LLURIA-LOGO

LLURIA CN4.8 Shirit LED rezistent ndaj ujit

LLURIA-CN4.8-Wate-rResistan-tLED-Strip-PRODUCT

PËRDORIMI

  • Shirit LED Flex me cilësi të mirë të dritës.
  • Ideale për instalime të vogla ose dekorative.
  • Për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

Efikasitetit të energjisë

LLURIA-CN4.8-Wate-rResistan-tLED-Strip-FIG-1

Të dhënat teknike

LLURIA-CN4.8-Wate-rResistan-tLED-Strip-FIG-2

3 hapa MacAdam

LLURIA-CN4.8-Wate-rResistan-tLED-Strip-FIG-3

CDL

LLURIA-CN4.8-Wate-rResistan-tLED-Strip-FIG-4

përmasat

LLURIA-CN4.8-Wate-rResistan-tLED-Strip-FIG-5

Circuit diagram

Respektoni gjatësitë maksimale për të shmangur rëniet voltage dhe variacionet në intensitetin e dritës.

LLURIA-CN4.8-Wate-rResistan-tLED-Strip-FIG-6

Seksioni i kabllove

LLURIA-CN4.8-Wate-rResistan-tLED-Strip-FIG-7LLURIA-CN4.8-Wate-rResistan-tLED-Strip-FIG-8

Distanca LED - Profile

Distanca minimale që duhet lënë në skajet, të dyja anët, ndërmjet shiritit LED dhe profile.

LLURIA-CN4.8-Wate-rResistan-tLED-Strip-FIG-9

Detajet e montimit

Mos e përkulni shiritin LED për t'i përshtatur ato në rreze ose kënd të mprehtë, prerë për shenjën e prerjes dhe saldoni një pjesë të kabllit për të bërë kthesën.

LLURIA-CN4.8-Wate-rResistan-tLED-Strip-FIG-10

Kohën e jetës 

Jetëgjatësia e LED-ve tanë është 50.000 orë në një temperaturë ambienti prej 23ºC dhe të pajisur me një sistem të shpërndarjes së nxehtësisë. Ciklet e fikjes rekomandohen për të zgjatur jetën e LED-ve.

Paralajmërimet 

  • Për të siguruar jetëgjatësinë e LED, kërkohet që të vendoset në një sipërfaqe që shpërndan nxehtësinë që ato gjenerojnë.
  • Kujdes kur trajtoni kabllot për të shmangur dëmtimin e saldimeve.
  • Vëllimitage mbitensionet mund të shkaktojnë dëme.
  • Nëse difuzori përdoret me disipazhin profile, mund të ketë ndryshime në temperaturën e ngjyrës.

Dokumentet / Burimet

LLURIA CN4.8 Shirit LED rezistent ndaj ujit [pdf] Udhëzues përdorimi
CN4.8, shirit LED rezistent ndaj ujit, shirit LED rezistent ndaj ujit CN4.8, shirit LED CN4.8, shirit LED

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.