Kuçero

Altoparlantë Bluetooth, Altoparlant portativ 50 W me zë të lartë me nën-vuferë, kohë luajtjeje 30 orë, teknologji ex-bas

Bluetooth-Speakers-50W-Loud-Portable-Speaker-with-Subwoofers-30H-Playtime-Ex-bass-Technology-imgg

specifikimet

 • TEKNOLOGJIA E LIDHJES: Bluetooth
 • Lloji i altoparlantit: i jashtëm
 • Markë: KuccHero
 • DIMENSIONET E PRODUKTIT: 14 x 4 x 7 inç
 • PESHA E ARTIKULLIT: £ 5
 • BLUETOOTH: 5.0

Prezantimi

Altoparlanti i fuqishëm Bluetooth prodhon bas të fortë e të mprehtë, lartësi të qarta dhe mes të përcaktuar imët në çdo volum. Ka dy subwooferë me ndjeshmëri të lartë dhe dy cicërima. Është mjaft i zhurmshëm për festa të mesme dhe tubime në natyrë ka një fuqi dalëse deri në 50 W. Duke shtypur butonin EX-BASS, mund të ndjeni ritmin, të shijoni bas të fortë shtesë dhe të shijoni festën. Laptopi, telefoni, tableti ose pajisje të tjera Bluetooth do të jenë në gjendje të lidhen pa tel me njëra-tjetrën dhe do të kenë një distancë deri në 66 këmbë falë teknologjisë Bluetooth 5.0. Me mikrofonin e tij të integruar, ju mund të merrni telefonata direkt nga altoparlanti. Përmes një teli audio 3.5 mm, ai gjithashtu mund të luajë muzikë nga kompjuterët tuaj desktop, televizorët dhe pajisjet e tjera jo-Bluetooth. Muzika mund të luhet deri në 30 orë me një karikim të vetëm, e cila është e mjaftueshme për shumicën e aktiviteteve në natyrë. Këta altoparlantë të jashtëm Bluetooth mund të funksionojnë gjithashtu si një bankë energjie dhe të ofrojnë karikim në lëvizje për pajisjet me energji USB. Janë të shkëlqyera camping dhurata si për adoleshentët ashtu edhe për të rriturit.

Mund të çiftohen deri në 100 Altoparlantë. Është e thjeshtë të mbushësh zona të hapura si dhoma, garazhe, oborre dhe oborre me zë të fuqishëm të balancuar mirë. Duke lidhur deri në 100 altoparlantë portativ Bluetooth KUCCHERO me bas së bashku, ju mund të krijoni një sistem tingulli rrethues zhytës stereo 360° HD dhe të shijoni tingull të pastër e të sinkronizuar kudo.

Si T US P USRDORET

Mund të përdorni altoparlantin Bluetooth duke ndjekur hapat e dhënë

 • Shtypni butonin e energjisë.
 • Altoparlanti është gati për t'u çiftuar.
 • Klikoni në cilësimin në telefonin tuaj.
 • Shkoni te pajisja e disponueshme.
 • Klikoni mbi emrin e folësit.
 • Altoparlanti do të lidhet me telefonin tuaj.
 • Tani mund të luani me lehtësi çdo gjë që dëshironi të luani në telefonin tuaj.

Pyetjet e bëra më shpesh

A mund të ngarkoni shumë një altoparlant Bluetooth?
Meqenëse do të ndalojë së ngarkuari kur bateria të jetë plotësisht e ngarkuar, është në rregull të mbingarkohet.
 
Pse nuk funksionon altoparlanti im Bluetooth?
Nëse pajisjet tuaja Bluetooth nuk po lidhen, ato ndoshta nuk janë në modalitetin e çiftimit ose janë jashtë rrezes. Provoni të rindizni pajisjet tuaja ose që telefoni ose tableti juaj të "harrojë" lidhjen nëse hasni probleme të vazhdueshme të lidhjes Bluetooth.
 
Si mund ta dalloj kur bateria në altoparlantin tim Bluetooth është plot?
Një varg dritash LED në pjesën e përparme të altoparlantit do të ndizet sapo të futet në prizë dhe do të qëndrojnë të ndezura derisa të përfundojë karikimi.
 
A është në rregull të kesh gjithmonë të lidhur një altoparlant Bluetooth?
Bateria do të dëmtohet edhe nëse e lini të lidhur altoparlantin Bluetooth gjatë gjithë ditës. Edhe kur bateria është plotësisht e ngarkuar, karikimi i vazhdueshëm i altoparlantit mund të shkaktojë mbinxehje dhe shpërthim të baterisë.
 
Sa kohë zgjat një altoparlant Bluetooth i ngarkuar plotësisht?
Jetëgjatësia e baterisë së një altoparlanti Bluetooth ndryshon në varësi të modelit të saktë në fjalë dhe prodhuesit të tij. Mesatarisht, mund të parashikoni që një altoparlant të funksionojë nga dhjetë deri në njëzet orë me një karikim të plotë.
 
Sa kohë zgjat bateria në një altoparlant Bluetooth?
Jetëgjatësia e baterisë së një altoparlanti portativ zakonisht zgjat nga 6 deri në 12 orë, megjithatë, disa mund të shkojnë deri në 24 orë.
 
Si mund ta bëj baterinë e altoparlantit tim Bluetooth të zgjasë më gjatë?
Opsionet tuaja më të mira janë një paketë baterie portative dhe aftësitë e karikimit të shpejtë. Jetëgjatësia më e shkurtër e baterisë mund të kompensohet me karikim të shpejtë. Fakti që mund të marrë një bateri të ngordhur dhe ta ringjallë atë për një kohë të përshtatshme në gjysmë ore ose më pak, e bën këtë funksion, i cili nuk është i disponueshëm në të gjithë altoparlantët, vërtet të dobishëm.
 
A mund të ndryshohet bateria e një altoparlanti Bluetooth?
Kthejeni poshtë pjesën e poshtme të altoparlantit Bluetooth, hiqni bllokun kundër rrëshqitjes, zbuloni vidën e ruajtur, hiqeni dhe zhvidhosni atë dhe më pas ngrohni baterinë në pllakën amë audio duke përdorur një hekur saldimi derisa të bjerë. Së fundi, bashkoni telat e freskët dhe prizat plotësuese së bashku.
 
A mund të përdoret altoparlanti im Bluetooth ndërsa është duke u ngarkuar?
Po. Pa rrezikuar baterinë, mund të përdorni altoparlantin tuaj Bluetooth ndërsa është duke u ngarkuar. Kur përdorni altoparlantin për herë të parë, duhet ta karikoni plotësisht ndërsa është i fikur, në mënyrë që të mund të kontrolloni jetëgjatësinë e baterisë.
 
A duhet ndezur një altoparlant për të karikuar?
Përdorimi i altoparlantit ndërsa është duke u ngarkuar mund të shkaktojë që të përfundojë më shumë. Altoparlanti duhet të fiket ndërkohë që është duke u ngarkuar, siç këshillohet.
 

Video

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.