USER MANUAL

Mpow M12

Veshjet e Vërtetë Wireless
Mpow M12, BH463A

LISTA E Paketimit

LISTA E Paketimit

DIAGRAMË

DIAGRAMË

PUSHTET MBI

PUSHTET MBI
 1. Kufjet ndizen automatikisht (me ndezje të dritës blu LED) dhe fillojnë çiftimin kur hapni kutinë e karikimit.
 2. Në statusin e fikjes dhe kur kufjet nuk janë në karikim, njëkohësisht shtypni dhe mbani MFB të të dy veshëve për 2 sekonda për të ndezur (me dritën blu LED që ndizet)

FIKE

FIKE
 1. Vendosni kufjet përsëri në kutinë e karikimit dhe mbyllni kutinë
  për t’i fikur.
 2. Nëse kufjet nuk janë në kutinë e karikimit, thjesht shtypni dhe mbani MFB të të dy veshëve për 5 sekonda për t'i fikur. (Modaliteti 2 nuk mund të drejtohet gjatë muzikës ose telefonatës.)

PAJESIM

PAJESIM
 1. Hapni kutinë e karikimit. ato automatikisht do të hyjnë në mënyrën e çiftimit në të cilën drita LED Rruhet blu dhe e kuqe në mënyrë alternative, dhe më pas zgjidhni "Mpow M1 2".

Shënim: Earbudgu do të rilidhet me përparësinë e pajisjes së çiftuar. Nëse dëshironi të çiftëzoheni me smartphone-in e dytë. shkëputni Bluetooth në telefonin inteligjent të çiftuar.

MUSIC

MUSIC

TELEFONATË NË HYRJE

TELEFONATË NË HYRJE

 

MUZIKA & CAU HYRJE. & Siri

Vëllimi Lart / Poshtë
1101uma +, shtypni dhe mbani shtypur butonin MFB të Earbudit të Djathtë për të rritur volumin gjithnjë e më shumë.
1101uma-: shtypni dhe mbani shtypur butonin MFB ofle1tearbud për të kthyer dCM'n
vëllimi '- "> në rënie_

Pjesa tjetër / e mëparshme
Pjesa tjetër: prekni dy herë MFB-në e veshit të djathtë
Pjesa e mëparshme: prekni dy herë MFB-në e veshit të majtë

Luaj / Ndalo
Trokitni MFB-në e secilit syth të veshit një herë-

Anll'W'III '/ Hang Up
Takoni dy herë MFBofeltherearbud.

hedh poshtë
Shtypni dhe mbani MFBof eitherearbud për 2 sekonda.

Aktivizo Siri
Trokit tri herë MFB-në e secilit prej veshit.

 

Reset

Reset
 1. Sigurohuni që Bluetooth është kthyer fikur në pajisjen tuaj.
 2. Kur të dy kufjet janë në karikim, shtypni njëkohësisht dhe
  mbajini të dy gypat për 5 sekonda për të pastruar d811ices çiftëzuara.
 3. Drita e kufjeve do të pulsojë njëkohësisht e kuqe dhe blu. që do të thotë
  rivendosja e suksesshme.
 4. LED do të fiket e dyta më vonë, Mpow M12 automatikisht do të kthehet në modalitetin e çiftimit.

tarifimit

tarifimit
tarifimit

Shënim: Karikuesi pa tel Shitet veç.

Mos e vendos

SHPENZIMI I SAKT I KISTIJ PRODUKTI

(Mbetje nga pajisjet elektrike dhe elektronike)
A Kjo Shenjë e treguar në produkt ose në literaturën e tij tregon se nuk duhet të hidhet me mbeturina të tjera shtëpiake në fund të jetës së tij të punës.

Për të parandaluar dëmtimin e mundshëm të mjedisit ose shëndetit të njeriut nga depozitimi i pakontrolluar i mbeturinave. ju lutem veçojeni këtë nga llojet e tjera të mbetjeve dhe riciklojeni me përgjegjësi për të promovuar ripërdorimin e qëndrueshëm të burimeve materiale. Përdoruesi i familjes duhet të kontaktojë ose shitësin me pakicë ku e bleu këtë produkt ose zyrën e tij të qeverisjes vendore. për detaje të w këtu dhe se si ata mund ta marrin këtë artikull për riciklimin e sigurt mjedisor.

Përdoruesit e biznesit duhet të kontaktojnë furnitorin e tyre dhe të kontrollojnë termat dhe kushtet e blerjes contact_ Ky produkt nuk duhet të përzihet me mbeturina të tjera komerciale për asgjësim.

Deklarata e FCC

Çdo ndryshim ose modifikim që nuk është aprovuar shprehimisht nga pala përgjegjëse për pajtueshmërinë, mund të shmangë autoritetin e përdoruesit për të përdorur pajisjet.

Kjo pajisje është në përputhje me pjesën l 5 të Rregullave të FCC Operacioni i nënshtrohet
dy kushtet e mëposhtme, 1) Kjo pajisje mund të mos shkaktojë ndërfaqe të dëmshme dhe (2) Kjo pajisje duhet të pranojë çdo ndërhyrje të marrë, duke përfshirë ndërfaqet që mund të shkaktojnë operacion të padëshiruar

Deklarata e Ekspozimit të Rrezatimit FCC:

Kjo pajisje përputhet me kufijtë e ekspozimit të rrezatimit FCC të përcaktuar për një
mjedis i kontrolluar.

FAQ

Pyetja 1: Si t’i bësh të lidhura të dy kufjet kur njëri shkëputet dhe vetëm një tjetër funksionon?
Zgjidhja: Ju lutemi vendosini në kutinë e karikimit, shtypni dhe mbani të dy gishtat e dorës për 5 sekonda për t'u rivendosur. Pastaj të dy gishtat do të lidhin pajisjen tuaj. Njoftim: Sigurohuni që funksioni Bluetooth në pajisje është i fikur.

P2: Sa kohë është koha e karikimit të karikimit pa tel dhe ngarkimit USB-C? Dhe koha e lojës?
Përgjigje: Për karikimin USB-C, duhen 2 orë. për të ngarkuar plotësisht kufjet e veshit dhe rastin. Mbështetni karikimin për 10 minuta dhe dëgjimin për 1 orë. Për karikim pa tel, duhen 3 orë. për të ngarkuar plotësisht çështjen. Deri në 25 orë. jetëgjatësia e baterisë në total pasi është ngarkuar plotësisht. (5 orë. Për secilën gumëz dhe 20 orë. Për kutinë e karikimit) Kutia e karikimit mund të karikojë plotësisht grykët e veshit 4 herë.

Pyetja 3: A mund ta rregulloj volumin duke përdorur kufjet me valë Mpow M12?
Përgjigje: Po, mund ta rregulloni vëllimin duke prekur dhe mbajtur mbajtëset e veshit L / R për të ulur / rritur volumin.

Si mund të kaloj në modalitetin binjak?

 1. Shkëputni / çaktivizoni Bluetooth në pajisjen tuaj.
 2. Vendosni veshët në kutinë dhe mbylleni për rreth 5 sekonda.
 3. Hap çështjen. Ndërsa të dy po vezullojnë blu / të kuqe, trokitni lehtë mbi të dyja në të njëjtën kohë 4 herë ndërsa jeni akoma në rast.
 4. Ata duhet të rivendosen / çiftëzohen me njëri-tjetrin dhe vetëm e djathta duhet të vazhdojë të ndezë.

Pyetje: Njëri shkëputet nga tjetri si mund ta çiftoj përsëri?
Shkëputni kunjat e veshit nga telefoni juaj, vendosini përsëri në kutinë e mbyllur kutinë dhe rihapni përsëri.
Pastaj hapni kutinë dhe ndërsa bishtajat janë brenda kutisë shtypni poshtë në zonën e prekjes të të dy veshëve që mbajnë të shtypur për rreth 10 sekonda. - Në thelb po bëni një rivendosje.

Pyetje: Earbuds-et mbërthyer në modalitetin mono, kur përpiqem të lidhem mund të lidhem vetëm me njërën anë dhe jo me tjetrën. Si t’i bëj që të dy të lidhen?

Provoni t'i vendosni përsëri në kutinë, pastaj hiqni çiftimin nga pajisja juaj. Hapni kapakun dhe të dy duhet të fillojnë të vezullojnë blu / të kuqe. Pa i hequr ato nga kaseta, në të njëjtën kohë 4 herë. Duhet të rivendoset dhe tani vetëm e duhura duhet të ndizet.

Garanci:

1. Zgjatje e Garancisë Falas: Përveç garancisë sonë të rregullt 12-mujore, blerësit e Amazon mund të zgjasin garancinë për produktet e tyre MPOW në 24 muaj.

2. Paraqisni ID -në tuaj të porosisë Amazon në llogarinë tuaj MPOW për të zgjatur garancinë. Ti mundesh view statusi i garancisë për të gjitha produktet tuaja në llogarinë tuaj - Produkti im.

3. Nëse e keni blerë produktin tuaj nga MPOW webfaqe, ju jeni dhënë tashmë një garanci 24-mujore; nuk kërkohet zgjatje. Shënim: Zgjatja e garancisë nuk është e vlefshme për mallrat e përdorura

 

Pyetje rreth Manualit tuaj? Posto në komente!

Join Conversation

23 Comments

 1. Buds hequr nga çështja e akuzuar. Ata thonë "ndezje" dhe rreth 3 sekonda më vonë e majta thotë "fikje". Pse ??

 2. Më falni nëse një aparat dëgjimi nuk karikohet, i cili është i duhuri dhe papritmas fiket për shkak të baterisë, çfarë mund të bëj për ta bërë atë të funksionojë?
  diskulpe si un audifono no carga que es el derecho y derrepente se apaga por la bateria que podria hacer para que funcione?

 3. Unë kam blerë dy palë veshë, modele të ndryshme dhe nuk kisha asgjë përveç problemeve me të dy. Earbuds humbi çiftimin me njëri-tjetrin dhe tani nuk do të hyjë sërish në modalitetin binjak. Kjo duket të jetë një çështje e zakonshme me këtë model. Unë kam kërkuar një zëvendësim dhe nëse ata kanë probleme gjithashtu do të kërkoj një rimbursim dhe do të zgjedh një prodhues tjetër, sepse kjo është qesharake - i kam vetëm këto për një javë!

 4. Ata vazhdojnë të çiftohen si kufje individuale dhe nuk do të luajnë në të njëjtën kohë, si mund ta rregulloj këtë?

 5. Nuk mund t'i bëj këto të kthehen në Modalitetin Binjak. I kam rivendosur, rivendosur tabletën time, çiftuar dhe pa çiftuar, provova një pajisje tjetër, rivendos përsëri, provova përsëri çiftimin, asgjë nuk funksionon. Veshjet e veshit nuk do të bashkohen me njëri-tjetrin.

 6. Çdo herë në një kohë ata duan të çiftëzohen veçmas dhe të dalin nga modaliteti "binjak". Pasi provova gjëra të ndryshme të gjetura në forume (ku asnjëri prej tyre nuk funksionoi saktësisht siç u tha), gjeta sa më poshtë duket se funksionon për mua (edhe pse ndonjëherë duhen disa prova)
  1. Fik Bluetooth-in në telefonin tim
  2. Në rast, shtypni gjatë të dy sythat e veshit për t'u rivendosur. Prisni 10 sekonda ~.
  3. Nxirrni nga kutia, prisni 10 sekonda press dhe shtypni gjatë për ta fikur.
  4. Shtypni gjatë për ta ndezur përsëri.
  5. Kthejeni përsëri Bluetooth dhe ato duket se çiftohen përsëri në modalitetin binjak.

 7. Unë provova zgjidhjen e Matt, dhe madje edhe kjo nuk më shkoi mirë. Përgjigjen e gjeta nga "Deborah" në një diskutim të komunitetit Amazon. Vendosni përsëri gropat e veshit në kutinë dhe më pas hiqni çiftimin nga pajisja juaj. Hapni kapakun dhe të dy duhet të fillojnë të vezullojnë blu / të kuqe. Pa i nxjerrë nga kutia, trokitni në të njëjtën kohë 4 herë. Duhet të rivendoset dhe tani vetëm e duhura duhet të ndizet. "Skanoni" në Bluetooth-in e telefonit tuaj dhe bashkohuni me ONE MPow12 që tani shfaqet vetvetiu në listën "Pajisjet e disponueshme". Të dy kufjet duhet të jenë tani në sinkron, dhe çiftëzohen së bashku si një grup.

  1. kjo është zgjidhja për të ... megjithatë veshi im i majtë vazhdon të ndizet dhe të rifillojë përsëri të njëjtin problem. Nuk jam i sigurt nëse kjo është një pjesë e dëmtuar. A ka hasur dikush tjetër në të njëjtën çështje?

 8. Ndiqni hapat e mëposhtëm për të përdorur mënyrën binjake: 1. Ju lutemi fshini regjistrimin Bluetooth në pajisjen tuaj të telefonit. 2. Nxirrni njërën nga kufjet e karikimit, earbuda do të hyjë në modalitetin e çiftimit, drita e kuqe dhe drita blu ndizen në mënyrë alternative, atëherë ju lutemi shtypni gjatë MFB të veshit, drita e kuqe dhe drita blu pulson në të njëjtën kohë koha 3. Ju lutemi nxirrni një gumëz tjetër nga kutia, edhe gypi do të hyjë në modalitetin e çiftimit. 4. Ju lutemi vendosni dy gishta afër njëri-tjetrit, pas 3-5 sekondash, drita e gypave do të ndalet, atëherë drita Blu do të ndizet për rreth 3 sekonda pastaj ndaloni. Drita e veshit gjithashtu ndalet dhe një tjetër do të ndezë Blu e Kuqe. 5. Pas hapave të mësipërm, ju lutemi lidhni kufjet me pajisjen tuaj të telefonit me anë të Bluetooth, dy veshë do të lidhen me pajisjen tuaj. Shpresoj se kjo do t'ju ndihmojë dhe keni një ditë të mbarë.

  1. Më në fund provova gjithçka dhe 4 çezmat së bashku nuk bënë asgjë, kur bëra më shumë se 4 çezma ata të dy qëndruan me dritat e tyre të ndezura përgjithmonë si vjollcë (e kuqe dhe blu) dhe akoma asgjë.

   Thjesht doja të shtoja se, unë e provova këtë duke hequr të parën e duhur dhe nuk funksionoi, funksionoi vetëm duke ndjekur hapat tuaj duke hequr majtas nga kutia, * duke mbyllur kutinë *, shtypni gjatë për të rivendosur, duke marrë e drejta nga kutia dhe vetëm me të djathtën që ndriçon lidheni atë

 9. Më vjen keq që jo nga sa më sipër kanë punuar për mua. Ende pyesin se çfarë të bëjnë me ta. Unë jam përpjekur t'i hedh në koshin e plehrave dhe, por jam shëruar përsëri në dëshpërim që të mund të funksionojnë në këtë mënyrë, pasi kam provuar të gjitha opsionet e tjera të mësipërme. 🙁

  1. Zgjidhja e Palit funksionoi për mua, thjesht shikoni komentin që kam dhënë edhe unë, shpresoj që të funksionojë

 10. Pse kufjet e mia prodhojnë një bip kur po i përdor? Ata janë plotësisht të ngarkuar

 11. Ndiqni udhëzimet për riparim, por e djathta NUK do të çiftohet me të majtën. Shikuat video dhe lexoni manualin. ASNJE PUN!

  1. Ata gjithashtu më ççiftuan dhe tani tingëllon vetëm një, po kështu provova t'i rinisja dhe asgjë nuk u rregullua.
   También se me desemparejaron y ahora solo suena uno igualmente intenté reinicindolos y nada no se arregló.

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.