logo kramer

Marrës KRAMER KWC-MUSB për lidhësin mikro-USB

Marrës KRAMER KWC-MUSB për lidhësin mikro-USB

Udhëzimet Instalimi 

MODELET:

  • Marrës KWC-MUSB për lidhësin mikro-USB
  • Marrës KWC-LTN për lidhësin Lightning

Marrës KRAMER KWC-MUSB për fig 1KUJDESI PFR SIGURI
Shkëputeni njësinë nga furnizimi me energji elektrike përpara se të hapni dhe servisoni

Për informacionin më të fundit mbi produktet tona dhe një listë të shpërndarësve të Kramer, vizitoni faqen tonë Web faqe ku mund të gjenden përditësimet e këtyre udhëzimeve të instalimit.
Ne i mirëpresim pyetjet, komentet dhe komentet tuaja.
www.kramerAV.com
info@kramerel.com

Marrës KWC-MUSB për lidhësin mikro-USB dhe marrës KWC-LTN për lidhësin Lightning

Urime për blerjen e marrësve tuaj të karikimit me valë Kramer KWC-MUSB dhe KWC-LTN. Ju mund t'i përdorni marrësit me produktet Kramer Wireless Charging (KWC).

SHËNIM: Këta marrës përdoren për pajisje të lëvizshme që NUK kanë marrës të integruar të karikimit me valë.
Pajisjet celulare me një marrës të integruar me valë, në përputhje me standardin Qi, mund të vendosen direkt në vendin e karikimit.

Marrësi KRAMER KWC-MUSB për lidhësin mikro-USB fig 2

Përdorimi i karikuesit pa tela

Për të përdorur marrësit Kramer:

  1. Lidhni pajisjen tuaj celular ose me Marrësin KWC-MUSB për lidhësin Micro-USB ose me Marrësin KWC-LTN për lidhësin Lightning, sipas nevojës.
  2. Vendoseni pajisjen celulare me marrësin e bashkangjitur të përqendruar në vendin e karikimit (ana e duhur përballë vendit të karikimit, shih Figurën 3) derisa të karikohet plotësisht.

KUJDES:

  1. Mund të karikoni vetëm një pajisje celulare përmes vendit të karikimit në të njëjtën kohë.
  2. Kur karikoni një pajisje celulare, mos vendosni objekte metalike ose magnetike mbi marrës.
  3. Karikimi i një pajisjeje celulare duke përdorur marrësin në afërsi të stimuluesve kardiak, aparateve të dëgjimit ose pajisjeve të ngjashme elektronike mjekësore mund të ndërhyjë në funksionin e këtyre pajisjeve.
  4. Sigurohuni që marrësit të përdoren në një mjedis të freskët dhe të ajrosur mirë dhe larg objekteve të ndezshme dhe shpërthyese.
  5. Shmangni përdorimin e marrësve në temperatura ekstreme ose lagështi të lartë.

specifikimet

PORTI: KWC-MUSB: marrës mikro USB

KWC-LTN: marrës rrufe

TREGUESIT LED AKTIV (blu)
EFIÇENCA E KARKIMIT: 70%
FUQIA KARKUESE: 5V DC, 700 mA Maks
STANDARDI: Qi
Pajtueshmëria me RREGULLATORËT E SIGURISË: CE, FCC
TEMPERATURA OPERATIVE: 0 ° deri + 40 ° C (32 ° deri 104 ° F)
TEMPERATURA E RUAJTJES: -40 ° deri + 70 ° C (-40 ° deri 158 ° F)
Lagështia: 10% në 90%, RHL jo-kondensuese
Përmasat: 3.7cm x 5cm x 0.85cm (17.2 "x 7.2" x 1.7 ") W, D, H
PESHA: Neto: 0.012 kg (0.03 lb) bruto: 0.032 kg (0.07 lb)
COLORS: KWC-MUSB: blu e hapur

KWC-LTN: jeshile e hapur

Specifikimet mund të ndryshojnë pa njoftim në www.kramerav.com

GARANCI

Marrësi KRAMER KWC-MUSB për lidhësin mikro-USB fig 3Marrësi KRAMER KWC-MUSB për lidhësin mikro-USB fig 4Marrësi KRAMER KWC-MUSB për lidhësin mikro-USB fig 5

Dokumentet / Burimet

Marrës KRAMER KWC-MUSB për lidhësin mikro-USB [pdf] Manuali i udhëzimeve
KWC-MUSB, KWC-LTN, Marrës për lidhësin mikro-USB

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *