KRAMER-LOGO

Montimi i kabllove audio dhe video KRAMER CLS-AOCH-60-XX

Asambleja e kabllove audio dhe video KRAMER-CLS-AOCH-60-XX

Udhëzimet Instalimi

KUJDESI PFR SIGURI
Shkëputeni njësinë nga furnizimi me energji elektrike përpara se të hapni dhe servisoni

Për informacionin më të fundit mbi produktet tona dhe një listë të shpërndarësve të Kramer, vizitoni faqen tonë Web faqe ku mund të gjenden përditësime të këtij manuali përdoruesi. Ne mirëpresim pyetjet, komentet dhe reagimet tuaja.

www.kramerAV.com
info@kramerel.com

CLS-AOCH/60-XX / CP-AOCH/60-XX kabllo optike aktive UHD HDMI e lidhur
Urime për blerjen e kabllos tuaj Kramer CLS-AOCH/60-XX / CP-AOCH/60-XX Plug and Play aktiv Active Optical UHD Pluggable HDMI i cili është i përshtatshëm për instalime kritike dhe të gjithanshme.

CLS-AOCH/60-XX / CP-AOCH/60-XX ofron një sinjal me cilësi jashtëzakonisht të lartë në një gamë të gjerë rezolucionesh, deri në 4K@60Hz (4:4:4). Ky kabllo është i disponueshëm në gjatësi të ndryshme nga 33ft (10m) deri në 328ft (100m). CLS-AOCH/60-XX / CP-AOCH/60-XX ka një dizajn të hollë për t'ju lejuar të tërhiqni kabllot me lehtësi (së bashku me mjetin tërheqës të dhënë) përmes kanaleve me përmasa të vogla. Montimi i kabllove audio dhe video KRAMER-CLS-AOCH-60-XX-fig-1

CLS-AOCH/60-XX / CP-AOCH/60-XX është ideal për transmetimin në distanca të gjata në sistemet profesionale AV, sinjalistikën dhe kioskat dixhitale të brendshme dhe të jashtme, sistemet e teatrit në shtëpi, teatrot kirurgjikale dhe sistemet e automatizimit të objekteve dhe sa herë që është e lartë -Kërkohen video dhe audio me rezolucion.

karakteristika

CLS-AOCH/60-XX / CP-AOCH/60-XX:

 • Mbështet një gamë të gjerë rezolucionesh deri në 4K@60Hz (hapësirë ​​ngjyrash 4:4:4) 3D dhe ngjyra të thella.
 • Mbështet audio me shumë kanale, Dolby True HD, DTS-HD Master Audio.
 • Është në përputhje me HDMI: EDID, CEC, HDCP (2.2), HDR (High Dinamic Range).
 • EMI dhe RFI e reduktuar.
 • Përfshin një portë mikro USB për të lidhur opsionalisht një furnizim të jashtëm me energji 5V (nëse kërkohet, kjo zakonisht lidhet në anën e ekranit).
 • Ka forcë të lartë tërheqëse dhe ngarkesë kompresioni.
 • Ka Burim / Ekran të printuar qartë në lidhës si dhe tagngjitur në kabllo për identifikim të lehtë.

Përmasat e kabllit

CLS-AOCH/60-XX / CP-AOCH/60-XX përfshin katër fibra optike dhe gjashtë tela AWG 28 me lidhës HDMI me madhësi kompakte. Në anën e burimit, lidhësi mikro HDMI mundëson tërheqjen e qetë të kabllit. Fundi SOURCE lidhet me burimin (për shembullample, një kuti DVD, Blu-ray ose konsol lojërash) dhe fundi DISPLAY tek pranuesi (për shembullample, një projektor, një ekran LCD ose një pajisje tabletë), shih Figurën 2 (vini re se SOURCE shfaqet këtu si një ishample).Montimi i kabllove audio dhe video KRAMER-CLS-AOCH-60-XX-fig-2

CLS-AOCH/60-XX / CP-AOCH/60-XX instalimi me prizë dhe luaj

Përpara se të instaloni kabllon, sigurohuni që të keni një kartë grafike HDMI ose pajisje me një portë HDMI (p.sh.ample, një PC, laptop, luajtës DVD/Blue-ray ose ndonjë pajisje tjetër burim sinjali video/audio).

Kablloja me fibër optike nuk është fizikisht e qëndrueshme në krahasim me materialet konvencionale të kabllove prej bakri. Edhe pse ky kabllo është projektuar që të jetë rezistent ndaj fuqive artificiale në kabllo, CLS-AOCH/60-XX / CP-AOCH/60-XX mund të dëmtohet nëse është shumë i ndrydhur, i përdredhur ose i përthyer kur instalohet dhe pas instalimit. . Kini kujdes që të mos përkulni ose rrotulloni fort kabllon.
Kur CLS-AOCH/60-XX / CP-AOCH/60-XX është instaluar në kanal, forca e tërheqjes së fibrave dhe rrezja e përkuljes janë kushtet kryesore për instalimin e sigurt të kabllit.

Mos i çmontoni ose modifikoni produktet, veçanërisht pjesët e kokës së lidhësit HDMI. Për të instaluar

CLS-AOCH/60-XX / CP-AOCH/60-XX:

 1. Shpaketoni kabllon nga paketa me kujdes dhe hiqni lidhësin e kabllove.
 2. Vendosni lidhësin mikro-HDMI (Tipi D) brenda veglës tërheqëse dhe mbyllni kapakun e tij.
  Vini re se mund ta tërhiqni kabllon nga ana e ekranit ose nga ana e burimit (siç tregohet në figurën 3), por duhet të siguroheni që polariteti i kabllit të jetë i saktë (tagged Burimi nëse tërheq anën e burimit ose Ekrani nëse tërheq anën e ekranit).
 3. Lidhni kabllon tërheqëse me veglën tërheqëse.Montimi i kabllove audio dhe video KRAMER-CLS-AOCH-60-XX-fig-3
 4. Instaloni me kujdes kabllon (p.shample, në mur ose kanal ose nën dysheme).
 5. Lidhni:
  • Përshtatës SOURCE HDMI në lidhësin mikro-HDMI SOURCE fundi i kabllit.
  • DISPLAY përshtatës HDMI në lidhësin mikro-HDMI DISPLAY fundin e kabllit.
   Përshtatësit HDMI në këtë kuti nuk janë të këmbyeshëm!
   Duhet të lidhni përshtatësin e shënuar SOURCE me kokën e lidhësit SOURCE të kabllit dhe përshtatësin e shënuar DISPLAY me kokën e lidhësit DISPLAY të kabllit.
   Lidhja e një përshtatësi në skajin e gabuar të kabllit mund të shkaktojë dëmtim të kabllos, përshtatësit dhe pajisjes AV të lidhur.
 6. Siguroni lidhjen në secilën anë duke përdorur vidhat e futura të kyçjes.
 7. Lidheni kokën e lidhësit SOURCE të kabllit në pajisjet burimore. Mos e lidhni lidhësin SOURCE me pajisjen e ekranit.
 8. Lidheni kokën e lidhësit DISPLAY të kabllit në pajisjet e ekranit. Mos e lidhni lidhësin DISPLAY me pajisjen burimore.
 9. Ndizni fuqinë e burimit dhe pajisjeve të ekranit.
 10. Nëse kërkohet, lidhni një burim të jashtëm energjie nëpërmjet lidhësit mikro-USB në anën DISPLAY.

Troubleshooting

Nëse keni hasur në një problem, kontrolloni që:

 • Burimi dhe pajisjet e ekranit janë të ndezura të dyja
 • Të dy kokat e lidhësit HDMI janë të lidhura plotësisht në pajisje
 • Kablli ose xhaketa e tij nuk janë dëmtuar fizikisht
 • Kablloja nuk është e përkulur ose e përthyer

Vini re se është e rëndësishme të lidhni kabllon në mënyrë korrekte siç është shënuar në fund të secilit lidhës: SOURCE në anën e burimit dhe DISPLAY në anën e pranuesit.

specifikimet

Audio dhe fuqia  
Rezoluta Video: Deri në 4K@60Hz (4:4:4)
Mbështetje audio e integruar: PCM 8 kah, Dolby Digital True HD, DTS-HD Master Audio
Mbështetje HDMI: HDCP 2.2, HDR, EDID, CEC
Montimi i kabllove  
Lidhës HDMI: Lidhës mashkullor HDMI i tipit A
Përmasat: Porta mikro HDMI: 1.23cm x 4.9cm x 0.8cm (0.484″ x 1.93″ x 0.31″) W, D, H Porta HDMI e tipit A: 3.1cm x 4cm x 0.95cm (1.22″ x 1.57″ x 0.37″ W, XNUMX″) , D, H

Montimi: 2.22cm x 7.1cm x 0.99cm (0.874″ x 2.79″ x 0.39″) W, D, H

Struktura e kabllove: Kabllo hibride me fibër optike
Materiali i xhaketës së kabllove: UL Plenum (CMP-OF) dhe LSHF (Pa halogjene me tym të ulët)
Ngjyra e xhaketës së kabllove: Plenumi UL: i zi; LSHF: e zezë
Diametri i kabllit: 3.4mm Rrezja e përkuljes së kabllove: 6mm
Forca e tërheqjes së kabllove: 500 N (50 kg, 110 lbs) Kablloja Mikro USB Kabllo e jashtme e furnizimit me energji 5V
Fuqija  
Furnizimi me energji HDMI: Energjia furnizohet nga një lidhës i jashtëm USB në anën e ekranit
Konsumi i energjisë: 0.75W maks.
i përgjithshëm  
Temperatura Operative: 0 ° deri + 50 ° C (32 ° deri 122 ° F) Storage Temperatura: -30 ° deri + 70 ° C (-22 ° deri 158 ° F)
Lagështia operativ: 5% në 85%, RHL jo-kondensuese
Gjatësia e disponueshme: 33ft (10m), 50ft (15m), 66ft (20m), 98ft (30m), 131ft (40m), 164ft (50m), 197ft (60m),

230ft (70m), 262ft (80m), 295ft (90m) dhe 328ft (100m)

Dokumentet / Burimet

Montimi i kabllove audio dhe video KRAMER CLS-AOCH-60-XX [pdf] Manuali i udhëzimeve
CLS-AOCH-60-XX, Montimi i kabllove audio dhe video

Referencat

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *