Mintal B094FCBCM3 Udhëzuesi i përdorimit të makinës me zhurmë të bardhë
Makinë tingulli Mintal B094FCBCM3 me zhurmë të bardhë

Shkarkoni aplikacionin dhe shpengoni Premium falas

Përdorni makinën me aplikacionin Mintal Sleep për të arritur një gjumë më të mirë

 1. Shkarkoni aplikacionin Mintal Sleep dhe klikoni butonin e 'Më shumë'
  Shkarkoni aplikacionin
 2. Klikoni butonin e 'Shpengoni Abonimin' në faqen e Cilësimeve
  Shkarkoni aplikacionin
 3. Futni numrin tuaj të porosisë në Amazon për të marrë kodin tuaj të riblerjes
  Shkarkoni aplikacionin
 4. Urime!
  Shkarkoni aplikacionin

Më shumë burime të disponueshme në aplikacion

 • Më shumë Tinguj dhe Muzikë
  Më shumë burime të disponueshme në aplikacion
 • Gjurmuesi i gjumit
  Më shumë burime të disponueshme në aplikacion
 • Përkujtues për kohën e gjumit
  Më shumë burime të disponueshme në aplikacion
 • Ushtrimi i frymëmarrjes
  Më shumë burime të disponueshme në aplikacion
 • Trajneri i gjumit
  Më shumë burime të disponueshme në aplikacion
 • Programet e gjumit
  Më shumë burime të disponueshme në aplikacion

 

Dokumentet / Burimet

Makinë tingulli Mintal B094FCBCM3 me zhurmë të bardhë [pdf] Udhëzues përdorimi
B094FCBCM3, Makinë me zhurmë të bardhë

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *