KRAMER 900xl Fuqia Stereo Ampmë i gjallë

KRAMER-900xl-Stereo-Power-Amplifier-produkt

900xl është një fuqi me performancë të lartë amplifier për sinjalet audio stereo të nivelit të linjës. Njësia pranon sinjale audio të pabalancuara në njërën nga dy lidhësit RCA ose 3.5 mm dhe jep një dalje të altoparlantëve prej 10 watts RMS për kanal në një ngarkesë 4ΩKRAMER-900xl-Stereo-Power-Amplifier-fig-1

KARAKTERISTIKA

 • Efikasitet i lartë - Funksionimi i klasës D
 • Raporti S/N – 60dB
 • Kontrolli – Zgjedhja e volumit dhe e hyrjes nga paneli i përparmë dhe RS−232
 • Kompakt Kramer TOOLS™ – 3 njësi mund të montohen krah për krah në një hapësirë ​​1U me përshtatësin e rekomanduar të raftit

SPECIFIKIMET TEKNIKE

 • HYRJET: 1 audio stereo e pabalancuar në një lidhës mini fole 3.5 mm, 1 audio stereo e pabalancuar në lidhësit RCA
 • OUTPUT: 1 dalje stereo diferenciale altoparlanti
 • FUQIA DALUESE: 2x10W (4Ω)
 • Ndjeshmëria e hyrjes: 460 mV
 • MUZIKA DALUESE
 • FUQIA: 2x40W (4Ω)
 • Gjerësia e brezit (-3dB): 25 kHz
 • RAPORTI S/N: 85dB @1kHz, dalje 0dBu
 • KONTROLLET: Gama e fitimit: -14 deri +32dB me fitim të lartë; -21 deri +20dB me fitim të ulët
 • CIFTIMI: Hyrja: AC; Prodhimi: DC
 • AUDIO THD + ZHURMA: 0.6% dalje @0dBu
 • AUDIO 2
 • HARMONIK:
 • Prodhimi 0.35% @0dBu
 • KONSUMI I ENERGJISË: 12V DC, 2.0A
 • TEMPERATURA E PUNËS: 0° deri +40°C (32° deri në 104°F)
 • TEMPERATURA E RUAJTJES: –45° deri +72°C (–49° deri 162°F)
 • LAGËSHTIA: 10% deri në 90%, RHL jo kondensuese
 • AKSESORËT E PËRFSHIRË: Furnizimi me energji elektrike
 • Përmasat e produktit 12.00cm x 7.15cm x 2.44cm (4.72″ x 2.81″ x 0.96″ ) W, D, H
 • Pesha e produktit 0.0 kg (0.0 lbs) përafërsisht
 • Përmasat e transportit 15.70cm x 12.00cm x 8.70cm (6.18" x 4.72" x 3.43" ) W, D, H
 • Pesha e transportit 0.6 kg (1.4 lbs) përafërsisht

KRAMER-900xl-Stereo-Power-Amplifier-fig-2

Dokumentet / Burimet

KRAMER 900xl Fuqia Stereo Ampmë i gjallë [pdf] Udhëzues përdorimi
900xl, Fuqia Stereo Ampmë e gjallë, Fuqia Ampme i gjalle, Ampmë i gjallë

Lini një koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.