marta-MT-1608-Electronic-Scales-LOGO

Marta MT-1608 Peshore Elektronike

marta-MT-1608-Electronic-Scales-PRODACT-IMG

MBROJTSIT E RORTNDSISHME

Lexoni me kujdes këtë manual përpara se të përdorni pajisjen dhe ruajeni për referencë në të ardhmen

 • Përdoreni vetëm për qëllime shtëpiake sipas manualit të udhëzimeve. Nuk është menduar për përdorim industrial
 • Vetëm për përdorim shtëpie
 • Asnjëherë mos u përpiqni ta çmontoni dhe riparoni artikullin vetë. Nëse hasni probleme, ju lutemi kontaktoni qendrën më të afërt të shërbimit të klientit
 • Kjo pajisje nuk është menduar për përdorim nga persona (përfshirë fëmijët) me aftësi të reduktuara fizike, shqisore ose mendore, ose mungesë të përvojës dhe njohurisë, përveç nëse atyre u është dhënë mbikëqyrje ose udhëzim në lidhje me përdorimin e pajisjes nga një person përgjegjës për sigurinë e tyre
 • Gjatë ruajtjes, sigurohuni që të mos ketë objekte në peshore
 • Mos lubrifikoni mekanizmat e brendshëm të peshores
 • Mbani peshoren në një vend të thatë
 • Mos e mbingarkoni peshoren
 • Vendosni me kujdes produktet në peshore, mos e goditni sipërfaqen
 • Mbroni peshoren nga rrezet e diellit direkte, temperaturat e larta, lagështia dhe pluhuri

PARA P USRDORIMIT T PAR

 • Ju lutemi shpaketoni pajisjen tuaj. Hiqni të gjitha materialet e paketimit
 • Fshijeni sipërfaqen me reklamëamp leckë dhe detergjent

P USRDORIMI I Pajisjes

FILLO PUNE

 • Përdorni dy bateri të tipit 1,5 V AAA (të përfshira)
 • Set njësi matëse kg, lb ose st.
 • Vendosni peshoren në një sipërfaqe të sheshtë, të qëndrueshme (shmangni tapetin dhe sipërfaqen e butë)

PESHA

 • Për të ndezur peshoren, hapeni me kujdes, prisni disa sekonda derisa ekrani të tregojë peshën tuaj.
 • Gjatë peshimit qëndroni në vend, kështu që pesha të fiksohet saktë

FIKJE AUTO

 • Peshorja fiket automatikisht pas 10 sekondash pushimi

TREGUESIT

 • «oL» - tregues i mbingarkesës. Kapaciteti maksimal është 180 kg. Mos e mbingarkoni peshoren për të shmangur thyerjen e saj.
 • marta-MT-1608-Electronic-Scales-FIG-1- treguesi i ngarkimit të baterisë.
 • "16°" - treguesi i temperaturës së dhomës

JETA E BATTERJES

 • Përdorni gjithmonë llojin e rekomanduar të baterisë.
 • Përpara përdorimit të pajisjes, sigurohuni që ndarja e baterisë të jetë e mbyllur mirë.
 • Futni bateri të reja, duke respektuar polaritetin.
 • Hiqeni baterinë nga peshorja, nëse nuk përdoren për një kohë të gjatë.

PASTRIMI DHE MIRTMBAJTJA

 • Përdorni reklamënamp leckë për pastrim. Mos e zhytni në ujë
 • Mos përdorni agjentë pastrimi gërryes, tretës organikë dhe lëngje gërryese

TË DHËNAT

Matja e matjes Diplomim Pesha neto / Pesha bruto Madhësia e paketimit (L х W х H) Producer:

Kozmos Larg View International Limited

Dhoma 701, 16 apt, Lane 165, Rainbow North Street, Ningbo, Kinë

Made në Kinë

 

5-180 kg

 

50g

 

1,00 kg / 1,04 kg

 

270 mm x 270 mm x 30 mm

GARANCI

NUK MBUSH FURNIZIMET (filtra, veshje qeramike dhe jo ngjitëse, vula gome, etj.) Data e prodhimit është e disponueshme në numrin serial të vendosur në ngjitësen e identifikimit në kutinë e dhuratës dhe/ose në ngjitësin në pajisje. Numri serial përbëhet nga 13 karaktere, karakteret e 4-të dhe të 5-të tregojnë muajin, e 6-ta dhe e 7-ta tregojnë vitin e prodhimit të pajisjes. Prodhuesi mund të ndryshojë komplet kompletin, pamjen, vendin e prodhimit, garancinë dhe karakteristikat teknike të modelit pa paralajmërim. Ju lutemi kontrolloni kur blini pajisje.

Dokumentet / Burimet

Marta MT-1608 Peshore Elektronike [pdf] Manuali i përdoruesit
MT-1608 peshore elektronike, MT-1608, peshore elektronike, peshore
Marta MT-1608 Peshore Elektronike [pdf] Manuali i përdoruesit
MT-1608, MT-1609, MT-1610, MT-1608 Electronic Scales, Electronic Scales, Scales

Referencat

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *