Manuali i përdoruesit NEXTECH Kamera në natyrë WiFi PTZ QC3859
Kamera NEXTECH WiFi në natyrë PTZ QC3859

Logoja e Kompanisë NEXTECH

produkt Hyrje

Lista e paketimit: Kamera e zgjuar x 1, Manuali x 1, Kordoni i rrymës USB x 1, Përshtatësi i energjisë x 1, Paketa e aksesorëve të vidhave x 1

 • Kamera inteligjente
  Kamera inteligjente
 • Paketa e aksesorëve të vidhave
  Paketa e aksesorëve të vidhave
 • Kordon Fuqie USB
  Kordon Fuqie USB
 • udhëzues
  udhëzues
 • Adapter energjisë
  Adapter energjisë

Parametrat bazë

 • Emri i produktit: Kamera inteligjente
 • pixel: 1.0MP/2.0MP
 • Kompresimi i videove: H.264 Lartë Profile
 • Përmirësimi i imazhit: Reduktim Zhurmë Dinamik 3D i Gjerë Dinamik
 • Magazinimi lokal: Kartë MicroTF
 • Kriptimi pa tela: Kriptimi WEP/WPA/WPA2
 • Hyrja e energjisë: 5V 1A (Min)
 • Konsumi total i energjisë: 5W (Max)
 • Standarde pa tela: 2.4G 802.11 b / g / n
 • Platforma Mbështetëse: Android / iOS

Përshkrimi i përbërësit:
Butoni i rivendosjes: Shtypni gjatë "Rivendos" mbaj 5 sekonda.

Rekomandohet të përdorni një kartë Micro SD me shpejtësi të lartë 8-64 GB, përndryshe do të jetë e vështirë për kamerën të ruajë dhe view video regjistrimet e kaluara. mbështetje E rëndësishme

Instaloni APP

Shkarkoni APP: skanoni kodin QR më poshtë për ta shkarkuar dhe instaluar. Regjistrohuni dhe identifikohuni: hapni APP -në "Smart Life" për t'u regjistruar dhe regjistruar sipas kërkesave.

QR Code

Shtoni modalitetin e kodit QR të Pajisjes

 • Sigurohuni që Wi-Fi të jetë i disponueshëm dhe i lidhur me internetin.
 • Lidheni kamerën me energjinë elektrike, pastaj fillimi i sistemit përfundoi.
 • Hapni aplikacionin "Smart Life", shtypni "+" në këndin e sipërm të djathtë të ekranit kryesor (Figura 01); zgjidhni “Security & Sensor”, klikoni “Smart Camera” (Figura 02) për të shtuar kamerën; dhe pastaj kliko "Hapi tjetër" (Figura 03);
  Shtoni modalitetin e kodit QR të Pajisjes
 • Nëse telefoni celular nuk është i lidhur me wi-fi, ju lutemi klikoni "Lidhu me Wi-fi" (Figura 04);
 • Do të kalojë në ndërfaqen WLAN dhe lidh Wi-Fi (Figura 05). Ju lutemi vini re se mbështetet vetëm rrjeti Wi-Fi 2.4 GH;
 • Nëse telefoni është i lidhur me Wi-Fi (Figura 06);
  Shtoni modalitetin e kodit QR të Pajisjes
 • klikoni "Konfirmo". Do të kalojë në ndërfaqen për të kërkuar që të skanoni kodin QR me kamerë dhe klikoni "Vazhdo" (Figura 07);
 • Një kod QR do të shfaqet në ekranin tuaj dhe ju duhet ta skanoni atë me Kamera Smart. (kamera është rreth 20-30 cm larg nga lentet e telefonit celular). Pastaj klikoni "dëgjoni tingullin e shpejtë" (Figura. 08).
 • "Lidh" (Figura 09);
  Shtoni modalitetin e kodit QR të Pajisjes
 • Kur përparimi arrin 100%, lidhja përfundon(Figura 13), dhe kliko "Përfundo";
 • Pastaj hidheni në paraview ndërfaqe (Figura 11)
 • Pas mbylljes së pajisjes paraprakishtview ndërfaqja, ndërfaqja kthehet në faqen kryesore APP. Në këtë kohë, pajisja e lidhur do të shfaqet në faqen kryesore të APP (Figura 14). Pastaj mund të klikoni drejtpërdrejt në ndërfaqen e pajisjes për të parë situatën e monitorimit pa e shtuar përsëri.
  Shtoni modalitetin e kodit QR të Pajisjes

Shtoni modalitetin e pajisjes-AP

Nëse dëshironi të përdorni AP Mode, shtypni butonin e rivendosjes në makinë

 • Sigurohuni që Wi-Fi të jetë i disponueshëm dhe i lidhur me internetin.
 • Lidheni kamerën me energjinë, fillimi i sistemit përfundoi.
 • Hapni aplikacionin "Smart Life", shtypni "+" në këndin e sipërm të djathtë të ekranit kryesor (Figura 13); zgjidhni "Siguria dhe sensori", klikoni "Kamera e zgjuar" (Figura 14) për të shtuar kamerën; Përndryshe, zgjidhni "mënyra të tjera" për të shtuar (siç tregohet në Figura 15);
  Shtoni modalitetin e pajisjes-AP
  shënim : Para se të përdorni "Modalitetin AP", duhet të kaloni në "Modaliteti AP" duke shtypur lehtë "çelësin e rivendosjes" së pajisjes.
 • Pastaj klikoni "konfigurimi i pikës së nxehtë" (Figura 16);
 • Pastaj klikoni "mënyra e pajtueshmërisë", klikoni "Tjetra" (Figura 17);
 • Pastaj klikoni "Ndrysho Rrjetin" (Figura 18);
  Shtoni modalitetin e pajisjes-AP
 • Pastaj futni fjalëkalimin për të përfunduar lidhjen (Figura 19);
 • Klikoni Kthehu dhe kthehuni në ndërfaqen e modalitetit APP të pajtueshme, ku emri i Wi-Fi dhe emri i lidhur Wi-Fi shfaqen Fjalëkalimi, klikoni butonin "Konfirmo" (Figura 20);
 • Faqja hidhet atje ku ndërfaqja bën që "Wi-fi" të lidhet me pikën e nxehtë të pajisjes dhe klikon "Lidhu" (Figura 21)
  Shtoni modalitetin e pajisjes-AP
 • Ndërfaqja kalon në ndërfaqen e lidhjes WALN, gjen Wi-Fi në fillim të "Smart Lifi" dhe klikon në lidhje (Figura 22);
 • Kur lidhja të përfundojë, klikoni përsëri dhe kthehuni në ndërfaqen APP, në të cilën kohë pajisja e shfaqjes APP është e lidhur (Figura 23).
 • Në këtë kohë, pajisja është lidhur me sukses; ndërfaqja kalon në "Shto pajisje të suksesshme" (Figura 24);
  Shtoni modalitetin e pajisjes-AP
 • Pastaj klikoni "lidhur", do të hidhet në Paraview Ndërfaqja e pajisjes (Figura 25)
 • Mbyllni pajisjen paraprakishtview ndërfaqja dhe ndërfaqja kthehet në faqen kryesore të APP, në të cilën pikë pajisja e lidhur do të shfaqet në faqen kryesore të APP.(Fig. 26), Pas futjes së ndërfaqes së pajisjes në view, nuk ka nevojë të ri-shtoni, klikoni direkt në ndërfaqen e pajisjes për të view .
  Shtoni modalitetin e pajisjes-AP

Mbështetja e klientit

Shpërndarë nga: Electus Distribution
Pty. Ltd. 320 Victoria Rd, Rydalmere NSW 2116 Australi

www.electusdistribution.com.au

Made në Kinë

Logoja e Kompanisë NEXTECH

 

Dokumentet / Burimet

Kamera NEXTECH WiFi në natyrë PTZ QC3859 [pdf] Manuali i përdoruesit
NEXTECH, Kamera PTZ WiFi në natyrë, QC3859

Join Conversation

2 Comments

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.