MISURA - logo

Pistoletë masazhi MISURA MB1Pro

MANUAL
&
MODE E SMART

Arma masazhuese MB1Pro është e pajisur me dy mënyra manuale dhe modalitetin SMART.
Kaloni ndërmjet modaliteteve me një shtypje të gjatë 5 sekonda të butonit derisa të gjitha LED-të të pulsojnë.

  • Në modalitetin manual, shpejtësia ndryshohet duke shtypur shkurtimisht butonin në mënyrë të përsëritur
  • Në modalitetin SMART, numri i LED-ve të ndezur nuk ka rëndësi, shpejtësia rregullohet automatikisht sipas asaj se sa e shtyni kokën e pajisjes.

Dokumentet / Burimet

Pistoletë masazhi MISURA MB1Pro [pdf] Manuali i përdoruesit
Pistoletë masazhi MB1Pro, MB1Pro, armë masazhi

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *