USER MANUAL

Ngjitës Selfie Mpow ISNAP X1

Stick Selfie
Mpow ISNAP X1 / PA168A

Paketim

Paketim

Diagramë

Diagramë
  1. Mbush dritën
  2. Mbajtës i telefonit
  3. Butoni rregullues
  4. l / 4 ″ Vidë për GoPro ose kamera
  5. Remote Control
  6. Trajtuar
  7. Mbështetëse e qëndrueshme për trekëmbësh

pairing

pairing

Shtypni gjatë butonin e kamerës për 2 sekonda derisa të pulson drita blu. Aktivizoni funksionin pa tel në telefonin tuaj dhe zgjidhni "Mpow isnap x1" drita blu mbetet e ndezur nëse çiftohet me sukses.

Këshilla: Tum off: Shtypni gjatë butonin e kamerës për 3 të tjera për ta fikur.

Hapi 1.

vendos telefonin

Lironi çelësin dhe rregulloni këndin lart e poshtë. Pas rregullimit të këndit. shtrëngoni butonin dhe vendosni telefonin tuaj. (Vertikale ose horizontale)

Hapi 2.

Trekëmbëshi është i vendosur

Tripodi është i vendosur në folenë e dorezës, hapeni atë jashtë kur përdoret. Pasi të keni shpalosur trekëmbëshin, shtyni pajisjen mbyllëse

pas

Hapi 3.

telekomandë

Telekomanda është e lidhur me telefonin celular dhe distanca efektive e telekomandës është deri në 10 metra / 33 këmbë

Këshilla

  1. Telekomanda automatikisht do të flejë pas 5-10 minutash nëse pa ndonjë operacion. thjesht klikoni butonin e kamerës për ta zgjuar.
  2. Telekomanda do të fiket automatikisht pas 30 minutash nëse nuk ka ndonjë operacion, dhe duhet të shtypni butonin e kamerës për 2 sekonda për ta ndezur

Si të përdorim dritën e mbushjes?

Si të përdorim dritën e mbushjes?

Si ID Instaloni një aparat fotografik ose GoPro në Tripod?

Për kamera

Për kamera

Për GoPro

Për GoPro

Si të instaloni një kamera ose GoPro në trekëmbësh

Hap-1.
Rregulloni vidhën l / 4 në pozicionin e duhur me butonin rregullues

Hapi 2.
Lidhni vidhën l / 4 to me fijen e vidës në pjesën e poshtme të lidhësit të kamerës / GoPro dhe më pas shtrëngojeni atë

Pyetje rreth Manualit tuaj? Posto në komente!

Join Conversation

1 Comment

  1. A merr doreza energji nga një bateri që do të duhet të zëvendësohet, nëse po si ta rimbush ose zëvendësoj baterinë.

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.