LOGO e NEWSKILL

NEWSKILL Vamana Professional RGB Soundbar

NEWSKILL-Vamana-Professional-RGB-Gaming-Soundbar-PRODUCT-IMG

OVERVIEW

karakteristika

 • Kontrolli i butonit për volumin/fuqinë
 • Kompakt për PC/Laptop/Mobile për të luajtur muzikë
 • Drita e pasme me ngjyra Rainbow
 • Efekti i zërit stereo
 • Bas i mirë për lojëra
 • Bluetooth
 • Katër modalitete për efektin e ndriçimit RGB (DANCË/FRYMË/RITM/FIKS)

Specifikim

 • Madhësia e altoparlantit: 2 inç × 2
 • Fuqia e daljes (RMS): 3W×2
 • Përgjigja në frekuencë: 150Hz-20KHz
 • Ndjeshmëria: 750Mv±50Mv
 • SNR: ≥65dB
 • Versioni i Bluetooth: 4.2
 • Ndërfaqja e hyrjes: Jack audio 3.5 mm
 • Furnizimi Voltage: USB 5V/1A
 • Madhësia e njësisë: 400×75×67MM
 • Pesha: 720G

Udhëzimet për përdorim

 • Furnizimi me energji për altoparlantin
  Lidheni Micro USB në një portë USB në kompjuterin tuaj ose pajisje të tjera për të marrë energjinë.
 • Merrni burim audio
  • Lidheni folenë audio 3.5 mm në një fole në kompjuterin tuaj ose pajisje të tjera për të marrë burimin audio.
  • Lidhni Bluetooth në telefonin celular për të marrë burimet audio
 • Ndezja/Fikja e altoparlantit
  Ndizni/fikni dorezën për të lejuar që altoparlanti të ketë dritën e prapme dhe ngritje/ulje të volumit.
 • Ndryshimi i mënyrës
  • Ndryshoni mënyrat e ndriçimit RGB
  • Ndryshoni modalitetin (Bluetooth - AUX)

Ndriçimi RGB ka tre mënyra me prekje:

 • KËLLIM me 7 ngjyra
 • KËLLIM me Rolling shtatë ngjyra
 • BREATH me 7 ngjyra me radhe
 • FIX në të Kuqe / Jeshile / Blu etj.

Udhëzimet e Sigurisë

 • Mbajeni njësinë larg burimeve të nxehtësisë, rrezet e diellit direkte, lagështinë, ujin dhe çdo lëng tjetër.
 • Mos e përdorni njësinë nëse është ekspozuar ndaj ujit, lagështisë ose ndonjë lëngu tjetër për të parandaluar goditjen elektrike, shpërthimin dhe/ose lëndimin e vetes dhe dëmtimin e njësisë.
 • Fikeni pajisjen çdo herë, kur nuk është planifikuar ta përdorni për një periudhë të zgjatur.
 • Mbajeni larg dridhjeve dhe streseve mekanike, të cilat mund të shkaktojnë dëmtim mekanik të produktit.
 • Në rast dëmtimi mekanik, nuk jepet garanci.
 • Mos e çmontoni. Ky produkt nuk përmban pjesë që kanë të drejtë për riparime të vetë-mjaftueshme.
 • Mos e përdorni njësinë nëse ka rënë ose është dëmtuar në ndonjë mënyrë. Mbajeni njësinë jashtë mundësive të fëmijëve.
 • Ky produkt nuk është një lodër.
 • Mos e përdorni njësinë në nivele të tepërta të volumit, pasi mund të ndodhë dëmtim i dëgjimit.

Dokumentet / Burimet

NEWSKILL Vamana Professional RGB Soundbar [pdf] Udhëzues përdorimi
Shiriti zanor i lojërave profesionale RGB Vamana, Vamana, shiriti zanor i lojërave profesionale RGB, shiriti zanor i lojërave RGB, shiriti zanor i lojërave, shiriti zanor

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *