisht.

Çaktivizo: Kur drita e bardhë është e ndezur, shtypni gjatë çelësin 1 për të fikur dritën e bardhë; dhe kur drita e kuqe është e ndezur, shtypni gjatë çelësin 2 për të fikur dritën e kuqe.
Nivelet e shkëlqimit
Drite e bardhe: Dy nivele shkëlqimi të zgjedhura. Kur drita e bardhë është e ndezur, prekni çelësin 1 për të ndryshuar shkëlqimin.
Drite e kuqe: Dy nivele shkëlqimi të zgjedhura. Kur drita e kuqe është e ndezur, takoni butonin 2 për të ndryshuar shkëlqimin.

Mënyra speciale (Strobe e dritës së bardhë)

Pavarësisht nëse DL20 është i ndezur ose i fikur, shtypni gjatë çelësin 1 dhe çelësin 2 njëkohësisht për të hyrë në modalitetin e strobës. Prekni çdo çelës për të dalë dhe kthyer në modalitetin e përdorur më parë.

ATR (Rregullore e avancuar e temperaturës)

Me modulin e Rregullimit të Temperaturës së Avancuar, DUO rregullon daljen e tij dhe përshtatet me mjedisin e ambientit, duke ruajtur performancën optimale.
Zëvendësimi i baterisë

Bateritë duhet të zëvendësohen kur ndodh më poshtë: LED i bardhë pulson shpejt për 2 sekonda dhe automatikisht ul prodhimin e tij.
SH NOTNIM: Ju lutemi sigurohuni që sipërfaqja e dritës të jetë tharë para se të nxirrni baterinë për zëvendësim.

Mirëmbajtje

Çdo 6 muaj, fijet duhet të fshihen me një leckë të pastër të ndjekur nga një shtresë e hollë e lubrifikantit me bazë silikoni.

Innovations SYSMAX Co, Ltd
TEL: + 86-20-83862000
FAX: + 86-20-83882723
E-mail: info@nitecore.com
Web: www.nitecore.com

Adresa: Rm 2601-06, Kulla Qendrore, Nr.5 Xiancun Road, Tianhe District Guangzhou, 510623, Guangdong, China

facebook Faleminderit për blerjen e NITECORE!
Ju lutemi na gjeni në Facebook: NITECORE Dorezë DL02082019

Dokumentet / Burimet

Dritë zhytjeje NITECORE për aktivitete nënujore [pdf] Manuali i përdoruesit
Drita e zhytjes për aktivitetet nënujore, DL20